SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Skydd.com söker testpiloter

Till nästa generationens slitstarka skärskyddshandske
Handskador utgör en av de vanligaste arbetsplatsolyckorna. Enligt statistik från Afa Försäkringar stod handskador för 37 procent av det totala antalet skador. Av dessa skador drabbade 28 procent kvinnor och 72 procent män.

För männen så var det en yrkesgrupp som stod för över 50 procent av alla skador och det var industrin. Här var det arbetarna inom metall- och övrigt industriellt arbete, bygg- och anläggningsarbete och byggnadsträarbetare som var utmärkande. Arbeten som dessutom också har väldigt många sysselsatta.

Detta gör att kraven på skydd ännu högre.
Hanvo® har lanserat sin nya serie MetalMix™ . Det är den nya generationens slitstarka och hållbara handskar med effektivt skärskydd.

Handsken är framtagen för att ha hög komfort, mjukhet och elacitet utan att dra ner på den skyddande förmågan mot skärskador.

Handsken görs i stapelfibrer som är korta kedjor av fibrer som länkas ihop när tråden spinns.

Detta gör att handsken är 10 - 20% lättare än handskar i traditionella filamentfibrer samtidigt som den blir luftigare och andas bättre.

I samarbete med Industritorget.se vill nu Skydd.com hitta testpiloter som gratis kan få testa och utvärdera dessa handskar och efter testet få chansen att väldigt fördelaktigt beställa fler.

Industritorget är stolta över att Skydd.com ser värdet att öka säkerheten för alla besökare och medlemmar på Industritorget. Samtidigt som det skapar säkrare arbetsförhållanden inom industrin så får man också chansen att gratis utvärdera handskarna innan man väljer att investera i fler.

Vi länken här kan du enkelt klicka hem ditt exemplar och bli testpilot:

Bli testpilot

Vill du läsa mer om handsken kan du följa länken här:
Mer om handsken

Vill du dessutom se hela skydd.com's sortiment så är det bara att kolla igenom deras produkter nedanför artikeln eller klicka här.
Kontaktinformation
Postadress
Box 209
43338 Partille
Besöksadress
Gamla Alingsås­vägen 24
43338 Partille
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556723-4736
Grundat: 1913
Anställda: 12
Skydd.com säljer och lagerhåller handskar för alla situationer med en unik kombination av kunskap och en modern e-handel så att du kan känna dig trygg att handla på ett kostnadseffektivt sätt. En varumärkesoberoende handskspecialist som finns till för både företag och privatkunder.

Kontakter

Michael Cederkvist
031-7851141
070-592 05 90

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-23
Smarta produkter och tipsMercedes-Benz Lastbilar laddar med 1 000 kilowattPlan för hamnens systemvisningsprojekt!Speedheater lanserar FlexiarmenSolör Bioenergi deltar i EU-projekt
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga
2024-04-18
Revolutionerande kabelmärkningKorrekt test och mätning av kraftelektronikLär dig mer om magnetventilerFarlig växthusgas förbjuds i ställverk NYAB utför omfattande muddringsarbeten
2024-04-17
Skapa kompletta robotceller med 3D-CADWTS Machinery ingår partnerskapKomfort och ergonomi med Lännens grävlastare EdmoLift belönas med silver i EcovadisrankningElpriser i realtid när