SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Med anledning av coronaviruset

Världsmarknaden befinner sig just nu i ett osäkert läge och att saker och ting inte riktigt är som vanligt har förmodligen inte undgått någon.
Precis som för så många andra så påverkas även vi av coronavirusets utbrott i Sverige och världen, framför allt på så vis att leveranserna från våra leverantörers fabriker inte har fungerat som vanligt. Nu har vår fabrik i Kina åter full verksamhet.

Med det sagt vill vi verkligen tacka alla kunder som har överseende att verksamheten har fått addera till ett nytt lager av säkerhetstänk utöver det som redan finns i vårt DNA. Vi fortsätter vårt arbete både på fältet och i vår verkstad. Vi uppmuntrar därför våra kunder att ta tillfället i akt och ombesörja sin befintliga maskinpark och säkerställa inför kommande uppgång i marknaden. Hör gärna av dig till oss för att boka service eller reparation.

Hjälp Martin, sök tjänsten som vår nya servicetekniker!
Vi söker nu vidare efter en servicetekniker som kommer att utföra jobb i vår verkstad samt ute hos våra kunder. Du bör ha ett stort intresse för maskiner, motorer och teknik. Även ett stort dataintresse, då vi idag utför fler och fler reparationer med våra datorer.

GTS är, Volvo Penta Auktoriserad Service Partner samt återförsäljare för MOL Terminaltraktorer och Doosan Gaffeltruckar. Vi är även servicepartner åt Hydrema och Ljungby Maskin.

Våra servicetekniker utför felsökningar, service och reparationer på truckar, entreprenadmaskiner och andra fordon. Arbetet kräver att du är noggrann, har tålamod och är serviceinriktad.

Utvecklingen går mot att det blir mindre mekanik och mer elektronik för serviceteknikern att hantera. Vid felsökningen på våra kunders maskiner/motorer arbetar vi med elektronisk test- och mätutrustning som letar efter fel i maskinens/motorns system. Servicetekniker kopplar upp sig mot maskinens/motorns styrdator och med hjälp av program för felsökning kan felkoder läsas av.

Reparationsarbetet innebär oftast att den del det är fel på repareras eller byts ut. Vi ser gärna att den sökande har stor social kompetens då det även igår att ha kontakt med våra kunder.

Kontaktperson:
Peter Lind, 031-727 45 31
peter.lind@gts-truck.se

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när
2024-04-16
Så här kan även du exportera till USATillverkning med hjälp av horisontal-svarvar Skydda fötterna på arbetsplatsen Exakt positionsbestämning Ett nytt användarvänligt fallskydd