TISDAG 18 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Midroc deltar på Underhållsmässan!

Den 10–13 mars anordnas Europas största branschmässa inom drift och underhåll - Underhållsmässan i Göteborg.
För tredje gången i rad ställer Midroc-bolagen ut gemensamt och anordnar under veckan flertalet case-presentationer och föredrag, både på mässans scener och nytt för i år – på egen Midroc-scen!

Underhållsmässan anordnas vartannat år på Svenska Mässan i Göteborg och över 12 000 personer besökte mässan 2018. För tredje året i rad ställer Midroc-bolagen ut gemensamt och samlar med det kompetens inom asset management, kraft, mekanik, ytbehandling, HSE-Q, lyftdon och energilagring inom den 195 kvadratmeter stora montern. På vår egen scen i vår monter och på mässans scener kommer våra specialister tillsammans med samarbetspartners och kunder att anordna flertalet föredrag och case-presentationer, panelsamtal och lösningsdemonstrationer.

Vi kommer till exempel att dela med oss av våra erfarenheter från rekordstora revisionstopp i krävande miljöer och bästa sättet att få kontroll på dina trycksatta anordningar. Hur integrationen mellan ett fastighetssystem och system för elbilsladdning möjliggör helt nya driftsmöjligheter och vilka nyheter inom BAS P/U du behöver hålla koll på.

- Underhållsmässan är en viktig arena för oss när det kommer till att knyta kontakter med våra befintliga och nya kunder. Vi på Midroc har en unik position då vi kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar för industrin och jag ser fram emot att vi ska få dela med oss av våra erfarenheter och vår breda kunskap under de föredrag vi anordnar på mässan. I vår monter finns våra kunniga medarbetare på plats och jag är övertygad om att veckan kommer att bjuda på många givande samtal, säger Björn Wigström, VD på Midroc Contracting.

Som en av Sveriges största och mest kompletta leverantörer av industriellt underhåll gör Midrocs unika bredd att vi kan ta oss an komplexa projekt och fungera som långsiktig helhetspartner. På plats hela veckan för att diskutera just era utmaningar finns specialister från Midroc Alucrom, Midroc Automation, Midroc Electo, Midroc Mechanical, Midroc Project Management och Midroc Rodoverken. Varmt välkommen att besöka oss i monter C03:20!

Klicka här för att säkra din kostnadsfria entrébiljett redan idag!
(underhall.se/hem/entrebiljettopettider/)

Håll dig uppdaterad på midroc.se/underhall, där vi löpande uppdaterar vårt program med föreläsningar och case-presenationer.

Läs mer om Underhåll här.
(underhall.se/)
Kontaktinformation
Postadress
Box 7
44421 Stenungsund
Region
Stenungsund
Västra Götalands län
Sverige
Orgnr:
559187-4697
Grundat: 2018
Anställda: Ej angivet
Midroc Mechanical

Vi på Midroc Mechanical erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt samt underhåll på den nordiska marknaden. Vi tar sikte och lägger fokus på att leverera kvalificerade tjänster inom rör-och mekaniska projekt och underhåll.Midroc Mechanical växte fram genom en sammanslagning av verksamheter som tidigare varit verksamma i andra Midroc-bolag. Som tillexempel Rodoverken Underhåll och Metalock Contracting. Syftet är att samla verksamheter inom Midroc som jobbar med tjänster inom mekaniskt underhåll, service och mekaniska projekt.

Vi har möjlighet att planera och genomföra underhållsstopp utifrån högsta möjliga säkerhetsnivå.

Vi finns på den nordiska marknaden men vi har möjlighet att ta oss an projekt även utanför Norden. Vi arbetar främst med och lägger störst fokus på process och petrokemi, dvs den industriella kemin som arbetar med raffineringen av petroleum och naturgas, vi arbetar engagerat inom stålindustrin och känner stor passion för förnyelsebar energi i form av vatten- och kraftverk.

Midroc Mechanical kan hjälpa er med mycket, till exempel:

Komplext mekaniskt montage av tung utrustning med specialanpassade verktyg så som pressar, kranbanor och ugnar.
Avancerade svetsarbeten i svåra material som kräver så väl WPSer som specialkompetens
Stor och tunga lyft av tex traversbalkar, ugnar med mera samt bultsträckning inom petrokemisk industri
Storstopp och revisioner inom process- och energiintensiv industri
Möjlighet att genom egna verkstäder snabbt kunna serva kunder vid akuta reparationer .

