SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Precision i varje skär och böj

Med kantpressar och gradsaxar
Erlandsson & Hjorth är stolta över att vara din partner för högkvalitativa verkstadsmaskiner, och vårt samarbete med Ermaksan gör oss till en pålitlig källa för kantpressar och gradsaxar som levererar överlägsen precision och effektivitet inom metallbearbetning.

Kantpressar från ErmaksanErmaksans kantpressar är kända för sin noggrannhet och mångsidighet. Dessa maskiner är utformade för att böja och forma metallplåtar med enastående precision och kraft. Oavsett om du arbetar med tunna eller tjocka material, kan du lita på Ermaksans kantpressar för att uppnå konsistenta och exakta resultat. Deras innovativa teknik och användarvänliga gränssnitt gör dem till ett nödvändigt verktyg inom metallbearbetningsindustrin.

Gradsaxar från ErmaksanErmaksans gradsaxar är utformade för att klippa metallplåtar med hög precision och hastighet. Dessa maskiner erbjuder enkel användning och överlägsen skärkvalitet. Oavsett om du behöver göra raka eller kurviga snitt, kan Ermaksans gradsaxar leverera pålitliga och jämnpresterande resultat. De är idealiska för att skapa komponenter med perfekt passform och kantkvalitet.

Fördelar med Ermaksan Kantpressar och GradsaxarPrecision: Ermaksan-maskinerna är kända för sin precision och förmåga att uppnå exakta böjar och snitt.

Hög Kapacitet: Deras maskiner är kraftfulla och har hög kapacitet, vilket gör dem lämpliga för en mängd olika projekt.

Användarvänlighet: Ermaksan fokuserar på att göra sina maskiner lätta att använda och underhålla.

Mångsidighet: Deras maskiner är mångsidiga och kan anpassas för olika applikationer och material.

Erlandsson & Hjorth: Din Källa för Ermaksan VerkstadsmaskinerErlandsson & Hjorth är din pålitliga partner när det gäller Ermaksan kantpressar och gradsaxar. Vi är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativa maskiner som hjälper dig att uppnå överlägsna resultat i din metallbearbetning. Oavsett om du är involverad i konstruktionsprojekt, metalltillverkning eller andra industriella tillämpningar, kan du lita på oss för att leverera maskiner som möter dina behov och förväntningar. Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt sortiment och hur vi kan hjälpa dig att nå dina produktionsmål.
Kontaktinformation

Maskin AB Erlandsson & Hjorth

Postadress
Box 211
28122 Hässleholm
Besöksadress
Smides­vägen 4
28122 Hässleholm
Region
Hässleholm
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
556117-6701
Grundat: 1968
Anställda: 8
Välkommen till Erlandsson & Hjorth.

Erlandsson & Hjorth grundades 1968 och idag har vi 8 anställa, som alla har många års erfarenhet av branschen.

I våra moderna lokaler kan ni välja mellan 400 nya och begagnade maskiner.
Till alla maskiner följer en funktionsgarani och vi gör alltid vårt bästa för att tillgodose era individuella önskemål.

Besök gärna vår hemsida för mer info


English version:

Welcome to Erlandsson & Hjorth !

Erlandsson & Hjorth was founded in 1968. Today we got 8 employees, and they all got many years of experience in their line of work.

In our modern warehouse you can choose between 400 new and used machines.
All machines comes with a function guarantee and we always do our best to serve your individual demands.

Please visit our website for further info.

Agenturer

ARNTZ, Tyskland (Generalagent)
ARNTZ är en Tysk sågbandstillverkare som har tillverkat skärande verktyg i över 200 år! Tillverkningen i Tyska Remscheid spänner över både Bi-metallband och hårdmetallband! Dom tillverkar också falsettslipade Taifun sågband som ger ett överlägset kapsnitt i fråga om ytnoggrannhet och snabbhet.
DANOBAT, Spanien (Generalagent)
DANOBAT är en mångårig och erfaren tillverkare av bandsågar, både horisontella och verikala. En enkel och gedigen konstruktion plus ett mycket sofistikerat och användarvänligt styrsystem gör att många väljer DANOBAT.
FMB, Italien (Generalagent)
Vi är generalagenter för FMB sedan 1988. FMB har ett brett pogramm med manuella, halv & helatomatiska bandsågar i olika storlekar för både gering och raksnitt.
MEBA, Tyskland (Generalagent)
Bandsågstillverkare med Tysk kvallitet. Tillverkar geringsbandsågar med svängande bygel och bandsågar för rakkapning av tvåpelartyp. Samtliga modeller med frekvensstyrd kulskruvs nedmatning.
VIPER, Taiwan (Generalagent)
ALEX-TECH heter tillverkaren av VIPER CNC-svarvar som finns i olika storlekar med subbspindel, Drivna verktyg & Y-axel mm.

Kontakter

Lasse Cehlin
VD
0451-840 20
0709-370037
Robin Cehlin
Säljare
0451-840 20
0709115669

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Impact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagbergNytt bolag i Tempcon GroupGranitors hissverksamhet säljs till MVIGodstransporterna på väg effektiviseras
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!