SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Skoogs har förvärvat ytterligare ett företag

Skoogs Handels har förvärvat Piteå Transport AB
Tidigare ägarna var Kent Öhman och Peder Lindberg.

Piteå Transport bildades 1964, vilket innebär att bolaget är 1 år yngre än Skoogs moderbolag. Huvudsysslan har under alla år varit transporter. Merparten av det som transporteras är gaser och gasol i alla olika förpackningsformer.

Piteå Transport AB levererar bland annat till Skoogs Bränsle´s butiker runt om i Norrbotten. De transporterar även produkter, som produceras i södra Sverige upp, till Norrland.

Fordonsflottan består av 7 st lastbilsekipage samt något mindre fordon för utkörning. För närvarande är det 14 st anställda i bolaget och huvudsätet är i Öjebyn/Piteå där det finns kontor och lagerutrymmen.

Det är ett mycket fint och välskött bolag med ordning och reda, som jag tycker passar oss väldigt bra, säger Roland Skoog, ägare Skoogs.

Planen med detta förvärv är att Piteå Transport AB ska fortsätta jobba som tidigare med den befintliga personalen, samt även försöka utveckla det ytterligare en nivå.

Thomas Andersson
VD, Skoogs Bränsle
Skoogs Bränsle
thomas.andersson@skoogsbransle.se
070-2121271

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!
2023-11-27
Treston Quick Edge ArbetsstationSäkra driften av dina maskiner Ett sekel av metallåtervinning Utrustning för att säkerställa en effektiv rivning Välj en certifierad leverantör för trådbondning
2023-11-24
Delta i Wexoes fantastiska julkalender 2023 Öka effektivitet såväl som produktivitet med RFIDTre steg mot Enterprise Asset ManagementViktig leverans för Cometto i NorgeDesigna din unika arbetsstation eller vagn
2023-11-23
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer