SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Seco stärker sitt varumärke för framtida framgångar

Nya tjänster och digitala lösningar
Seco, som är en av de ledande globala leverantörerna av lösningar inom metallbearbetning, har precis lanserat en uppdaterad grafisk profil och en långsiktig varumärkesstrategi.

Företaget beskriver detta som ett första steg av många när Seco positionerar sig som ett ledande globalt namn inom industriinnovation, effektivitet och hållbarhet.

Det nya varumärket lanserades igår och kommer att följas av en rad aktiviteter såsom evenemang, kampanjer, produktlanseringar och tillkännagivanden av nya tjänster. Uppdateringen av den gamla loggan är kanske det som är tydligast vid första anblick. Den nya loggan är en utveckling av den gamla, byggd på de ikoniska färgerna eftersom ljus och positivitet är en stor del av Seco.

"Då så mycket av vårt arbete sker i framkant av innovation, ville vi att vårt nya varumärke också skulle se banbrytande ut samt vara fräscht, modernt och redo för framtiden. Vi är väldigt glada över att dela detta med världen, och vi är spända på att höra folks reaktioner. Det kommer mycket mer framöver," säger Bettina Palmen,” Brand Manager på Seco.

"Den nya grafiska profilen är bara början på vår spännande resa. Parallellt växer produktutbudet med nya tjänster och digitala lösningar som kommer möta nya utmanande kundbehov. Jag är mycket glad över att se den här delen av vår verksamhet växa eftersom den på ett perfekt sätt visar vårt engagemang för framtiden.

Vi tar stora steg som företag och idag är vi glada över att kunna dela ett av dem – vårt nya varumärke,” säger Stefan Steenstrup, vd på Seco.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-22
Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsidaTvådelat överspännings­skydd M-LB-400Löjte AB hjälper bygg­branschen vara ”just in time”
2023-11-21
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
2023-11-20
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen
2023-11-17
Revolutionerande EMC-skyddLansering av Bredels NR Transfer-slangXL-BYGG lanserar NätverketNy applikation gör det lättareHydroscand SlangExpress expanderar i Dalarna
2023-11-16
Lichron levererar en tredje Zayer till EurosteelBusch förvärvar centrotherm clean solutionsHydro Extrusion pressar ner energianvändningen Ny teknologi skapar ut­rymme för energibesparingRenovering av 2800 kg tung svarvspindel