SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Sinfra tecknar ramavtal med Cramo AB

Avtalet trädde i kraft 2022-05-19
Efter genomförd offentlig upphandling har Sinfra, Svensk Inköpscentral för Infrastruktur Ekonomisk Förening, beslutat att tilldela Cramo AB ramavtal som en av flera leverantörer för hyra av anläggningsmaskiner, liftar, bodar, maskiner och övrig utrustning.

Sinfra är en nationell inköpscentral som genom hållbara upphandlingar upprättar ramavtal med leverantörer. Ramavtalen finns sedan tillgängliga för Sinfras medlemmar att avropa från.

– Vi förser våra medlemmar som bedriver verksamheter inom fjärrvärme, el och VA med produkter och tjänster via ramavtal som är upphandlade utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Vår vision är att vara en naturlig del i våra medlemmars inköpsverksamheter. Det här är ett helt nytt ramavtalsområde med nya möjligheter för Sinfras medlemmar att kunna hyra maskiner, verktyg och övrig utrustning från leverantörer som har mött våra höga krav på hållbarhet, kvalitet och service” säger Ted Waldesten på Sinfra Ekonomisk förening.

Avtalet som trädde i kraft 2022-05-19 har skrivits på två år med möjlighet för Sinfra att vid ett eller flera tillfällen förlänga det med som mest ytterligare två år.

Henrik Tylestam är avtalsansvarig på Cramo AB:
– Sinfra har högt ställda krav på att alltid tillhandahålla de bästa, mest hållbara produkterna och tjänsterna, både ur tekniskt, miljömässigt, ekonomiskt samt ur ett CSR-perspektiv till sina medlemmar. Förtroendet Cramo nu får från Sinfra är ett kvitto på vår förmåga som leverantör – vi kommer att förvalta det väl och jag ser verkligen framemot samarbetet”.

Sinfra är en nationell inköpscentral som upprättar ramavtal för sina cirka 500 medlemmar verksamma inom försörjningssektorn. Sinfra har till ändamål att främja sina medlemmars ekonomiska intressen genom att för medlemmarnas räkning utifrån ett hållbarhetsperspektiv upphandla teknisk utrustning och tjänster; verka för förbättrad produktkvalitet och ökad standardisering av produkter.

Vid frågor, kontakta:

Ted Waldesten, Strategisk Upphandlare Sinfra Ekonomisk Förening,
ted.waldesten@sinfra.se
Tel: 08-525 099 48

Henrik Tylestam, Key Account Manager Offentliga Upphandlingar,
henrik,tylestam@cramo.com,
Tel: 070-3241036

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-06-15
Ny landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
2022-06-14
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
2022-06-13
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomationMöt en av våra anställda: Johan EdbomIndustrirör från Jernbro Företagsfinansiering med stöd av EUAnders utmanar traditionella sätt att utforma fabrikerVärldens första elbilspool med laddning utan sladdVälkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!Ramirent tecknar ramavtal med SinfraFörsta spadtaget för NP Nilssons nya logistikcenter!Ta med hemmakontoret till mässan Advanced EngineeringGKN Aerospace deltar i nytt EU-projektNexer tilldelas ramavtal med IneraNu öppnar Norrbotten Stål
2022-06-10
Enklare att använda teknik för hållbara byggnaderKundcase med 3D-scanner från PhotoneoSchneider Electric tilldelas flera prestigefyllda designpriserTransportbandsreparation på rekordtidVerdion säkrar en ny spek­ulativ möjlighet i Sverige Fördubbling av antal bluff-sms Fortsatt tryck på försörjningstrygghetenABB och Börjessons Lastbilar stöttar utbyggnadenTekniska museets samling fyller 100 årNytt utgångsläge när Science Village ska växaBolist Emmaboda gjorde rekordartad ökning på 4 årDell Technologies i partnerskap med AI Sweden
2022-06-09
Ewellix Nordics expanderarLevererade anläggnings­maskin tillverkad med fossilfritt stål till kundSveriges största laddgata invigdDags att ta vara på industri 4.0-vågen Tysk förpackningstillverkare integrerar ABB:s automatiska pappersprovningStora klimatvinster med utvinning i SverigeXiaomi lyfter och inspirerar unga kreatörer i AfrikaNordomatic fortsätter sin europeiska expansion