SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Rätt borstar till din grävmaskin

Rondellen Maskins försäljningsavdelning blir till - Scandcon
Borstar till grävmaskin och frontlastare är viktiga verktyg för effektiv rengöring och avfallshantering på arbetsplatser. Dessa borstar är designade för att hantera olika typer av avfall och skräp, vilket gör dem oumbärliga för entreprenörer och företag inom bygg- och industribranscherna.

Vad kännetecknar dessa specialdesignade borstar?


De specialdesignade borstarna för grävmaskin och frontlastare kännetecknas av deras robusta konstruktion och anpassningsförmåga. De är tillverkade av slitstarka material som stål och högkvalitativ plast, vilket gör dem tåliga nog att klara av tuffa rengöringsuppgifter. Dessutom är de enkla att fästa och använda med olika typer av maskiner, vilket bidrar till en flexibel och effektiv arbetsmiljö.

Olika typer av borstar


Borstar för grävmaskiner är speciellt utformade för grävmaskiner, dessa borstar hanterar grovt avfall som jord, sten och byggrester effektivt. Deras robusta och hållbara konstruktion gör dem oumbärliga för att hålla arbetsplatser rena och organiserade. Här är några olika exempel på typer av borstar & tillbehör:

Sopskopor med vattentank: Dessa borstar kombinerar borstning med vatten för att effektivt hantera dammiga miljöer. Vattentanken på sopskopan hjälper till att kontrollera damm, vilket skapar en renare och säkrare arbetsmiljö. Perfekt för byggplatser och industriområden.

Stålborstar: Dessa extremt hållbara borstar avlägsnar hårt sittande smuts och skräp. Stålborstar är idealiska för rengöring av hårda ytor i bygg- och industribranschen, tack vare deras slitstarka konstruktion.

Modulborstar: Anpassningsbara borstar som kan konfigureras för olika arbetsuppgifter. De är enkla att byta ut vid slitage, vilket gör dem kostnadseffektiva och flexibla för olika behov och arbetsförhållanden.

Hållbarhet & livslängd


Hållbarhet och lång livslängd är avgörande för dessa borstar. De är konstruerade för att motstå slitage och påfrestningar i krävande arbetsmiljöer. Genom att använda högkvalitativa material och noggrann tillverkning säkerställs att borstarna håller länge och levererar pålitlig prestanda över tid.

Vilka branscher kan nyttja dessa borstar?


Dessa specialdesignade borstar är användbara inom flera branscher:

Bygg- och anläggningsbranschen: För rengöring av arbetsplatser och hantering av byggavfall.

Jordbrukssektorn: För att hålla lantbruksområden fria från smuts och skräp.

Industriella områden: För att säkerställa rena och säkra arbetsmiljöer i fabriker och lager.

Rondellen Maskin blir till Scandcon


Försäljningsavdelningen hos Rondellen Maskin byter namn till Scandcon. Scandcon erbjuder ett av Nordens bredaste sortiment av entreprenadtillbehör för grävmaskiner och hjullastare. De strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och tillbehör som underlättar och effektiviserar arbetet för våra kunder.

Ta kontakt för mer information om hur deras utbud av borstar från välkända varumärken som EMA och Nordicc och andra entreprenadtillbehör kan förbättra din arbetsdag och arbetsplats.
Kontaktinformation
Postadress
Ehns Gata 6
51156 Kinna
Besöksadress
Ehns Gata 6
51156 Kinna
Region
Mark
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556835-3097
Grundat: 2010
Anställda: 60
Välkommen till Rondellen Maskin AB!

Rondellen Maskin startades för att vi såg att det saknades en helhetspartner, någon som kan erbjuda både uthyrning och försäljning, allt under samma tak. Vi öppnade portarna till vår första anläggning 2011 och har sedan dess vuxit en del, då vi idag har fem stycken etablerade anläggningar.

Vårt huvudkontor finns i Kinna, där vi erbjuder både uthyrning och försäljning, på anläggningen i Landvetter har vi satsat mer på enbart uthyrning och i Nyköping endast försäljning. Men på våra depåer i Partille och Varberg har vi, precis som i Kinna, både uthyrning och försäljning.

Hos oss är alla välkomna, våra kunder är allt från privatpersoner till företag och kommuner. Man kan hyra maskiner och entreprenadtillbehör under olika tidsperioder, allt från en dag till flera år, det är ni själva som bestämmer vilket just ert behov är. Även om du varken bor eller arbetar i närheten av någon av våra depåer så ser vi inga hinder i det, allt är ju bara en transport bort, vilket gör att vi både hyr ut och säljer produkter över hela Sverige samt även vissa delar av Europa. För oss är inget omöjligt!

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2016 – ISO 45001 – ISO 9001:2016

Kontakter

Samuel Lundberg
0320-71 54 11
Lisa Lundberg
0320-71 54 26

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-06-17
Teknikchef firar tre decennier IT-utrustning blir liggande i förråd Främjar hållbarhet med återbrukad inredningAWS miljardsatsar på AI-startupsKraven på luft- och ventil­ationsflöden missförstås
2024-06-14
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
2024-06-13
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
2024-06-12
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI
2024-06-11
Befintlig produkt, men i nytt material Volvo CE presenterar utökad flottaMagasinera i StockholmHLR utbildning StockholmFiberlaserteknik i plåtbearbetningsindustrin