SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

OMODA E5 får beröm från internationella politiker

För att stödja hållbar utveckling
Idag har över 150 länder satt upp mål om att bli koldioxidneutrala. Många länder satsar på omfattande elektrifiering och nollutsläpp från fordon. Att elektrifiera bilflottan har blivit allt viktigare för biltillverkare som vill vara med i konkurrensen. OMODA strävar efter att vara i frontlinjen inom den globala marknaden för crossover-SUV-bilar. Under 2023 presenterades OMODA E5, varumärkets första elbil. Den har fått återkommande beröm och erkännande från ministrar och regeringstjänstemän i olika länder, t.ex. Indonesien, Malaysia och Turkiet.

I april 2023 stod OMODA värd för ett globalt event för att lansera sin första elbil, E5. Nära 400 återförsäljare, medier och partners från 67 länder deltog vid lanseringen. Fokus låg på elektrifiering och smarta bilar. Dessutom lyftes visionen om grön mobilitet i "O" (noll) kol-eran.
I Sydostasien har OMODAs stöd för nya lokala energiinitiativ uppmärksammats av flera regeringar. I november bevittnade den indonesiska ministern för ekonomi, Airlangga Hartarto, och viceguvernören i Anhui-provinsen i Kina, Shan Xiangqian, tillsammans lanseringen av OMODA E5 och berömde dess nya elteknik. I december erkände den malaysiske ministern för internationell handel och industri, Tengku Zafrul Abdul Aziz, OMODA:s prestationer i Malaysia och dess betydande bidrag till området ny energi. Som en modell som representerar ny eldrift presenterades OMODA E5 också för det malaysiska ministeriet för internationell handel och industri.

Europa är en avgörande del av den globala marknaden för elbilar. EU:s 27 medlemsländer och andra europeiska länder har infört olika policyer för att stimulera utvecklingen och användningen av nya elbilar. Under sitt besök på OMODAs globala högkvarter i december provkörde den turkiske industri- och teknikministern Mehmet Fatih Kacir personligen OMODA E5 och berömde bilens avancerade teknik och dess snygga, futuristiska design.

Ett grönt uppdrag: Skapa ett nytt elbilsvarumärke
OMODA menar att nyckeln till att framgångsrikt penetrera den globala marknaden ligger i att skapa differentierade och konkurrenskraftiga produkter. OMODA strävar efter att erbjuda grönare transportsätt genom spjutspetsteknik och befästa sina styrkor inom forskning och utveckling, såväl som inom estetiska uttryck och smarta bilar.

OMODA E5 är ett exempel på detta: den nya modellen är utrustad med ett miljövänligt litiumjonbatteri, med en maximal räckvidd på 430 km. Med snabbladdare kan den ladda från 30 % till 80 % på bara 28 minuter. Dessutom introducerar OMODA E5 det nya designspråket "Light of Movement", som fängslar fantasin och tilltalar globala unga konsumenter. OMODA använder sin avantgardistiska estetik även i interiören, med en 24,6-tums dubbel skärm, 256-färgs belysning och en minimalistisk design. Parat med 17 ADAS-funktioner på hög nivå, inklusive döda vinkeln-övervakning, autobroms och detektering av trötthet, erbjuder den en modern och smart körupplevelse.

Parallellt driver OMODA olika filantropiska initiativ. Till exempel samarbetade OMODA med användare från över 30 länder och regioner i "2023 International User Eco-Cooperation Conference", en konferens som förespråkade en livsstil med låga koldioxidutsläpp. Den 7 januari hölls ett "Run for Sustainability"-evenemang i Malaysia med temat "En ny resa till ett nytt grönt liv". Mer än 3 000 personer deltog. Dessutom har OMODA undertecknat ett avtal med International Union for Conservation of Nature (IUCN) som syftar till att bidra till global grön och hållbar utveckling.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder
2024-02-16
ISCAR Sverige presenterarUtsätts dina kablar för kemikalier?Här är årets finalister i ”SM för unga plåtslagare”Resultatet efter Eco Operator-utbildningenMQTT-protokoll sätter ny standard
2024-02-15
Nya ELESA vakuum­sugkoppar för automation Ny certifiering för SafeReachVälkommen till Cobot Roadshow i VärnamoSkydda anslutna apparater från störningarInvestera i den senaste tekniken
2024-02-14
En inblick i varför begagnade truckar kan vara rätt för dig Polarbröd driftsäkert med RP3 90W systemgaranti Dematek erbjuder gratis traversutbildning Lär dig mer om nätfilterHar ni också fått ökade krav på teknisk renhet?
2024-02-13
Intercut har installerat ELEMENT skärmaskin Ännu en fantastisk kundresa att lyfta framVälkomnar Reality Capture till DynaMate-familjenVägen mot mer ansvarsfull produktionRF-System återlanserar extra tålig sopskopa