SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Misslyckat generationsskifte?

Om du inte kan hitta en efterträdare till ditt företag måste du lösa upp ditt livsverk.
Ett misslyckat generationsskifte kan vara en hjärtskärande och svår situation för företagare som har ägnat sitt liv åt att bygga upp sitt företag. När du inte kan hitta en lämplig efterträdare till ditt företag, kan det kännas som att du står inför det smärtsamma beslutet att lösa upp ditt livsverk. Men det finns hjälp att få, och Surplex kan vara den partner du behöver under denna utmanande tid.

Surplex förstår de unika utmaningarna som kommer med att avsluta ett företag och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din situation:

Försäljning av maskinutrustningSurplex har en bred kundbas och en stark global närvaro. De kan hjälpa dig att sälja företagets maskinutrustning till högsta möjliga värde, vilket kan ge dig ekonomiskt stöd och minskat förlusterna.

Auktioner och försäljningslösningarSurplex har expertis inom auktionsprocessen och kan arrangera auktioner för att sälja dina tillgångar effektivt och lönsamt.

Konsultation och rådgivningDe erfarna medarbetarna på Surplex kan ge dig råd och vägledning om hur du bäst hanterar denna övergångsfas och säkerställer att ditt företag avslutas på ett sätt som är så gynnsamt som möjligt för dig och dina intressen.

Säkerställande av långsiktig hållbarhetOm du har oro för att ditt företags resurser och tillgångar inte kommer att användas på ett hållbart sätt efter din avslutning, kan Surplex hjälpa till med att hitta potentiella köpare som kan fortsätta att driva verksamheten i enlighet med dina värderingar och vision.

Att avsluta ett företag kan vara smärtsamt, men med rätt stöd och partnerskap kan du ta stegen mot att lösa upp ditt livsverk på ett sätt som är fördelaktigt för dig och de du bryr dig om. Surplex finns där för att hjälpa dig att hitta den bästa möjliga lösningen och säkerställa att du går igenom denna svåra tid med en tydlig plan och så lite stress som möjligt.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Innovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagbergNytt bolag i Tempcon GroupGranitors hissverksamhet säljs till MVI
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!