SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Olsons breddar inom pressautomation

Inkluderar även transfer och pick-n-place enheter
Olsons Maskinservice AB har tecknat avtal med turkiska COILTECH om att ansvara för marknadsföring, försäljning och service av Coiltech´s hela produktprogram i de nordiska länderna inkluderande Sverige, Danmark, Norge och Finland. Coiltech har ett brett program för automatisering av pressar inkluderande bandmatningslinjer, transfersystem och pick-n-place enheter för ämnesmatning.

Med detta avtal får Olsons ett bredare program runt pressautomation som nu även inkluderar transfer och pick-n-place enheter för ämneshantering dels genom pressverktyg men även mellan pressar och efterföljande packstationer för s.k. mönsterpackning av färdigpressade detaljer.

Läs mer https://olsons.se/maskiner/automatisering-av-pressar/

Fakta Coiltech:
I sin produktionsanläggning omfattande 8500 m2 i Istanbul, har man sedan starten 2000 etablerat sig som en av Europas ledande aktörerna för automationsutrustning för pressar.

Idag är man 200 anställda med maskinleveranser genomförda till över 70 länder med Europa som sin tydliga hemmamarknad.

Läs mer om Coiltech på https://coiltech.com.tr/homepage/

Patrik Olson
Marknadschef / Sales Manager
Address: Engelbrektsgatan 31 | S-643 31 Vingåker | Sweden
Mobile phone: +46 (0)70 681 30 15
E-mail: patrik@olsons.se
Web: www.olsons.se
Kontaktinformation
Postadress
Engelbrekts­gatan 31
64131 Vingåker
Besöksadress
Engelbrekts­gatan 31
64131 Vingåker
Region
Vingåker
Södermanlands län
Sverige
Organisationsnummer:
556418-2300
Grundat: 1973
Anställda: 27

Olsons har sedan starten för över 50 år sedan placerat service i kärnan av vår verksamhet. Vi har utvecklat vår service med en nära förankring i behoven hos den plåtbearbetande verkstadsindustrin. Med åren har vi samlat på oss gedigen erfarenhet och kompetens, vilket ger våra kunder trygghet i alla steg.

Vår starka drivkraft är att kontinuerligt förbättra vår service och hjälpa våra kunder att uppnå maximal produktivitet från sina maskiner i presslinjen. Genom att upprätthålla nära relationer till våra kunder och förstå deras verklighet kan vi identifiera framtidens behov. Våra tekniker brinner för pressar och tar stolthet i att lösa även de svåraste uppgifterna.

På Olsons erbjuder vi helhetslösningar för företag verksamma inom plåtbearbetande verkstadsindustri. Vi inleder alltid med ett besök hos våra kunder för att noggrant analysera deras produktionsbehov och lyssna på deras önskemål. Därefter tar vi ett tydligt ägandeskap och kontroll över affären, och baserat på vår behovsanalys presenterar vi genomtänkta förslag på lösningar för att eliminera oplanerade driftstopp och effektivisera presslinjen.

Våra lösningar är inriktade på att maximera produktionsresultatet och bygger på djup teknisk kompetens och ett målfokuserat helhetstänk. Vi är väl medvetna om maskinernas förväntade livslängd och strävar efter att maximera deras totala ROI (Return on Investment).

Genom att välja Olsons väljer du trygghet i alla steg, från maskinval till en stark eftermarknad med fokus på driftsäkerhet och eliminerande av oplanerade stopp.

Välkommen till Olsons – där vi erbjuder trygghet i alla steg.

Senaste annonser från Olsons Maskinservice AB

Se alla företagets 80 annonser »

Agenturer

Chin Fong, Taiwan (Generalagent)
Mekaniska pressar, C-pressar och 4-pelarpressar.
GPA, Italien
Luftpressar, kraftpressar, rundmatning och bandmatning
HERRBLITZ, Italien
Mindre tångmatarverk för klena banddimensioner, för montering direkt på pressverktyget.
RÖNNQVIST, Sverige
Excenterpressar
SANGIACOMO presse, Italien
Excenterpressar, c-pressar och 4-pelarpressar men presskraft från 10 till 400 ton
SERAPID, Storbritannien
Utrustning för effektiv verktygshantering i pressar
SERVO PRESSE, Italien
Tångmatarverk, valsmatarverk, riktverk och hasplar
Tomac, Taiwan (Generalagent)
Bandmatningsutrustning, matarverk, riktverk och hasplar. Coilvändare.
ZANI PRESSE, Italien
Excenterpressar 4-pelare från 600 till 15000 kN

Certifieringar

ISO 9001:2015

Kontakter

Patrik Olson
Marknadschef, Säljansvarig
+46 (0)70 681 30 15
Carina Nyberg
Administration, Reservdelar
+46 (0)70 383 81 02
Karolina Burell
Marknad &sälj
076-2742830

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-12
Splunk lanserar avan­cerade AI-förbättringar Ny serie av svarta beslag förenar stil och styrkaKommuninvest emitterar 4,5 miljarder kronorTCS lanserar banbrytande plattform för generativ AIRexel driver på för en hållbar framtid
2024-06-11
Befintlig produkt, men i nytt material Volvo CE presenterar utökad flottaMagasinera i StockholmHLR utbildning StockholmFiberlaserteknik i plåtbearbetningsindustrin
2024-06-10
Kunderna är dom bästa ambassadörerna!Volvo CE utökar sortimentetMilltool fortsätter sin etablering Förstå hur TIG-svetsning fungerar IEC 62 433 höjer säkerheten
2024-06-07
Det du behöver veta om Tablet PCs Effektiva tjänster för industrirör Lanserar en AI-assisterad säkerhetsplattformGetacs robusta mobila arbetsstationSofting Industrial intro­ducerar edgeConnector
2024-06-05
Harts 3D-utskriftStegar med plattformBelysning och indikator i samma enhetBystronic väljer Water Jet Sweden Nu introduceras en ny lanseringskampanj