ONSDAG 19 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Parans VD på invigning av fabrik hos strategisk Kina­partner

Med på invigningen var flera speciellt inbjudna företagsledare och politiker.
Det kinesiska bolag som Parans enligt pressmeddelanden från den 6 respektive 10 maj 2019 kan komma att ingå en strategisk allians med bjöd nyligen in Parans VD Anders Koritz på invigningen av deras nya fabrik i Kina. Med på invigningen var flera speciellt inbjudna företagsledare och politiker.

Förhandlingarna med det kinesiska bolag som, enligt pressmeddelanden från den 6 respektive 10 maj 2019, Parans kan komma att ingå en strategisk allians med fortgår enligt plan. Namn på det bolag det avser och fler detaljer kommer Parans att kunna offentliggöra så snart förhandlingarna kommit tillräckligt långt. Till följd av att förhandlingarna kommit så pass långt i positiv riktning blev Parans VD inbjuden till invigningsceremonin i veckan av deras nya fabrik.

I samband med detta fick Anders Koritz möjlighet att hålla ett av talen på invigningen där han kunde berätta om Parans unika lösningar och det planerade samarbetet bolagen emellan för företagsledare och lokala politiker.

Såsom tidigare har offentliggjorts i ovan nämnda pressmeddelanden kommer, vid ett framgångsrikt genomförande av den strategiska alliansen, det kinesiska bolaget bli en betydande ägare i Parans. Parans kommer i sin tur äga tillgångar som har potential att signifikant öka bolagets intäktsskapande förmåga genom att komplettera Parans befintliga produkterbjudande med ett nytt segment inom LED strålkastare och smarta 5G lyktstolpar och öka närvaron på nya marknader såsom Kina.

- Det är ett mycket positivt tecken att det kinesiska bolaget har bjudit in oss att närvara på detta sätt, säger Anders Koritz, VD på Parans. Det visar deras seriositet. Samarbetet skulle dels kunna ge Parans ytterligare ett produktben att stå på, dels öka Parans marknad för våra nuvarande produkter och den skulle kunna öka bolagets intäkter signifikant. Vi ser fram emot att kunna offentliggöra fler detaljer i affären, vilket vi som tidigare kommunicerats hoppas kunna ske innan årsskiftet.

För mer information kontakta gärna:

Anders Koritz
VD Parans Solar Lighting AB (publ)
tfn. 0733-211635
anders.koritz@parans.com
www.parans.com

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-12
Energisnål pneumatisk närvarogivare lanseras med IO-linkDen är snabb, exakt och har låga vibrationer!Converflex väljer trygg fjärrvärme från ÖrnsköldsvikStor potential i den nya generationens elmätareByxan som förändrar förutsättningarnaAddSecure fortsätter att öka sin geografiska närvaro i EuropaeSite Power Systems får nya ägareProtolabs lanserar nya toleransgarantier för formsprutningSofthouse expanderar och växer ur 3 kontor samtidigtBesked från Mercedes-Benz, sopbilsfavoriten blir eldriven.Hydroscands SlangExpress växer i MalmöNu lanseras Galaxy Z Flip – Samsungs första mobil med vikbar glasskärmBravida förvärvar ventilationsföretag i Kiruna3 steg för att undvika phishing-bedrägerier om coronaviruset Optimera fortsätter att växa, köper Arboga Byggtjänst ABSvenska örter året om!
2020-02-11
Blinto expanderar inom nätauktionshandeln Verizon expanderar sitt internationella 5G-ekosystem med nya 5G Lab i LondonLesjöfors nya vd: ”Vi har både utmaningar och möjligheter för 2020”Nyhet! 1-skärig planfräs som ger en mycket fin ytkvalitetVakuumpumpar från Busch till kinesiska sjukhusOQTR-E – Helt nya tiltrotatorer från OilquickKompakt strypbackventil för trånga utrymmenMaskininvesteringar och ökat miljötänk viktiga prio­riteringar på Emballator i HjoFör att öka nöjdheten storsatsar Engcon på sina slutkunder genom sitt gedigna ambassadörsprogramNu byter vi till framtidens elmätare - ger bättre koll på förbrukningenOutSystems fortsätter att växa i SverigeGapwaves lanserar ny fasstyrd 5G-antennSLU och RISE tecknar nytt samarbetsavtalFinja utsedd till årets leverantörspartner 2019!Tre procents bränslebespar­ing för Wiklund TransportHisstillverkaren Aritco väljer hållbar inredningSticksågar med HiKOKIs smarta teknikSjälvfixerande märknings­slang för ledar- och kabelmärkning
2020-02-10
Slang med fuktutdrivande teknik förebygger kondens i tryckluftssystemAnpassning och flexibilitet utmärker norelems nya sortimentVolvos nya P8820D ABG asfaltläggare kombinerar storlek och flexibilitetVäxtvägg, DENIOS miljöbidrag till industrinReparbete med säkerheten i fokusDet började med en rostig amerikanare…Slipmedelstillverkare går samman för hållbarhet100 % tillverkarkompetens – innovativ och mångsidigHubSpots partnerprogram fyller 10 år – lanserar Solution Partner-programKährs träpellets certifierad enligt Sustainable Biomass Program för hållbar biomassaSolcellspark planeras för Hammarby SjöstadSchneider Electric vinnare av Elektroskandias utmärkelse – Årets leverantör 2019Helsingborgsregionen är i toppen av Sveriges viktigaste logistiklägen NCC renoverar bostäder i Danmark för en miljardÖrebroregionen utsedd till årets kompetenslyft av Intelligent LogistikTESAB företag fixar hållbar kyla till Ica supermarket butik
2020-02-07
Reparbete med säkerheten i fokusGillar du innovation och produktutveckling - då är det här något för dig!Gripen E och GlobalEye avslutar utvärdering i FinlandVolvo Cars rapporterar ökad rörelsevinst på SEK14.3 miljarder för helåret 2019Sverigepremiär för Fords laddhybrider på eCar ExpoSmal givar-, ställdonsplint för snabb och säker installationKONE lanserar världens första hissar med inbyggd uppkopplingCapgemini öppnar innovationscenter för att stötta företagÖresundskrafts nätunderhåll lockar internationell publikPremiär på svensk mässa för Volkswagens nya elbil ID.3B&R introducerar en industriel TSN switch för realtidsnätverk3D-printade fönster från NorDan sätter svensk innovation på världskartan
Annonser