Midroc deltar på Underhållsmässan! - industritorget.se
LÖRDAG 04 APRIL 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Midroc deltar på Underhållsmässan!

Den 10–13 mars anordnas Europas största branschmässa inom drift och underhåll - Underhållsmässan i Göteborg.
För tredje gången i rad ställer Midroc-bolagen ut gemensamt och anordnar under veckan flertalet case-presentationer och föredrag, både på mässans scener och nytt för i år – på egen Midroc-scen!

Underhållsmässan anordnas vartannat år på Svenska Mässan i Göteborg och över 12 000 personer besökte mässan 2018. För tredje året i rad ställer Midroc-bolagen ut gemensamt och samlar med det kompetens inom asset management, kraft, mekanik, ytbehandling, HSE-Q, lyftdon och energilagring inom den 195 kvadratmeter stora montern. På vår egen scen i vår monter och på mässans scener kommer våra specialister tillsammans med samarbetspartners och kunder att anordna flertalet föredrag och case-presentationer, panelsamtal och lösningsdemonstrationer.

Vi kommer till exempel att dela med oss av våra erfarenheter från rekordstora revisionstopp i krävande miljöer och bästa sättet att få kontroll på dina trycksatta anordningar. Hur integrationen mellan ett fastighetssystem och system för elbilsladdning möjliggör helt nya driftsmöjligheter och vilka nyheter inom BAS P/U du behöver hålla koll på.

- Underhållsmässan är en viktig arena för oss när det kommer till att knyta kontakter med våra befintliga och nya kunder. Vi på Midroc har en unik position då vi kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar för industrin och jag ser fram emot att vi ska få dela med oss av våra erfarenheter och vår breda kunskap under de föredrag vi anordnar på mässan. I vår monter finns våra kunniga medarbetare på plats och jag är övertygad om att veckan kommer att bjuda på många givande samtal, säger Björn Wigström, VD på Midroc Contracting.

Som en av Sveriges största och mest kompletta leverantörer av industriellt underhåll gör Midrocs unika bredd att vi kan ta oss an komplexa projekt och fungera som långsiktig helhetspartner. På plats hela veckan för att diskutera just era utmaningar finns specialister från Midroc Alucrom, Midroc Automation, Midroc Electo, Midroc Mechanical, Midroc Project Management och Midroc Rodoverken. Varmt välkommen att besöka oss i monter C03:20!

Klicka här för att säkra din kostnadsfria entrébiljett redan idag!
(underhall.se/hem/entrebiljettopettider/)

Håll dig uppdaterad på midroc.se/underhall, där vi löpande uppdaterar vårt program med föreläsningar och case-presenationer.

Läs mer om Underhåll här.
(underhall.se/)
Kontaktinformation
Postadress
Box 7
44421 Stenungsund
Region
Stenungsund
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
559187-4697
Grundat: 2018
Anställda: Ej angivet
Midroc Mechanical

Vi på Midroc Mechanical erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt samt underhåll på den nordiska marknaden. Vi tar sikte och lägger fokus på att leverera kvalificerade tjänster inom rör-och mekaniska projekt och underhåll.Midroc Mechanical växte fram genom en sammanslagning av verksamheter som tidigare varit verksamma i andra Midroc-bolag. Som tillexempel Rodoverken Underhåll och Metalock Contracting. Syftet är att samla verksamheter inom Midroc som jobbar med tjänster inom mekaniskt underhåll, service och mekaniska projekt.

Vi har möjlighet att planera och genomföra underhållsstopp utifrån högsta möjliga säkerhetsnivå.

Vi finns på den nordiska marknaden men vi har möjlighet att ta oss an projekt även utanför Norden. Vi arbetar främst med och lägger störst fokus på process och petrokemi, dvs den industriella kemin som arbetar med raffineringen av petroleum och naturgas, vi arbetar engagerat inom stålindustrin och känner stor passion för förnyelsebar energi i form av vatten- och kraftverk.

Midroc Mechanical kan hjälpa er med mycket, till exempel:

Komplext mekaniskt montage av tung utrustning med specialanpassade verktyg så som pressar, kranbanor och ugnar.
Avancerade svetsarbeten i svåra material som kräver så väl WPSer som specialkompetens
Stor och tunga lyft av tex traversbalkar, ugnar med mera samt bultsträckning inom petrokemisk industri
Storstopp och revisioner inom process- och energiintensiv industri
Möjlighet att genom egna verkstäder snabbt kunna serva kunder vid akuta reparationer .

