SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Plastspecialist lanserar ny serie av återvunna material

För grafiska produktioner inom detaljhandeln
För butiker och kommunikatörer som skapar säljande och inspirerande miljöer har den skandinaviska materialleverantören gop utvecklat en serie återvunna och återvinningsbara material som lämpar sig extra bra för grafiska och interiöra produktioner. Gemensamt för materialen är att de är printbara, pvc-fria, ftalat-fria och anpassade för att stå emot slitage såväl inne som ute.

- Vi ser en stark efterfrågan av återvunna och pvc-fria material som är printbara och som kan användas för grafiska produktioner i butiker och andra kommersiella miljöer. Med det som utgångspunkt har vi tagit fram ett helt nytt koncept - USE.REUSE, där vi samlat vårt sortiment av dessa material under ett gemensamt paraply. En del av materialen är återvunna från leverantörens egen materialproduktion, och en del av materialen består av återvunnet material från konsument eller industri. Samtliga av materialen kan återvinnas igen efter användning.
Sandra Pers, Marknadschef på gop

gop distribuerar material till många olika branscher och ändamål, men just inom den grafiska sektorn är trycket på hållbara och återvunna material extra stort. Kent Martinsson, Försäljningschef Industri & Reklam på gop och som arbetat många år i branschen, ser en stor beteendeförändring hos såväl de större som de mindre aktörerna där hållbarhetsfrågan allt oftare hamnar i fokus.

- Att kunna erbjuda ett miljö- och klimatvänligt alternativ känns extremt viktigt när man är ute och träffar kunder. Vi som leverantör har självklart ett väldigt stort ansvar på marknaden och ska alltid ligga i framkant i dessa frågor. Att gop kan tillhandahålla ett stort antal miljövänliga produkter men ändå inte tumma på vår höga kvalité ser jag som givet

Under branschmässan Sign & Print Denmark 2022, som hålls i Odense 14–15 september, kommer gop att visa sitt nya koncept.

Sandra Pers
Marknadschef
sandra.pers@gop.se
+46 31 799 88 37
gop.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
2023-11-27
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning
2023-11-24
Delta i Wexoes fantastiska julkalender 2023 Öka effektivitet såväl som produktivitet med RFIDTre steg mot Enterprise Asset ManagementViktig leverans för Cometto i NorgeDesigna din unika arbetsstation eller vagn
2023-11-23
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer