MCS erbjuder "E-Sign" kostnadsfritt till sina kunder, under Coronakrisen - industritorget.se
TISDAG 26 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

MCS erbjuder "E-Sign" kostnadsfritt till sina kunder, under Coronakrisen

MCS Hyrsystem erbjuder sina nuvarande kunder E-signering kostnadsfritt under 6 månader, för att underlätta arbetet under Covid-19 pandemin.
Då allt fler anställda nu arbetar hemifrån, kan det snabbt uppstå problem om personalen inte har den utrustning som behövs. Offerter och Avtal i pappersformat måste signeras för hand, och kräver åtkomst till en skrivare och skanner som många fjärrarbetare kanske inte har tillgång till. MCS E-Sign gör det möjligt att skicka dokument till kunder som enkelt kan signeras med några få knapptryck.

Alla signerade dokument lagras elektroniskt enligt Europeisk standard för säker och regelmässig e-signering, och länkas direkt till avtalet i hyrsystemet.

Guy van der Knaap, VD för MCS, tillägger:
”Vi insåg att MCS E-Sign verkligen skulle kunna vara till nytta för våra kunder, då det hjälper dem att fortsatt kunna arbeta effektivt och upprätta rättsligt bindande avtal på distans. Att arbeta hemifrån är helt nytt för många och kan skapa svårigheter som hindrar verksamheten. Genom att erbjuda E-Sign kostnadsfritt, hoppas vi kunna hjälpa våra kunder genom denna mycket svåra tid”.

Kontakt:
Eleanor Bateman
Marketing Manager – MCS Rental Software
Tel +44 (0)1628 828000
Eleanor.bateman@mcsrentalsoftware.com
www.mcsrentalsoftware.com
Twitter: @MCSHireSoftware
Kontaktinformation
Postadress
Svetsar­vägen 15
17141 Solna
Region
Solna
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
516407-1903
Grundat: 1982
Anställda: 42
MCS-rm, IT-Program för Uthyrare

MCS uthyrningssystem ger er oöverträffad funktionalitet, flexibilitet och professionell framförsikt över all er utrustning.

MCS har 100% fokus på uthyrningsbranschen och dess utmaningar. Vi har hjälpt en mängd olika uthyrningsföretag bli mer strömlinjeformade och effektiva i över 30 år. Vårt system är framtidssäkrat på senaste IT-teknologi och ständigt vidareutvecklat för att följa utveckling inom uthyrningsbranschen.

MCS-rm stödjer en mångfald av olika företags uthyrningsrutiner, försäljning, inköp, verkstad & underhåll, lager, prissättning, transportplanering, säljstöd, mobillösningar, webbportal, statistik och mycket, mycket mer för att optimera våra kunders uthyrningsprocesser, utnyttjandegrad och öka deras kundnöjdhet.

Vår starka kundfokus ser till att vår lösning är kontinuerligt vidareutvecklad med era behov som riktlinje. MCS är kopplat till viktiga företag inom industrin och integrerar lätt med andra system. Lösningen är modulbaserad och passar därför lika bra för stora företag som behöver omfattande funktionalitet och stöd för stora volymer, som det passar mindre företag som vill ha ett system som kan växa med dem.

Kontakta oss på +46 8 505 200 15 eller besök www.mcsrentalsoftware.com/se för att få veta mer om hur MCS-rm kan omvandla er verksamhet.

Certifieringar

ISO 9001:2000

Kontakter

Malin Finlay-Söderberg
+46 8 505 200 15
Marie Sherman
+46 8 505 200 15
08-50532619
Eleanor Bateman
+46 8 505 200 15
Megan Young
+46 8 505 200 15

Filmer

MCS Hyrsystem - #JoinTheRentalRevolution

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-18
Inlandsbanan är först i Sverige med ny typ av fjärrmanövrering Vilka symboler vill du visa?GK rustar för hållbarhet och lönsamhetDell introducerar nya XPS 15 och XPS 17
2020-05-15
Nya verktygssystem till robotar ​Swecontekniker mötte framtiden i KonzEtt partnerskap som genererar innovationerVäxande marknad för elektroniklösningarNyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
2020-05-14
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljernaPeab bygger bostäder i EsboStålproduktionen minskade i april
2020-05-13
Med 40 års erfarenhet och ny teknik skapas nya möjligheterDigital körjournal ger mer tid till kundernaFörsta IOT OUT OF THE BOX levererade till kundHydroscands smidiga tryck­luftslang finns nu i butik och webbutikInnovativ konsulting med inriktning på användandet av ConTech inom byggbranschen.Nya Hyundai i10 lanseras i samarbete med Rädda BarnenDet nya Gotlandsflyget presenterar sin VDNatali Engstam Phalén utsedd till en av framtidens kvinnliga ledareVehco byter namn till AddSecureMischa Moszkowicz ny marknadschef på XL-BYGGHär är årets Drömjobbare!Ingen extra kostnad att gå över till elfärjorSpecial-Elektronik förstärker sin position inom AV-teknik och utökar sin säljkår​Renault största elbilsmärket i aprilLindab lanserar TEKNOsim 6.0Gaser centrala i världens största polarexpedition
2020-05-12
Kompakt lösning för kantpressrobotiseringSträckfilmsmaskinen PallPack 2000F ökar plantskolans produktivitetProducera mer konkurrens­kraftigt med en CobotPrima Power presenterar Prima@HomeSwecons diplomerade servicetekniker gör kundupplevelsen ännu mer premiumFörsta vindkraftstornet i trä står klartParker lanserar IQAN-XC4x-expansionsmodulfamiljen för att utöka de hydrauliska maskinstyrningsfunktionernaUponor lanserar nytt värme- och kabelskyddsrör
Annonser