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 3834-1:2005 – ISO 9001:2015 – SS-EN 1090-1

Kontakter

Richard Olsson
070-339 24 01

Filmer

Midroc hos Preem, Lysekil

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-11
Gapwaves lanserar ny fasstyrd 5G-antennSLU och RISE tecknar nytt samarbetsavtalFinja utsedd till årets leverantörspartner 2019!Tre procents bränslebespar­ing för Wiklund TransportHisstillverkaren Aritco väljer hållbar inredningSticksågar med HiKOKIs smarta teknikSjälvfixerande märknings­slang för ledar- och kabelmärkning
2020-02-10
Slang med fuktutdrivande teknik förebygger kondens i tryckluftssystemAnpassning och flexibilitet utmärker norelems nya sortimentVolvos nya P8820D ABG asfaltläggare kombinerar storlek och flexibilitetVäxtvägg, DENIOS miljöbidrag till industrinReparbete med säkerheten i fokusDet började med en rostig amerikanare…Slipmedelstillverkare går samman för hållbarhet100 % tillverkarkompetens – innovativ och mångsidigHubSpots partnerprogram fyller 10 år – lanserar Solution Partner-programKährs träpellets certifierad enligt Sustainable Biomass Program för hållbar biomassaSolcellspark planeras för Hammarby SjöstadSchneider Electric vinnare av Elektroskandias utmärkelse – Årets leverantör 2019Helsingborgsregionen är i toppen av Sveriges viktigaste logistiklägen NCC renoverar bostäder i Danmark för en miljardÖrebroregionen utsedd till årets kompetenslyft av Intelligent LogistikTESAB företag fixar hållbar kyla till Ica supermarket butik
2020-02-07
Reparbete med säkerheten i fokusGillar du innovation och produktutveckling - då är det här något för dig!Gripen E och GlobalEye avslutar utvärdering i FinlandVolvo Cars rapporterar ökad rörelsevinst på SEK14.3 miljarder för helåret 2019Sverigepremiär för Fords laddhybrider på eCar ExpoSmal givar-, ställdonsplint för snabb och säker installationKONE lanserar världens första hissar med inbyggd uppkopplingCapgemini öppnar innovationscenter för att stötta företagÖresundskrafts nätunderhåll lockar internationell publikPremiär på svensk mässa för Volkswagens nya elbil ID.3B&R introducerar en industriel TSN switch för realtidsnätverk3D-printade fönster från NorDan sätter svensk innovation på världskartanKort e-bok ska få teknikrädda att våga börja programmeraHur energisektorn kan säkra driften och ett fungerande samhälleOplanerade stopp inom industrin i fokus på UnderhållsmässanSigma Recruit startar upp i SkövdeNy tjänst som hjälper fler företagare och förändrar branschenLi-ion batteri har framtiden för sigMercedes-Benz Unimog och Aebi Schmidt lanserar kompletta snöröjningsbilar i svenska paketVärldens största Comfort Hotel har öppnat på Arlanda flygplats.Elastisys vinner upphandling av molntjänster till Public Service-bolagVindkraften växer hos Sveaskog
2020-02-06
ABB hjälper till att maximera energieffektiviteten hos framtidens fossilfria stålpilotSäkerhets-PLC Safety SimplifierAnna Björklund går in som ny marknadsdirektör för Tikkurila Fler och fler ME-skolor startas runt om i SverigeJobb- och utbildningsmässa på Sjöängen 11 februariHögtryck i Radonovas instrumentverkstadNorwegian med högre enhetsintäkter, rekordhög punktlighet och högre kabinfaktor Ford Transit kör på gröna bränslen tillverkat av matoljaStark prestation för DAF 2019Biogas på plats i UmeåBatteriborrhammaren med avvibrerat handtagWürth Group fortsätter att växaEngcon firar 30 årGasum öppnar sin första tankstation för gas i UmeåRenault Trucks i historiskt avtal med Carlsberg om leverans av 20 elektrifierade lastbilarUPS storsatsar på eldrivna fordon
Annonser