SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Säkra driften av dina maskiner

Karosseri och el
Oavsett din verksamhet inom bygg- och anläggningsbranschen, så är det av yttersta vikt att säkerställa att dina maskiner är i optimalt skick. En viktig del av detta är att hålla karosseri och elsystem i god form. Låt oss utforska några centrala reservdelar som krävs för att hålla dina maskiner i toppskick.

Maskinernas elektriska ryggrad


Inom maskinernas elsystem är reläer, säkringar och kablar avgörande komponenter. Dessa delar ser till att elsystemet fungerar korrekt och skyddar mot överbelastning och kortslutning. Det är viktigt att använda högkvalitativa komponenter för att säkerställa en säker och tillförlitlig maskindräkt.

Dina maskiners belysning


God belysning på maskiner är kritiskt för att förbättra sikt och säkerhet. Oavsett om det är arbete i skymningen eller mörker, kan bra belysning göra arbetsförhållandena säkrare och effektivare. Se till att dina maskiner är utrustade med lämpliga belysningsalternativ och arbetsbelysning.

Undvik avbrott i arbetsflödet


Generatorn och startmotorn är två avgörande komponenter som hjälper till att starta maskinen och generera den elektricitet som krävs för dess funktion. Dessa komponenter måste vara tillförlitliga för att säkerställa smidig maskindrift och undvika avbrott i arbetsflödet. Välunderhållna generatorer och startmotorer är en nyckel till kontinuerlig produktivitet.

Din maskins dirigenter


Korrekt kontroll av maskinens funktioner är nödvändig för att säkerställa prestanda och säkerhet. Strömbrytare och instrumentpaneler ger användaren kontroll över maskinen och dess funktioner. Se till att dessa komponenter är i gott skick och fungerar korrekt.

Värdet av klara och slitstarka glasrutor på maskiner


Glasrutor på maskinen är utsatta för konstant slitage och måste vara klara och slitstarka för att behålla sikt och skydda mot yttre påfrestningar. Byt ut slitna eller skadade glasrutor i tid för att säkerställa att arbetsmiljön förblir säker, produktiv och att du förhindrar potentiella kostsamma reparationer i framtiden.

I en värld där pålitlighet och prestanda är nyckelfaktorer i maskinverksamhet är Nevo Maskin AB en partner att lita på när det gäller reservdelar inom karosseri och el till din hjullastare eller grävmaskin. Kontakta oss idag för att säkerställa att dina maskiner fungerar på toppnivå och är redo att möta de utmaningar som ditt arbete innebär. Nevo Maskin AB - din pålitliga partner för reservdelar, service och reparation av entreprenadmaskiner.

Kontaktinformation
Postadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Besöksadress
Hantverks­vägen 2m
95433 Gammelstad
Region
Luleå
Norrbottens län
Sverige
Organisationsnummer:
556505-5158
Grundat: 1991
Anställda: 13
Vi är en helhetsleverantör för entreprenadmaskiner, vi tillhandahåller reservdelar till dom flesta märken, maskinservice och även försäljning av grävmaskiner och hjullastare.

Nevo är specialiteter på hydraulcylindrar där vi gör reparation, renovering och nytillverkning av cylindrar i alla storlekar.

I vår nybyggda maskinverkstad sköter vi reparationer och service av entreprenadmaskiner. Vi tillhandahåller fältmekaniker inom norrbotten och slangservice.

Vi har ett omfattande reservdelslager till volvo grävmaskiner, dumper och hjullastare och leverantörer på reservdelar till Komatsu och caterpillar och dom flesta maskinmärken.
Problemlösning är en av Nevo Maskins stora styrkor, vi löser det mesta som kan gå fel i en entreprenadmaskin.

Vår affärsidé är att glädja och hjälpa maskinägare och entreprenörer med reservdelar och förstklassig service.

Vår vision är att 2024 vara det självklara valet i Norrland för den som behöver hjälp med reservdelar, service och reparationer av entreprenadmaskiner.

Nevo Maskin startades 1991 av Sixten Niemelä. Under företagets tidiga år bestod verksamheten av försäljning och demontering av entreprenadmaskiner samt försäljning av reservdelar till grävmaskiner. Från början var det enbart Sixten som var involverad, men senare började även sönerna Niklas och Rickard att jobba i företaget. Niklas började i verkstaden och Rickard i lagret. Idag har Niklas tagit över som VD och Rickard sköter ekonomin.

Kontakter

Niklas Niemelä
VD
0920-25 16 00
Sixten Niemelä
0920-25 16 00
Christoffer Sundström
+46(0)920-46 74 43
0703859980
Anders Bjurström
0920467446

Filmer

Hydraulic cylinder assembly

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-23
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder