SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Säker truckhantering på arbetsplatsen

Vikten av rätt truckutbildning
En truckutbildning är en utbildning som syftar till att lära ut säker truckhantering på arbetsplatsen. Det är viktigt att ha rätt truckutbildning för att undvika olyckor och skador på arbetsplatsen.

Vikten av rätt truckutbildning


Att ha rätt truckutbildning är viktigt för både arbetsgivare och anställda. En olycka med en truck kan leda till allvarliga skador och höga kostnader för arbetsgivaren. Genom att investera i en bra truckutbildning kan man minska risken för olyckor och därmed spara pengar i längden.

Truckbrödernas truckutbildning


Truckbröderna AB erbjuder truckutbildning i Falun som följer den senaste truckläroplanen TLP10. Utbildningen innehåller både teori och praktik för att ge en så grundlig och säker utbildning som möjligt.

Teori


Efter avslutad praktik får du ditt teoretiska test skickad via email tillsammans med allt material du behöver för att slutföra kursen. Skulle du misslyckas på första försöker erbjuder vi dig att göra om teorin utan extra kostnad.

Praktik


Den praktiska delen av utbildningen utförs på plats i Truckbrödernas lokaler och tar en dag. Dessa lokaler kan till exempel vara i Stockholm Vid underkänt resultat erbjuder vi dig att komma tillbaka för extra försök, helt utan extra kostnad.

Körgaranti


Truckbröderna AB erbjuder en seriös och kvalitativ utbildning och vill att våra elever lyckas! Därför erbjuder vi något vi kallar körgaranti. Det innebär att våra elever alltid är välkomna tillbaka till oss för extra övning utan extra kostnad.

Utrustning


Under det praktiska momentet måste skyddsskor användas. Har du inte egna skyddsskor går det att låna ett par på plats. Den om har får gärna också ta med arbetshandskar. Tänk även på att ha slitstarka kläder.

Vår representant på arbetsplatsen


Efter att ha genomgått en truckutbildning hos Truckbröderna ska du känna dig trygg i din körförmåga och vi på Truckbröderna är övertygade om att du kommer att bli en skicklig och säker truckförare. Under utbildningen kommer du att få lära dig allt du behöver veta för att köra truck på ett säkert sätt och utföra ditt jobb på ett effektivt sätt.

Våra erfarna instruktörer kommer att visa dig hur du hanterar olika typer av truckar och laster, hur du utför daglig kontroll och underhåll av trucken och hur du följer säkerhetsregler och arbetsmiljökrav. Vi kommer också att ge dig kunskaper om ergonomi och lasthantering så att du kan undvika skador och belastningsskador.

Efter avslutad utbildning kommer du att få ett utbildningsbevis som visar att du har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att köra truck på ett säkert sätt. Vi är stolta över att kunna erbjuda en utbildning som är anpassad efter både individuella och företagsspecifika behov.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår utbildning och hjälpa dig att nå dina karriärmål som truckförare!

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-24
QNAP lanserar TVS-h674T/TVS-h874T1KOMMA5° förvärvar nu Easy InstallationsSenergia lanserar ny flexibilitets- och stödtjänst Tio skäl att automatiseraSvedbergs Group har slutfört förvärvet av Thebalux
2023-11-23
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer
2023-11-22
Maximera ESD-skyddet vid era arbetsstationerVoyado förvärvar ReDeals verksamhet Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsida
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen