SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ny kantvikmaskin – FORMA

FORMA, ny kantvikmaskin för legoproduktion – av CIDAN
Vi har hört det förut – ”Kantvikmaskiner är inget för oss, vi är ju legotillverkare!” Ett rykte som inte helt varit utan sanning. CIDAN från Götene lanserar nu sin senaste maskin, FORMA, som skjuter det gamla ryktet i sank!

Ofta har man hört: ”Det är bara plåtslagare som har nytta av kantvikmaskiner, med enstyckstillverkning och korta serier!” FORMA från CIDAN är en ”cross over” som både klarar kraven från legotillverkning till enstyckstillverkning. Producerar Snabbt (låg kostnad), Snäll mot operatören (lätta och få lyft), Stark konstruktion (en maskin för livslång tjänst). Som vanligt med CIDAN:s maskiner – bäst finish på plåten, en bonus!

Vad är skillnaden mot tidigare modeller? Vår VD Peter Tafazoli: ”Vi har lyssnat på våra kunder och FORMA är vårt svar. Överprismat har fått en ny finess, CLS (Clamp Lock System), och pressar hårt! Plåten blir bockad rätt, över hela längden och även med höga verktyg!”

FORMA har en ny version av vårt välbeprövade styrsystem Prolink S och syftet har varit att göra det enkelt för dig som operatör, oavsett om du legotillverkar eller kör enstyckstillverkning. Små förbättringar på olika ställen gör att du nu kan tillverka ännu effektivare. Vi har också tänkt på dig, service/underhållstekniker, - nu är ditt jobb ännu lättare!

Vårt modulbaserade anslagsbord AGS har också fått sig ett ansiktslyft och är nu ännu flexiblare för att du skall kunna ta alla ”de där jobben som du tidigare tvekat inför”.

Vi har en FORMA i verkstaden i Götene. Är du intresserad av att syna FORMA i sömmarna redan nu är du välkommen att kontakta oss för ett besök!

FORMA lanseras även på EUROBLECH (Hannover 25-29 oktober), Metalworking and CNC Machine Tool Show, (Shanghai, 1-5/11) och Fabtech (Las Vegas, 16-18/11). Kom dit så visar vi mer!
Kontaktinformation

CIDAN Machinery Sweden AB

Postadress
Box 28
53321 Götene
Besöksadress
Järnvägs­gatan 15
53321 Götene
Region
Götene
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556007-6977
Grundat: 1907
Anställda: 80
Välkommen till CIDAN Machinery Sweden AB!

Vi tillverkar och säljer Göteneds maskiner för plåtbearbetning. När det gäller maskiner för bearbetning av industri- och byggnadsplåt räknas vi som en av de ledande tillverkarna med försäljning över hela världen.

CIDAN Machinery har haft egen produktion av maskiner sedan 1907. I dag produceras maskiner för plåtbearbetning på fabriken i Götene, i Sverige. Koncernen har ett världsomfattande försäljnings- och servicenätverk.
Vi utvecklar löpande lösningar för optimering av plåtbearbetningsprocesser.
Något som är unikt för Göteneds kantmaskiner är vår Kombiprisma, den passar för alla som bockar plåt.

Våra märken som tillverkas i Götene är Göteneds och CIDAN.

Vi importerar och säljer ledande fabrikat av verktygsmaskiner, Service utföres av vår egen högutbildade personal.

Välkommen att kontakta oss!

Senaste annonser från CIDAN Machinery Sweden AB

Se alla företagets 1 annonser »

Agenturer

CIDAN (Generalagent)
Forstner Maschinenbau GmbH, Österrike (Generalagent)
Göteneds, Sverige (Generalagent)
Thalmann, Sverige (Generalagent)
Långbockningsmaskiner

Kontakter

Desiree Lerider
Marknad
0708 133 173
Staffan Åkervall
0705724524

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-24
Sätter en ny standard för branschenNu blir det enklare för industrin att mäta flödeNär rostfritt stål inte räckerNya sladdlösa sticksågar från Bosch ProfessionalNy VD tar plats hos fischer Norge
2023-01-23
Massflödesmätare och massflödeskontrollersDuroc Machine Tool kan sina fräsarKlassificering av laser för lasermärkningTruckutbildning i Stockholm Wexoe AB nyanställer
2023-01-20
Presenterar lösningar för en industri i förändringMinimera risker med low speed (lsa)-lösningarnaDetta formar cyberspace 2023Upptäck 5GigE-lösningarna från BaslerVärmare för IBC-behållare
2023-01-19
Lämnar rollen som CFO i AhlsellkoncernenLivet med ett smart låsStor internationell efterfrågan på maskinerProjekterar byggnad till nytt kraftvärmeverk i ÖrtoftaByggArvid gjorde det omöjliga möjligt
2023-01-18
Visste du att LOCTITE® erbjuder mer än bara lim? Inbjudan till Stora Ensos Q4 2022ABB investerar i ny automationsprogramvaraVäljer Zoom X som kommunikationslösning Claudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledning