SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Proton Technology blir nu Cotec Labs

Samma företag. Samma människor. Nytt namn
För att bättre spegla företagets vision och tydliggöra att vi är en global partner med ett oberoende testcenter byter vi nu namn från Proton Technology till Cotec Labs. Vi tror att nyckeln till framgång handlar om att samarbeta sömlöst med våra kunder, leverantörer och partners – med fokus på att göra det så enkelt som möjligt för alla att samarbeta med oss.

– Vårt nya företagsnamn gör det tydligare både för oss och våra kunder att förstå vår verksamhet. Namnet är en sammansättning av vad vi gör och erbjuder, som till exempel både samarbete och korrosionstest, vår tekniska kunskap och vårt labb. Det är vad Cotec Labs står för, säger Stefan Gustafsson Ledell, VD.

Samarbete är nyckeln
Just samarbete och enkelhet är något som är viktigt för Cotec Labs. Det ska vara smidigt att beställa prover hos oss och enkelt att hitta oss. Kort sagt ska vi leverera en högkvalitativ upplevelse i alla steg, säger Stefan och lägger till:

– Vi är en global partner som kan hjälpa företag över hela världen att utföra tester. Då är det oerhört viktigt att processen är sömlös från första kontakt till leverans.

Cotec Labs siktar på att bli än mer globala, dels för att utöka verksamheten och antalet utförda tester, men även för att hjälpa industrin att bli mer hållbar överlag.

– Allt handlar om att öka livslängden på produkterna, något som våra tester bidrar med. Ju längre livslängd desto mindre klimatavtryck, säger Stefan och berättar att varje steg mot en mer hållbar framtid räknas och att Cotec Labs vill vara en del av det ansvaret i rollen som en global partner.

Try us out
I samband med namnbytet har vi också slipat vår uppförandekod för medarbetarna, där vi lagt ett stort fokus på gemenskap, att hjälpa varandra och betonat vikten av att ta eget ansvar. Vi ska alltid hjälpa våra kunder i alla lägen där vi föreslår beslut som behöver tas samt är flexibla när det gäller servicenivån, säger Stefan och avslutar:

– Cotec Labs är ett oberoende globalt testcenter som det är lätt att samarbeta med. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli mer än nöjd, och det är något jag verkligen vill betona. Du kommer inte bli besviken. Eller som vi brukar säga till potentiella kunder: Try us out!

Stefan Gustafsson Ledell
CEO Proton Technology
stefan.gustafsson@proton.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-10
En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet10 år som VD
2024-05-09
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
2024-05-08
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
2024-05-07
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
2024-05-06
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest