SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ny teknik för cirkulär användning av olja

Samma industriolja om och om igen
SKF RecondOil Box gör det möjligt att använda samma industriolja om och om igen, med hjälp av SKF RecondOils patenterade Double Separation Technology (DST). ROCCO Oil Sweden demonstrerar produkten på Underhållsmässan i Göteborg, 31 maj – 3 juni.

Efolex, som tillverkar smörjnings- och filtersystemet Europafilter, är numera en del av SKF. Under namnet SKF RecondOil Box lanserar SKF nu en ny produktkategori som kombinerar Europafilters teknik med SKF RecondOils patenterade Double Separation Technology (DST).

– SKF RecondOil Box ger renare olja i industriapplikationer, utan att oljan behöver bytas. Det gör att maskinerna presterar bättre, samtidigt som olja förvandlas från kostsamt co2-avtryck till hållbar tillgång, säger Hans Lejdebring, marknads- och försäljningschef, ROCCO Oil Sweden AB.

ROCCO Oil Sweden säljer och installerar SKF RecondOil Box och demonstrerar produkten på Underhållsmässan i Göteborg, 31 maj – 3 juni.

– Byt inte olja, byt till cirkulär användning av olja, säger Hans Lejdebring.

FAKTA, ROCCO Oil Sweden AB

ROCCO Oil Sweden är specialist på högkvalitativa miljöoljor och på att återställa förbrukad industriolja så att den kan användas om och om igen. Olja som tjänst, i stället för förbrukningsvara.

I samarbete med SKF RecondOil etablerar ROCCO Oil Sweden den första svenska produktionsanläggningen i Ånge, med kapacitet för återställning av mer än 3 000 m3 olja per år. Verksamhetens produktion, uppvärmningen av lokalerna och el är 100 procent fossilfri.

KONTAKT
Hans Lejdebring
Marknads- och försäljningschef, ROCCO Oil Sweden AB
hans.lejdebring@roccosweden.se
070-606 99 54

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-06-01
Maersk påskyndar sin strategiska transformation Smidmeks betongfasad imiterar träpanel
2023-05-31
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
2023-05-30
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
2023-05-29
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen
2023-05-26
Fallskydd från Cranemech: säkerhet på arbetsplatsen Högkvalitativa transporttankar från MPPEntreprenad och anläggningsmaskinerOmarbetade högprecisionsfräsarKongress med extra allt