SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Mer tid och bättre leverans med One-Push

Effektiv beställningsprocess och hög leveranssäkerhet
Damstahls kund Gladsaxe Klip og Buk är mycket nöjd med Damstahls digitala lösning, som ger en effektiv beställningsprocess och hög leveranssäkerhet. Med en fullständig översikt över lagerartiklar, priser och omedelbar orderbekräftelse ger One-Push dig mer tid i din dagliga verksamhet.

Emil Nielsen, delägare i Gladsaxe Klip & Buk, lyfter fram One-Push för att det är enkelt och snabbt. Han är glad att han inte längre behöver lägga tid på att leta efter specifika artikelnummer.

"Jag är verkligen nöjd med One-Push, och jag har inte beställt på något annat sätt sedan vi fick lösningen. Det är enkelt att hantera och jag tycker att det är ett bra sätt att handla på. Jag beställer varor nästan varje dag och därför är One-Push en väldigt bra tjänst för mig", säger Emil Nielsen, delägare i Gladsaxe Klip & Buk.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!