SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Nya Zaptec Go 2 lanseras

Med avancerad teknologi för dubbelriktad laddning
Laddboxföretaget Zaptec presenterar Zaptec Go 2, en nyutvecklad version av företagets populära elbilsladdare. Denna modell bygger vidare på den prisbelönta laddaren Zaptec Go och dess minimalistiska design, funktion, säkerhet och kvalitet samtidigt som den innehåller flera tekniska förbättringar för att möta framtidens behov.

Zaptec Go 2 lanseras med omfattande uppdateringar av hårdvaran. Den är bland annat utrustad med funktioner som 1/3-fasväxling och solcellsintegration. Hårdvaran i Zaptec Go 2 syftar till att stödja AC vehicle-to-grid (V2G), vilket möjliggör dubbelriktad laddning. Kombinationen med den kommande ISO 15118-20, och utgåva 4 av IEC 61851-1, gör att Zaptec Go 2 kan kommunicera med ditt fordon och förvandla din elbil till en energibank.

– Den här tekniken gör det möjligt för användare att effektivisera sin energianvändning och förvandla sin elbil till en integrerad del av hemmets energisystem, säger John Wastring, interim-vd på Zaptec Sverige.

Med enkel och säker installation är Zaptec Go 2 designad för att passa i olika miljöer och hem. Enheten är utrustad med ett MID-certifierat mätsystem som garanterar exakt energimätning. Den uppdaterade hårdvaran möjliggör ännu högre laddningseffekt, utan att kompromissa med kvaliteten.

Zaptec Go 2 kommer att lanseras med start i Tyskland, Schweiz och Beneluxländerna under det fjärde kvartalet 2024. Information om när laddaren blir tillgänglig i andra länder, inklusive Sverige, kommer att tillkännages senare.

Funktioner i Zaptec Go 2:
· MID-certifiering och inbyggd display: Är MID-certifierad, vilket garanterar exakt energimätning. Den har även en inbyggd display som visar kWh-användning.
· 1/3-omkoppling: Kan automatiskt växla mellan 1/3-fasladdning, vilket optimerar laddningstiden och säkerställer maximal effekt.
· Solcellsintegration: Går att integrera med solcellsanläggningar för att ladda din elbil med solenergi, vilket ger en mer hållbar och kostnadseffektiv laddningslösning.
· Förbättrad termisk design: Har en förbättrad termisk design som gör att den kan leverera högre laddningseffekt oavsett förhållanden.
· OCPP 1.6j: Stöder OCPP 1.6j, vilket gör den kompatibel med ett brett utbud av laddningsoperatörer. Inbyggd kommunikation via 4G eller Wi-Fi.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Förenar krafter för att förbättra utbildningar Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats pris
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige