SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Soft Touch AB tar upp kampen mot inflationen

Behåller prisbilden på nästan alla produkter
Det är väl egentligen en underdrift att skriva att 2023 hittills har varit ett mycket tufft år med en mycket instabil världsmarknadssituation. Vi på Soft Touch AB ser att råvarupriserna fortsätter att stiga, kriget i Ukraina fortlöper och den svenska valutan ligger i underläge. Det är lätt att halka in i en känsla av hopplöshet, men då tog jag mig en lång funderare.

I stället för att vi böjer oss och följer strömmen med temporära prishöjningar har jag och Soft Touch AB valt att ta upp kampen mot inflationen. Vi behåller prisbilden på nästan alla våra produkter. Detta är möjligt endast tack vare att vi är duktiga på långsiktig planering och strategiska inköp tillsammans med våra leverantörer. Vi ser också att fraktpriserna sakta men säkert börjar återgå till mer normala nivåer.

Därför vill jag gå ut till alla våra kunder med detta meddelande:
För att inte skapa ytterligare problem för er som kund kommer vi inte att höja priserna för att kompensera den höga dollarkursen. Vi måste ju ha en tro på framtiden, på att kronan stärks vid årsskiftet och vi får se en mer normal framtid. Lycka till med allt i höst!

Michael Cederkvist, VD på Soft Touch AB

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!