SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Satsar på att bli marknads­ledande

Orderstyrning satsar på att bli marknadsledande – även i Sverige
Med ett nytt system och en mer offensiv strategi, satsar nu Orderstyrning, Danmarks ledande administrationsverktyg för hantverkare, på att bli den ledande aktören för småföretagare inom hantverksbranschen även i Sverige.

För tre år sedan, 2018, blev Orderstyrning uppköpt av Hantverksdata. Idag är de en del av Nordens största koncern inom administration för hantverkare.

- Idag har vi en stor organisation i ryggen, mer kapital och bättre förutsättningar och har haft gott om tid på oss att utveckla vår produkt, säger Tim Nöbbelin, Head of Sales på Orderstyrning.

Med hjälp av ett nytt system, OS3, och en tillhörande app ska Orderstyrnings svenska kunder få bättre koll på sin administration och på så vis få mer tid och kapital över till annat:

- OS3 är ett helt nytt system som vi byggt på feedback och återkoppling från våra kunder; varenda del av systemet är uppdaterat och förbättrat - allt från användarvänlighet till moduler och övriga funktioner, säger Tim Nöbbelin.

Orderstyrning firade nyligen tioårsjubileum och har etablerat sig som ledande på marknaden i Danmark där man har över 20 000 användare. Planen är att bli ledande även i Sverige och att inom ett år ha 200 svenska kunder.

- Konkurrensen i Sverige är både större och hårdare än i Danmark, men vi vet att vårt system är det bästa på marknaden. Det finns en anledning till att vi är marknadsledande i Danmark och tillsammans med Hantverksdata störst i Norden. Det tänker vi visa, säger Tim Nöbbelin.

Orderstyrning riktar sig främst till mindre företag som ofta inte kommit lika långt i digitaliseringsprocessen. Trots detta, menar Tim Nöbbelin att utmaningen är densamma – att ha koll på sin verksamhet:

- Många småföretagare använder sig fortfarande, år 2021, av penna och papper. Vi vill få fler mindre företag att inse de många vinsterna med automatisering och hur det kan effektivisera deras verksamhet och till och med vara lättare än papper och penna.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
För mer information, kontakta:
Tim Nöbbelin, Head of Sales, Orderstyrning Sverige
T: +46 (0) 735 32 22 20
E: tim@orderstyrning.se

Lovisa Fredriksson, presskontakt
T: +46 (0) 734 33 31 10
E: lovisa@lfpr.se

För mer information, se www.orderstyrning.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-11-18
Schneider Electric lanserar hårdvaruoberoende automationsplattformStora Ensos hållbarhets­rapport erhåller prisZebware blir partner med Wasabi HCL ska hjälpa till att förbättra Euroclears digitala landskapNimo-KG levererar 17 maskinerDachser Denmark testar transporter med HVO-dieselDQC, Endeavor och Orango byter namn till FellowmindHållbara konstruktions­material levereras till seismiskt område på Island
2021-11-17
Kvävgasframställning on-site sänker kostnaderna med nästan 300.000 kronor per årJernbro breddar sitt erbjudandeNy generation kvalitets­verktyg från Osborn InternationalVi organiserar dina kablageBioolja från befintliga värmeverkSvenska planglas­leverantören Glasgruppen fossilfri!Hållbar industri, innova­tioner och infrastrukturLär dig mer om reparbete och fallskydd på Fastighets­mässanStjärnformade fjällstugor vinner arkitekttävling för barn och ungaBillerudKorsnäs presenterar ny strategiCastrol har ingått ett femårigt tekniskt partnerskap med Williams Advanced Engineering64 procent beredda att byta jobb för hemarbete Skicka mindre luft med hållbara förpacknings­lösningarTegelgigant tar sjumilasteg på vägen mot CO2-neutral produktion
2021-11-16
MCM – högvolym­produktion med stora 4- och 5-axliga fleroperations­maskinerDENIOS miljöcontainer får toppbetyg i brand­kammartestStora Enso Biomaterials utvecklar och testar nya miljövänliga material och lösningarKrea lanserar ny tjänst för fastighetsfinansieringVerdion satsar ytterligare i NordDICTATOR på Fastighets­mässan Kista 24-25 November 2021Novedo förvärvar VentilationskontrollDEFA huvudsponsor på eCar Expo igen!Idag öppnar Microsofts hållbara datacenter i SverigeMineralvatten från istiden på flaskaEaton ger fyra råd hur industrin ska undvika ett error 404 Säkerhet och innovation i produktion för Plasman
2021-11-15
Elmia Wood återstartar med nytt fokus 2-4 juni 2022Ny Eftermarknadschef på TamtronNP Nilsson fortsätter sin satsning på egenproducerad el Storsatsar på utbildningar inom tak-och tätskikts­branschenNu ska även den tunga trafiken elektrifierasVedum utvecklar ytbehandlingenPremiär för eventveckan Tech InWest SwedenÖvergång till effektiv eldrift Stark tillväxt för miljö­tjänstföretaget Delete Gratis värme, avfuktar och torkar ut!Kaspersky lanserar centraliserad Threat Intelligence-plattform
2021-11-12
Världssuccé tack vare besöken på Elmia SubcontractorÖkad efterfrågan på våra miljötjänster Ny elektronisk flödesvakt Invigning hos VBN Components Enkel digitalisering minimerar svåra felbeslutStor framgång i marina applikationerVarför identitet är grunden till säkra hybrida IT-miljöerJungheinrich köper AMR-företaget arculus GmbHScanmaskin utökar säljkåren i Sverige!Standarder för cybersäkerhetRottneros stöttar grön innovation från Biosorbe
2021-11-11
Vassa teknikbolag skapar affärsmöjligheter för industrinStoppa damm med Mirkas dammfria lösningarVill du sänka luft­förbrukningen med 70%?Dormer Pramet utser ny koncernchef Shippeo lanserar andra upplagan av Visibility Now! Vilka krav behöver uppfyllas för brandfarlig vara?