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 3834-1:2005 – ISO 9001:2015 – SS-EN 1090-1

Kontakter

Richard Olsson
070-339 24 01

Filmer

Midroc hos Preem, Lysekil

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-03-31
Stockholmsmässan blir FältsjukhusNu lanseras Purus Corner med mattsvart sil i mönstret ChessNordprofil Byggplåt AB förvärvar grossistverksamhet i Luleå Kraftfulla gamingdatorer bidrar i kampen mot Covid-19Mercedes-Benz 8-sitsiga elbil vintertestad i SverigeStructor bidrar till vindkrafts­utbyggnaden i SverigeHallströms Verkstäder AB om Projektet Smart Industriell Modernisering JHSatsning på fossilfritt gruvbrytningssystemFyrfasen Energi och Eways krokar arm för att göra det lätt att köra elbil
2020-03-30
Vi har godkända kirurg­maskar som är CE och ISO märkta.Akutsjukhus prisat för innovativ plåtfasadLesjöfors koncernchef: ”Vår beredskap är god och vi följer utvecklingen dag för dag”Passa på innan den 6 AprilLär dig mer om DATRONs fräsverktyg Ny betydande order: DVel levererar mätutrustning till Studsvik Det stora antalet video­möten utmanar IT-säkerheten Distansutbildning värdefullt i CoronatiderStor potential för bioenergi - branschen står redo för att levereraEntreprenad Live är positiva i orostider – “Vårt koncept håller”3D-skrivarna går varmaGPIF och Kommuninvest gör gemensam satsning på gröna obligationerSatsa på varseldrabbade – skapa snabbspår för omställningNSVA ser stora fördelar med schaktfria lednings­dragningarAnvänd telefonen som Passerkort
2020-03-27
Rototilts helautomatiska snabbfästessystem den stora snackisen under ConexpoStyrud investerar för hållbarhetFAT av RO-anläggningEmballator Melleruds Plast kraftsamlarArkitekter skriver ut skyddsutrustning till vårdpersonal i coronatiderVolkswagen fyller på med laddbara bilar för den svenska marknadenRegion Värmland väljer Steora efter lyckad utvärderingLinde & Lantmännen Agroetanol bygger ut koldioxidanläggningen Norlic i NorrköpingVattenstämman 2020 i Kalmar ställs inBilfläktar blir respiratorer när Ford samarbetar med 3M, GE Healthcare och UAWBranschens första självsugande batteridrivna vattenpumpEnergiförbättring blir elföretag
2020-03-26
Ny agentur hos LichronProblem med att få fram prototyper och små serier?Hög tid att boka reparationer och renoveringar under semesterperioden.Falun först i Sverige med Dig Assist i skolanKunskap om tryck & kvalité i varje bitLagerautomation är hetare än någonsin Descartes stärker sitt e-handelserbjudande, förvärvar PeoplevoxDescartes växlar upp i Norden – rekryterar HR-chefSå påverkas det sydsvenska näringslivet av CoronavirusetDen smarta fabrikenRädda SME-företagen - Storföretagen måste betala sina fakturor i tidSTIHL inför hemleverans av motorsågarASUS lanserar Chromebook Flip C436 i SverigeFullt fokus på hållbarhet när Klädesholmen satsar på solcellsanläggningSökte en nischverksamhet – blev lösullsentreprenör på heltidNu öppnar Würth butik i Växjö - invigningsdagar 26-27 mars!Träbyggandet ökar och Sweco skriver ramavtal med DeromeBranschens första batteridrivna rensmaskinHuawei och Deloitte i ny rapport: 5G-teknik hjälpte Kina bekämpa Coronaviruset
2020-03-25
Hållfasta tryckfjädrar i verktygsstål för höga temperaturer Säkerhet från EnglandElmia Lastbil flyttas fram till 2021Gasum ska förse Preem med förnybart marint bränsleAbsolicon står stadigt trots Coronakris​Beijer Byggmaterial släpper guide till hantverkare i hantering av Covid-19Derome expanderar mer – slår upp portarna i Karlskrona
Annonser