SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Så investerar AJ i bättre arbetsmiljöer

Behovet ökar för hållbara inredningslösningar
Vi kan en del om bra arbetsmiljöer. Det visar vi både genom vårt produktutbud och de satsningar vi gör internt. Under 2022 gjorde vi en hel del för våra medarbetares välmående, säkerhet och hälsa. Till exempel utbildade vi alla på centrallagret inom ergonomi och säkra lyft, byggde ett gym på huvudkontoret och testade nya, effektivare arbetsmetoder på våra fabriker. Mer om detta kan du nu läsa i vår hållbarhetsrapport och få inspiration om vad du kan göra för dina medarbetare.

Behovet ökar för hållbara inredningslösningar, att använda sina resurser på rätt sätt och att må bättre. Att kunna erbjuda produkter som håller längre och som kan uppdateras och även återbrukas. Att skapa hållbara leveranser och minska avfall.

Att tänka hållbart hela vägen för att skapa bättre arbetsmiljöer där medarbetaren trivs, för miljöns skull och för ekonomisk hållbarhet är en självklar väg framåt för oss.

Våra tre fokusområdenHantering av resurser
Ta hand om våra tillgångar - viktig för oss alla
Klimatpåverkan och neutralitet

Både på verksamhets- och produktnivå pågår arbete med att samla in och beräkna våra växthusgasutsläpp. Beräkning enligt GHG-protokollet ger oss kontroll och identifierar möjligheter att minska våra utsläpp i hela vår värdekedja.

Transporter utgör en väsentlig del av våra utsläpp och är därmed en prioritet i denna hållbarhetsfråga. Vi arbetar med livscykelanalyser genom att beräkna klimatutsläpp på produkter som är tillverkade på våra egna fabriker, såsom klädskåp och bord för skolmiljö.

Människan i fokus
Det handlar om att vi alla skall må bra på jobbet
Vår arbetsmiljö – Vårt välmående och kompetens

En god arbetsmiljö där det finns fokus på ergonomi, säkerhet, medarbetarnas välmående och kompetens bidrar till att vi mår bra på jobbet. Inom hela företaget arbetar vi för att etablera en positiv säkerhetskultur och utveckla kompetens inom säkerhet hos personal och till viss del även hos leverantörer.

Vi strävar efter att AJ Produkter ska vara en attraktiv arbetsplats med välmående personal som vill stanna hos oss länge. Vi ska vara en öppen, inkluderande och jämställd arbetsplats.

Kompetensförsörjning är avgörande för företagets utveckling. Att hitta rätt medarbetare och se till att de utvecklas och trivs i företaget är en investering för framtiden.

Hållbar styrning
Vikten av att jobba rätt och med en tydlig styrning framåt
Affärsetik och korruption

Det är av allra största vikt för oss att göra affärer på ett ansvarsfullt och lagenligt sätt och vi tar avstånd från all form av korruption. I vår uppförandekod, som gäller för alla anställda i AJ-koncernen, finns riktlinjer som tydligt beskriver hur vår verksamhet ska bedrivas.

För att säkerställa god affärsetik i leverantörsledet ska samtliga av AJ-koncernens leverantörer och underleverantörer följa koncernens krav och riktlinjer om socialt ansvar, hållbar utveckling och affärsetik samt krav utifrån FN:s Global Compact.
Kontaktinformation
Postadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Besöksadress
Transport­vägen 23
30230 Halmstad
Region
Halmstad
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556190-7329
Grundat: 1975
Anställda: 206
Välkommen till AJ Produkter AB!

I över 40 år har AJ Produkter levererat inredning till kontor, skola, lager och industri. Konceptet har varit detsamma sedan starten – att vara ett ledande företag som erbjuder förstklassiga och attraktiva produkter till rätt pris. I vårt sortiment finner du tusentals produkter att välja mellan, levererat till din dörr precis när du behöver dem.

Allt detta lättillgängligt via vår inspirerande katalog, vår E-handel som är öppen dygnet runt eller via ett samtal till någon av våra säljare. Ett koncept som utan tvekan är lika aktuellt idag som när det startade.

Välkommen att kontakta oss!

Certifieringar

ISO 14001:2004 – ISO 9001:2000

Kontakter

AJ Kundservice
035-180 500

Filmer

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp

AJ Produkter | Kontorsförvaring | Förvaringsskåp
AJ Produkter firar 40år!
Väx med oss | AJ Produkter & MTA bygg
AJ Produkter | Så väljer du rätt kontorsstol

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-23
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder