Snabbt snygga kanter med nya batteridrivna grästrimmern FSA 57 - industritorget.se
ONSDAG 27 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Snabbt snygga kanter med nya batteridrivna grästrimmern FSA 57

Med den användarvänliga grästrimmern FSA 57 från STIHL är det enkelt och bekymmersfritt att få fina kantlinjer i trädgården.
Trimmern är välbalanserad, tyst och utrustad med avståndbygel för smidig klippning även runt träd, buskar och andra föremål.

FSA 57 är en batteridriven trimmer för trädgårdar och andra mindre grönytor. Den är bekväm att använda, väger endast 3,5 kg inklusive batteri och kräver inga hörselskydd.

– Med FSA 57 går det snabbt och smidigt att få till alla typer av grästrimning och putsarbeten. Det är en praktisk och användarvänlig grästrimmer, inte minst på grund av att den är välbalanserad och enkel att anpassa efter användarens behov, säger Mats Gustafsson, nordisk produktchef på STIHL.

Längden på trimmerns riggrör justeras enkelt och utan verktyg, precis som handtagets vinkel – allt för att passa den specifika användarens förutsättningar. Maskinen är ergonomiskt utformad med gummerat handtag och optimerade styrreglage med gas och aktiveringsspärr för säker hantering.

Grästrimmern FSA 57 har en klippdiameter på 280 mm och levereras med avståndbygel som ger toppresultat också runt träd, buskar, kantsten och andra föremål. Det nya trimmerhuvudet AutoCut C 3-2 är standardutförande och designat för enkel och bekväm hantering. Trimmerhuvudet PolyCut 3-2 med knivar finns som tillval.

– Med AutoCut C 3-2 kan trimmertråden fyllas på utan att öppna trimmerhuvudet och under användning matas fram med ett bestämt knyck mot marken. Det är också lätt att byta mellan de båda trimmerhuvudena. Medan nya AutoCut C 3-2 bäst lämpar sig för grästrimning är PolyCut ett bättre val när det kommer till ogräs, säger Mats Gustafsson.

FSA 57 tillhör batterisystemet AK-system från STIHL. Grästrimmern kan köpas som maskinenhet eller i set med batteriet AK 10 och laddare, och har en körtid på upp till 40 minuter. Eller uttryckt i meter, cirka 625 meter gräskant på en laddning.

FSA 57 - AutoCut C 3-2 (2 mm)
Batteri: AK 10
Vikt med batteri och skärverktyg: 3,5 kg
Skärbredd: 280 mm
Ljudeffektnivå: 89 dB

För mer information, vänligen kontakta:
Mats Gustafsson, produktchef STIHL Norden, 0302-248 00, mats.gustafsson@stihl.se
Gunilla Eriksson, presskontakt STIHL Sverige, 0302-248 08, gunilla.eriksson@stihl.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-19
Magnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
2020-05-18
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner alltLuxbrights tar in 12,5 Mkr och siktar på börsnotering!Inlandsbanan är först i Sverige med ny typ av fjärrmanövrering Vilka symboler vill du visa?GK rustar för hållbarhet och lönsamhetDell introducerar nya XPS 15 och XPS 17
2020-05-15
Nya verktygssystem till robotar ​Swecontekniker mötte framtiden i KonzEtt partnerskap som genererar innovationerVäxande marknad för elektroniklösningarNyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
2020-05-14
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljernaPeab bygger bostäder i Esbo
Annonser