TORSDAG 27 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Sigma Recruit startar upp i Skövde

För att hjälpa västsvenska företag att säkra framtidens kompetens etablerar sig Sigma Recruit nu även i Skövde.
På det nyöppnade kontoret kommer det till en början att finnas fyra rekryteringskonsulter som är experter på den lokala marknaden och har de nätverk som krävs för att matcha kompetens och behov. Verksamheten från Skövdekontoret täcker ett större geografiskt område som sträcker sig från Jönköping och ända bort till Linköping.

– Det känns fantastiskt inspirerande att vi nu etablerar oss på ytterligare en ort – nämligen Skövde! Från starten av Sigma Recruit 2014 har vi haft en stor tillväxt i Göteborg, Stockholm och Malmö. Jag är så stolt och glad att vi fortsätter att expandera. Det är ett strålande betyg att våra tjänster efterfrågas och vi kan hjälpa ännu fler företag att hitta nyckelkompetens, säger Susanne Hjälmered, VD på Sigma Recruit.

En av de största utmaningarna för svenska företag idag är att attrahera och rekrytera rätt kompetens. IT/Tech-branschen pratar om en brist på 70 000 personer till år 2022.

Magnus Fagerberg, ansvarig för Sigma Recruits verksamhet i Skövde:
– I Skövde har vi en betydligt bredare marknad än bara IT/Tech. Här kommer vi att hjälpa våra kunder med deras digitaliseringsresa, och roller där IT/Tech gränsar till Finance, Marketing, HR, Sales och Executive och vi ser redan nu en stor efterfrågan på dessa tjänster.

Om Sigma Recruit
​Sigma Recruit är ett rekryteringsbolag som förstår framtidens behov och har den unika styrkan att sitta mitt i teknikutvecklingens epicentrum. Som en del av Sigmakoncernen har de tillgång till 5000 experter med den senaste kompetensen inom IT/Tech.

På bilden fr vänster: Sigma Recruits VD Susanne Hjälmered tillsammans med Stefan Larsson, Rekryteringskonsult; Magnus Fagerberg, Business Unit Manager; Petra Sivefäldt, Rekryteringskonsult och Thomas Gustavsson, Business Manager.

För mer information om Sigma Recruit, vänligen besök www.sigmarecruit.se eller kontakta:

Susanne Hjälmered, VD Sigma Recruit
070-389 70 07
susanne.hjalmered@sigma.se

Magnus Fagerberg, Business Unit Manager, Sigma Recruit Skövde
070-342 90 34
magnus.fagerberg@sigma.se

Beatrice Silow, Kommunikations- och kulturchef, Sigma IT
+46 703 79 15 06
beatrice.silow@sigma.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-20
Unik samverkan kring IT och artificiell intelligensFM Mattsson på plats på Vasaloppsmässan 2020Fler byggnader i trä för en bättre miljöIT-bolaget DXC Technology meddelar att de inleder ett samarbete med Ericsson.
2020-02-19
Veeam presenterar Veeam Availability Suite V10 - nästa generations backup-lösning Konduktivitetsgivare med IO-LinkHär är årets finalister i "SM för unga plåtslagare 2020"LK Armatur breddar utbudet av LK 551 HydroMix – nu med högre Kvs-värdeebm-papst deltar med två montrar på mässan Mostra Convegno den 17-20 marsSmålandshamnar Oskarshamn miljösatsar på magasinbelysning med IntenzVeidekke leder fortfarande inom klimatrapportering Snabb mellanladdning med stationär energilagringStort pris till kompakt truck: ERC 216ziTrallskruvmontage med snyggt resultatBruk med korrosionsskydd från ARDEX! Beijer slog rekordVi behöver fler kvinnliga förebilder inom IT och teknikLidköping Energi utser Valmet till leverantör av allbränslepannaBatteridrivna loggers med lång batteritidTvå procent av alla personbilar är laddbaraUtvecklad för medicinsk teknik och nu anpassad för industriapplikationerInterroll breddar lösningen för detaljhandelssektorn
2020-02-18
Metrol Springs gasfjädrar ger effektiv och säker kontrollSlagkraft presenterar nytt motorpaket och ny kran för buskröjningHållbarhetsarbete som ger global effektPMH International AB ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020HCL Technologies lanserar “Women Lead”-initiativ i Norden OGD-givaren är baserade på time-of-flight principen.Kronos Titan AS får full kontroll på sin export med molntjänst från DescartesSivers IMA lanserar spjutspetsteknologi med en ny 5G mmWave Dual Quad Beamformer ICLedande elbilsexperter startar konsultbolagGARO lanserar ny egenutvecklad snabbladdareStockholmsmässan byter bränsle och minskar sin klimatpåverkanGolvlim med 40% lägre koldioxidavtryck sätter ny standard i branschenSchneider Electric expanderar sitt partnernätverk ebm-papst nya fläkt AxiEco Protect har utvecklats för applikationer med krav på hög tryckstabilitetBulten lanserar BUFOeTorell Pump lanserar en ny excenterskruvpump för dosering
2020-02-17
Korrekt förberedelse och planering för topproduktionFlera möjligheter och ett större sortiment av KIPP KulspärrbultarNy katalog från DENIOS med miljösmart utrustning för kemikaliehanteringPumpstation för dränvatten Kährs lanserar den ultimata guiden för golv till detaljhandelnNorrbottens mest digitala byggföretagNya produkter till BMI Sveriges TaksäkerhetssystemVindkraften räcker för att ersätta kärnkraftBring satsar offensivt på e-handelArtificiell intelligens hittar sjukdomsrelaterade generEn supervecka i Linköping för miljönBlue Partner fortsätter att växa!CERTEX Svenska lanserar webshopE.ON och Trianon skapar omställning med mer förnybar energi2019: Ännu ett år av dynamisk tillväxt för arval
2020-02-14
Hanwha Cobots hos LichronLissmacs nyaste maskin SMD 335 Schneider Electric vinner guld för Mureva arbets­lampor LED i iF DESIGN AWARDNy hyresdepå för lyft­utrustning.85 % av eleverna har redan fått erbjudande om jobbMatHem bygger nytt, miljö­certifierat lager i LarsbodaBoden bygger för framtidenWürth ställer ut på Underhållsmässan 2020Besök Walraven på Nordbyggmässan!
Annonser