SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

ProptechOS vinner pris

Som årets mest innovativa Proptech-bolag 2023
Vi är glada att dela med oss av den spännande nyheten att ProptechOS har utsetts till "Årets mest innovativa Proptech-företag" vid det prestigefyllda BA Tech Awards, som ägde rum i Stockholm den 22 september 2023.

Motivering till priset

”Affärsvärdet är tydligt. Framförallt är ProptechOS ett verktyg som fångar in och löser ett problem som många fastighetsbolag brottas med, att kunna välja genom att använda den teknik som redan finns tillgängligt. Genom att sänka tröskeln kring teknisk kompetens och inte minst de kostnader som uppstår när ny teknik ska integreras har de skapat ett verktyg som öppnar dörren även för de mindre aktörerna. Grattis ProptechOS.”

Varje år listar en utvald jury finalister i olika kategorier. Juryn består av experter från framstående organisationer inom fastighetsbranschen: Partner Stronghold Invest, Humlegården, PropTech Sweden, KTH, Semrén & Månsson, Sweco, J Braw AB, Stockholms studentbostäder och Revelop.

BA Tech Awards startades 2020 av Business Arena och Nordic PropTech Initiative, och växer med stöd av PropTech Sweden 2021.

Läs hela pressmeddelandet här

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Innovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagbergNytt bolag i Tempcon GroupGranitors hissverksamhet säljs till MVI
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!