Med anledning av coronaviruset - industritorget.se
SÖNDAG 05 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Med anledning av coronaviruset

Världsmarknaden befinner sig just nu i ett osäkert läge och att saker och ting inte riktigt är som vanligt har förmodligen inte undgått någon.
Precis som för så många andra så påverkas även vi av coronavirusets utbrott i Sverige och världen, framför allt på så vis att leveranserna från våra leverantörers fabriker inte har fungerat som vanligt. Nu har vår fabrik i Kina åter full verksamhet.

Med det sagt vill vi verkligen tacka alla kunder som har överseende att verksamheten har fått addera till ett nytt lager av säkerhetstänk utöver det som redan finns i vårt DNA. Vi fortsätter vårt arbete både på fältet och i vår verkstad. Vi uppmuntrar därför våra kunder att ta tillfället i akt och ombesörja sin befintliga maskinpark och säkerställa inför kommande uppgång i marknaden. Hör gärna av dig till oss för att boka service eller reparation.

Hjälp Martin, sök tjänsten som vår nya servicetekniker!
Vi söker nu vidare efter en servicetekniker som kommer att utföra jobb i vår verkstad samt ute hos våra kunder. Du bör ha ett stort intresse för maskiner, motorer och teknik. Även ett stort dataintresse, då vi idag utför fler och fler reparationer med våra datorer.

GTS är, Volvo Penta Auktoriserad Service Partner samt återförsäljare för MOL Terminaltraktorer och Doosan Gaffeltruckar. Vi är även servicepartner åt Hydrema och Ljungby Maskin.

Våra servicetekniker utför felsökningar, service och reparationer på truckar, entreprenadmaskiner och andra fordon. Arbetet kräver att du är noggrann, har tålamod och är serviceinriktad.

Utvecklingen går mot att det blir mindre mekanik och mer elektronik för serviceteknikern att hantera. Vid felsökningen på våra kunders maskiner/motorer arbetar vi med elektronisk test- och mätutrustning som letar efter fel i maskinens/motorns system. Servicetekniker kopplar upp sig mot maskinens/motorns styrdator och med hjälp av program för felsökning kan felkoder läsas av.

Reparationsarbetet innebär oftast att den del det är fel på repareras eller byts ut. Vi ser gärna att den sökande har stor social kompetens då det även igår att ha kontakt med våra kunder.

Kontaktperson:
Peter Lind, 031-727 45 31
peter.lind@gts-truck.se

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!
Kontaktinformation
Postadress
Indiska Oceanen 1
41834 Göteborg
Besöksadress
Indiska Oceanen 1
41834 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
556936-4887
Grundat: 2014
Anställda: 15
Välkommen till Göteborgs Truckservice GTS AB.

Göteborgs Truckservice GTS AB, arbetar med uthyrning, försäljning och reparationer av lasthanteringsmaskiner. Företaget startades 1956. Vi har i dag en egen maskinpark på ca 60 maskiner. Reparationer sker både i egen verkstad och genom servicebil ute hos kund. Vi finns i dag etablerade i Skandiahamnen.

Vi säljer, köper och hyr ut truckar, truckutrustning och tjänster, utför service och reparationer samt erbjuder helhetslösningar.

Välkommen att kontakta oss

Agenturer

DAEWOO, Sydkorea
Auktoriserad försäljning och servicepartner åt Daewoo för region väst
Doosan, Sydkorea
Auktoriserad försäljning och servicepartner åt Doosan för region väst
DOOSAN/ DAEWOO, Sydkorea
Auktoriserad försäljning och servicepartner åt Doosan/Daewoo för region väst
HYDREMA, Sverige
Auktoriserad servicepartner åt Hydrema Sverige AB för region väst
Ljungby Maskin, Sverige
Auktoriserad servicepartner åt Ljungby Makin AB för region väst
MOL, Belgien (Generalagent)
MOL CY är en belgisk tillverkare av tunga maskiner inom utrustning för hamnar, järnväg, specialtruckar, återvinning, samt trailers. Företaget är kända för sin aktiva produktutveckling vilket även inkluderar ekologiska maskiner med elmotorer. MOLs maskiner säljs över hela världen. Läs mer om MOL www.molcy.com MOLs kraftfulla terminaltraktorer har mycket gott rykte bland annat för sin driftsäkerhet. De tillverkar 150 terminal traktorer per år. Den vanligaste modellen är YM serien som är en 4x2 maskin anpassad för terminaler och rangering av trailers.
NOVATECH APS, Danmark (Generalagent)
Novatech Aps är en dansk försäljning och ingenjörsföretag med egna produktionsanläggningar i Polen. De är specialiserade inom: Utrustning för sjöfartsindustrin Special transportutrustning Roll Trailers Jordbruk Trailers De produktutvecklar och designar utrustning i egen regi och / eller tillsammans med kund. Ofta från idé till färdig produkt med godkännande från kvalificeringssällskap. Deras medarbetare är både välutbildade och certifierade.
Svetruck, Sverige
Auktoriserad servicepartner åt Svetruck AB för region väst

Kontakter

Jeanette
Admin
031-7274515
Christian Eriksson
VD
0706114010
Peter Lind
Servicechef
+46(0)31-7274531
Jesper Rosenkvist
Försäljning/Sales
+46 706 672382
+46 706 672382

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-03-31
Stockholmsmässan blir FältsjukhusNu lanseras Purus Corner med mattsvart sil i mönstret ChessNordprofil Byggplåt AB förvärvar grossistverksamhet i Luleå Kraftfulla gamingdatorer bidrar i kampen mot Covid-19Mercedes-Benz 8-sitsiga elbil vintertestad i SverigeStructor bidrar till vindkrafts­utbyggnaden i SverigeHallströms Verkstäder AB om Projektet Smart Industriell Modernisering JHSatsning på fossilfritt gruvbrytningssystemFyrfasen Energi och Eways krokar arm för att göra det lätt att köra elbil
2020-03-30
Vi har godkända kirurg­maskar som är CE och ISO märkta.Akutsjukhus prisat för innovativ plåtfasadLesjöfors koncernchef: ”Vår beredskap är god och vi följer utvecklingen dag för dag”Passa på innan den 6 AprilLär dig mer om DATRONs fräsverktyg Ny betydande order: DVel levererar mätutrustning till Studsvik Det stora antalet video­möten utmanar IT-säkerheten Distansutbildning värdefullt i CoronatiderStor potential för bioenergi - branschen står redo för att levereraEntreprenad Live är positiva i orostider – “Vårt koncept håller”3D-skrivarna går varmaGPIF och Kommuninvest gör gemensam satsning på gröna obligationerSatsa på varseldrabbade – skapa snabbspår för omställningNSVA ser stora fördelar med schaktfria lednings­dragningarAnvänd telefonen som Passerkort
2020-03-27
Rototilts helautomatiska snabbfästessystem den stora snackisen under ConexpoStyrud investerar för hållbarhetFAT av RO-anläggningEmballator Melleruds Plast kraftsamlarArkitekter skriver ut skyddsutrustning till vårdpersonal i coronatiderVolkswagen fyller på med laddbara bilar för den svenska marknadenRegion Värmland väljer Steora efter lyckad utvärderingLinde & Lantmännen Agroetanol bygger ut koldioxidanläggningen Norlic i NorrköpingVattenstämman 2020 i Kalmar ställs inBilfläktar blir respiratorer när Ford samarbetar med 3M, GE Healthcare och UAWBranschens första självsugande batteridrivna vattenpumpEnergiförbättring blir elföretag
2020-03-26
Ny agentur hos LichronProblem med att få fram prototyper och små serier?Hög tid att boka reparationer och renoveringar under semesterperioden.Falun först i Sverige med Dig Assist i skolanKunskap om tryck & kvalité i varje bitLagerautomation är hetare än någonsin Descartes stärker sitt e-handelserbjudande, förvärvar PeoplevoxDescartes växlar upp i Norden – rekryterar HR-chefSå påverkas det sydsvenska näringslivet av CoronavirusetDen smarta fabrikenRädda SME-företagen - Storföretagen måste betala sina fakturor i tidSTIHL inför hemleverans av motorsågarASUS lanserar Chromebook Flip C436 i SverigeFullt fokus på hållbarhet när Klädesholmen satsar på solcellsanläggningSökte en nischverksamhet – blev lösullsentreprenör på heltidNu öppnar Würth butik i Växjö - invigningsdagar 26-27 mars!Träbyggandet ökar och Sweco skriver ramavtal med DeromeBranschens första batteridrivna rensmaskinHuawei och Deloitte i ny rapport: 5G-teknik hjälpte Kina bekämpa Coronaviruset
2020-03-25
Hållfasta tryckfjädrar i verktygsstål för höga temperaturer Säkerhet från EnglandElmia Lastbil flyttas fram till 2021Gasum ska förse Preem med förnybart marint bränsleAbsolicon står stadigt trots Coronakris​Beijer Byggmaterial släpper guide till hantverkare i hantering av Covid-19Derome expanderar mer – slår upp portarna i Karlskrona
Annonser