SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Produkter som sprider glädje

"HAPPINESS AT WORK"
Vi på AJ Produkter arbetar för att alla ska må bra och trivas på jobbet. Därför erbjuder vi produkter och inredning som både förbättrar arbetsmiljön i stort och förenklar vardagen för de enskilda medarbetarna. Upptäck några av våra mest glädjespridande produkter som kan göra jobbet bekvämare, säkrare och mer effektivt – det vi kallar HAPPINESS AT WORK.

5 olika stilar till kontoret - en stilguide

Modernt & stilrent
En kombination av svart och ek är både snyggt och trendigt. Ihop med jordnära färger som beige, taupe och grått kan det bli ganska så läckert.

Färgglatt & vågat
Mixa möbler i ek och vitt utan rädsla för att lägga till en färgklick. Här har vi kombinerat röda, gula och gröna nyanser för att skapa en livlig och varm miljö.

Ljust & fräscht
Helvita möbler är tidlösa och de går bra ihop med i stort sett alla färger. Här har vi kombinerat vita möbler med blåa toner för ett nära maritimt resultat.

Nordiskt & rofyllt
En ljus, skandinavisk stil med en blandning av björk och vit kan aldrig bli fel. Här ser vi det kombinerat med neutrala toner som bidrar till en rofylld atmosfär.

Enkelt & elegant
Svarta möbler är enkla att inreda kring! Komplettera gärna med en färg som bryter av det mörka, till exempel grönt som vi visar här.

Kontaktinformation
Postadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Besöksadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Region
Halmstad
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556190-7329
Grundat: 1975
Anställda: 206
Välkommen till AJ Produkter AB!

I över 40 år har AJ Produkter levererat inredning till kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma sedan starten – att vara ett ledande företag som erbjuder förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris. I vårt sortiment finner du tusentals produkter att välja mellan, levererat till din dörr precis när du behöver dem.

Allt detta lättillgängligt via vår inspirerande katalog, vår E-handel som är öppen dygnet runt eller via ett samtal till någon av våra säljare. Ett koncept som utan tvekan är lika aktuellt idag som när det startade.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

AJ Kundservice
035-180 500

Filmer

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp
AJ Produkter firar 40år!
Väx med oss | AJ Produkter & MTA bygg
AJ Produkter | Så väljer du rätt kontorsstol

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Peab Asfalt i nytt forskningsprojekt Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats prisRamirent öppnar nytt kundcenter i Kungsbacka
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige