Ryobis nya serie med fyra högtryckstvättar gör rent hus! - industritorget.se
ONSDAG 27 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Ryobis nya serie med fyra högtryckstvättar gör rent hus!

Fyra nya högtryckstvättar med tryck på 110-150 bar
Serien börjar med en lätt, kompakt 110 bar tvätt och med ett vattenflöde på 360 liter/tim får du kraft nog att rengöra t.ex. trädgårdsmöblerna. Med RPW110B följer ett spolhandtag, turbospolrör, variospolrör, skummunstycke och en flexibel 5-meters slang.

Nästa steg i serien är en 120 bar och en 130 bar. Med lite högre tryck och ett vattenflöde på 380 liter/tim kan du rengöra större uteplatser eller bilen.

Med RPW120B följer ett spolhandtag, 5 meter flexibel stålarmerad slang, variospolrör och turbospolrör.

RPW130XRBB inkluderar ett spolhandtag, turbospolrör, variospolrör, ytrengörare (25 cm), tvättborste och 6 meter flexibel stålarmerad slang. Ytrengöraren är designad för att rengöra flertalet plana ytor och ger kontroll samt mindre stänk.

Den mest kraftfulla högtryckstvätten avslutar serien med 150 bar och ett vattenflöde på 420 liter/tim. RPW150XRB levereras med en imponerande mängd tillbehör för att tackla smuts på de flesta ställen runt hemmet och i trädgården; spolhandtag, turbospolrör, variospolrör, ytrengörare (30 cm), roterande tvättborste och 8 meter flexibel stålarmerad slang.

Det ökade trycket i RPW150XRB gör den optimal för rengöring av ingrodd smuts och alger på uteplats och trädäck eller rengöra större ytor som uppfart eller husvagn. Och den roterande tvättborsten med mjuka strån är perfekt för just fordon då du slipper skrubba tack vare rotationen.

Alla RYOBI® högtryckstvättar har en aluminiumpump för bättre hållbarhet och de tre största modellerna har en stålarmerad slang som är tålig och trasselfri men fortfarande enkel att hantera.Samtliga modeller har även en funktion för att använda vatten från alternativa källor, som t.ex regnvattentunnor. Perfekt för att ta vara på ansamlat vatten.

RYOBI® lanserar också en full serie med tillbehör för att göra rengöringen enklare och anpassad efter uppgiften. Välj mellan en rad olika borstar och ytrengörare samt olika spolrör med olika strålar. Det finns även mer specialiserade tillbehör som en rörrengöringsslang samt en sugslang.

“För ett ännu bättre resultat rekommenderar jag att använda din högtryckstvätt med Ryobis rengöringsmedel, speciellt framtagna för olika ytor. RAC731 för sten, där man tar bort olja, smuts, alger och fläckar. Eller RAC734 för trä, till din altan och RAC732 skumtvätt som är ett måste till bilen, husvagnen och cykeln. Sen finns det också RAC733 som ä ren universalrengöring för alla möjliga typer av underlag”, rekommenderar Produktchef Liisa Railasto.

Ryobis verktyg är byggda för att hålla och erbjuder sina användare en treårig garanti för extra trygghet. Läs mer online.

För mer information
Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida; www.ryobitools.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-19
Magnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
2020-05-18
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner alltLuxbrights tar in 12,5 Mkr och siktar på börsnotering!Inlandsbanan är först i Sverige med ny typ av fjärrmanövrering Vilka symboler vill du visa?GK rustar för hållbarhet och lönsamhetDell introducerar nya XPS 15 och XPS 17
2020-05-15
Nya verktygssystem till robotar ​Swecontekniker mötte framtiden i KonzEtt partnerskap som genererar innovationerVäxande marknad för elektroniklösningarNyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
2020-05-14
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljernaPeab bygger bostäder i Esbo
Annonser