SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mal Proff Sveriges offensiva tillväxtresa fortsätter

Norrköping invigd
Mal Proff har nu öppnat sin tredje butik i Sverige. Igår invigdes den nya butiken i Norrköping. Sedan tidigare har kedjan öppnat butiker i Uppsala och Västerås och fler butiker finns planerade.

Under invigningen var både kunder och leverantörer på plats och välkomnades av det nya butiksteamet och Mal Proffs svenska VD, Matts Rylander.

-Det är fantastiskt roligt att få välkomna Norrköpings alla proffsmålare till oss på Mal Proff. Vi erbjuder ett av branschens största utbud av färg, måleritillbehör och spackel för proffsmålare. Vårt team har bred erfarenhet från branschen och ser mycket fram emot att förenkla proffsmålarnas vardag. Det är vår tredje butik som vi öppnat hittills i år och ytterligare butiker är på gång. Vår offensiva resa med målsättningen att erbjuda branschens bästa kundupplevelse fortsätter, säger Matts Rylander, VD på Mal Proff Sverige.

Det var många nyfikna besökare under invigningen och stämningen var på topp. Norrköpings butiksteam med Jessica Eriksson, butikschef, och Mattias Ericsson, butikssäljare, kommer båda från den lokala Flüggerbutiken och under dagen träffade de båda många målare som de känner sedan tidigare men också en hel del nya bekantskaper.

-Jag och Mattias tycker det känns fantastiskt inspirerande att få vara med att etablera Mal Proff i Norrköping. Vi har sedan tidigare ett starkt kontaktnät bland målarna i stan och vi är redo att introducera fördelarna med vårt koncept. Det är en stor fördel för målarna att vi enbart vänder oss till dem och att allt vi gör utgår ifrån deras behov. Vi ser fram emot att välkomna alla proffsmålare och bidra till att de får produkter och råd som hjälper dem att lyckas med sina projekt. Frukost serverar vi varje dag och här finns också fina möjligheter att äta sin lunch, säger Jessica Eriksson, Butikschef Norrköping.

Mal Proff fortsätter sin offensiva agenda och redan i höst öppnar en butik i Linköping, i nära anslutning till byggvaruhuset XL-BYGG.

-Den butiken kommer ligga intill XL-BYGG vilket är positivt då vi ser många tydliga och positiva kopplingar och synergier där vi kan ta tillvara på gemensamma möjligheter. Vi ser fördelar för hantverkarna att vi på Mal Proff har en nära relation till XL-BYGG. Om proffsmålarna som är kunder till oss har behov av byggmaterial så kan dem på ett enkelt sätt gå in på XL-BYGG och finna det dem söker där. På samma sätt kan hantverkare som handlar byggmaterial komma in till oss och komplettera sina inköp med produkter som bara vi säljer, avslutar Matts Rylander.

Mal Proff är en del av Mestergruppen, som är en ledande bygghandelskoncern såväl i Norge som Sverige. I Sverige finns sedan tidigare varumärkena XL-BYGG och BOLIST.

Henrik Abraham
Kommunikationsansvarig
henrik.abraham@mestergruppen.se
08 - 578 51 674

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-24
QNAP lanserar TVS-h674T/TVS-h874T1KOMMA5° förvärvar nu Easy InstallationsSenergia lanserar ny flexibilitets- och stödtjänst Tio skäl att automatiseraSvedbergs Group har slutfört förvärvet av Thebalux
2023-11-23
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer
2023-11-22
Maximera ESD-skyddet vid era arbetsstationerVoyado förvärvar ReDeals verksamhet Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsida
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen