MÅNDAG 14 JUNI 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Sortimo lanserar mobil depå för att underlätta byggarbetarens arbetsdag

Under loppet av en arbetsdag använder hantverkare och byggarbetare ett stort antal olika verktyg, material och förbrukningsvaror.
Men ibland är det svårt att få med sig allting på samma gång, särskilt om man ska befinna sig på en arbetsplats under en längre tid.

För att undvika att behöva köra fram och tillbaka för att hämta det man behöver, samt för att hålla allting säkert, kommer Sortimo nu med en ny lösning – sContainer.
För att smidiggöra byggprocessen och förbättra arbetsmiljön på byggarbetsplatsen är det A och O att minska antalet transporter mellan arbetsplats och verkstad. Därför lanserar nu Sortimo, Europas ledande tillverkare av fordonsinredning, sin sContainer: en lösning som fungerar som en mobil depå på byggarbetsplatser eller vid servicearbeten.
Med sContainern kan du ha verktyg och förbrukningsmaterial tillgängliga direkt på arbetsplatsen, vilket är tidseffektivt och praktiskt på såväl byggarbetsplatser som vid arbeten i stadsmiljö där nyttofordon har begränsad åtkomst.
Minimal uppställningsyta, maximalt utrymme
Grundytan på sContainer är inte större än en Europapall, vilket gör att den enkelt kan integreras i alla standardiserade transport- och logistikkedjor. Servicecontainern kan transporteras med antingen lastbil, fartyg eller flygplan. Dessutom har den ett fäste för vanliga industritruckar, som garanterar enkel hantering och gör den idealisk för global användning. Johan Ernst, Country Manager för Sortimo Sverige, berättar:
- Vi har märkt att fler och fler försöker att undvika onödiga transporter under arbetsdagen, man vill slippa ödsla både tid och pengar på att åka och hämta fler verktyg eller mer förbrukningsmaterial. Med sContainern har du allt på plats, vilket är extra fördelaktigt om du ska vara på en byggarbetsplats länge. Tack vare lastöglorna kan du placera containern där du önskar med hjälp av kran. Och när den väl står på plats kan du, genom att montera ett av våra SR5-hyllsystem, skapa utrymme på flera plan och få plats med ännu fler verktyg.
Han fortsätter:
- Containern finns i två olika höjder, 1600 mm och 1900 mm. Den är tillverkad av robust material, där ett massivt stativ som tillåter en tillsatsvikt på upp till 500 kg utgör basen. För ökad säkerhet kan du anpassa låset baserat på behov, och det går att välja mellan tre lås: ett hänglås, ett cylinderlås eller det elektroniska låset som innebär att du slipper hantera nycklar. Vi utvecklade containern med flexibilitet och anpassningsbarhet i fokus, liksom vi gör med alla våra lösningar. Produkten ska helt enkelt passa just dig och din arbetsdag.
Kostnadseffektivt reklammedium
Utöver säker förvaring erbjuder sContainern även en optimal möjlighet att exponera ditt namn, ditt varumärke eller ditt företag. Johan Ernst avslutar:
- Containerns sidoväggar erbjuder en stor yta för firmalogotyper eller reklamgrafik, vilket vi gärna är med och tar fram tillsammans med dig. På så sätt kan lagringsutrymmet även utnyttjas som ett kostnadseffektivt reklammedium – ett perfekt sätt att visa upp vem du är och vad du gör, med minimal ansträngning.

För mer information, kontakta:
Johan Ernst | Country Manager Sverige, Sortimo | T +46 708 54 00 75 | E-mail: jernst@sortimo.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-06-03
Har du också sett fördelen med IO-Link?Serviceteknikern Emma gillar att vara ute i fältCertifierad ballåsning till Western BalvagnarHögre upplösning med nya boost-serienMicke stärker upp servicen av Merlo i Stockholms­områdetSmidig integration med kompletta verktygssystemABB stärker satsningen på att minska koldioxid­utsläppenEnormt intresse för 3D-printad elsparkcykelBosch lanserar ergonomiska excenterslipar för proffsEndress+Hauser utmanar den traditionella industrinI Trollhättan är assisten störst av alltGör en SWAPP® till mer hållbara förpackningar! Pernilla har fått en ny kollega
2021-06-02
PON Equipment bygger världens största batteri-elektriska grävmaskiner - utrustade med CEJN’s ultraFLOWEcoStruxure Micro Data Centers med IP- och NEMA-klassning är tillgängliga i EuropaNya resecentrum i Sundsvall får markvärme från LKMaterialbristen lamslår svensk industriFramtidens industriarbetare är inte mest hotad - det är fotomodellenFörvärv av kroatiska Spacva gör Bjelin till Europas största tillverkare av ekfanérNya Daily: det smarta fordonet som tar lätta transporter till nya höjderSå gör nätverksjätten Cisco sin molnresaEY:s Andreas Bliersbach med på prestigefylld listaDachser satsar på större lastutrymme
2021-06-01
Vi byter namn!Anmäl dig till vårt webbinariumBusch Vacuum Solutions nominerade till priset Rudolf Diesel Nya investeringar i TYRI:s eget EMC-laboratorium Entreprenör lanserar innovativ diskhandske med hjälp av crowdfunding Geomatikk-gruppen förvärvar finska tech-bolaget Keypro OyIgår invigdes nytt landmärke på LandvetterXL-BYGG lanserar XL-PadeltourAhlstrom-Munksjö lanserar FiltEV®
2021-05-31
Schneider Electric lanserar Easy Rack-serien i Europa Vibrationsdämpare förlänger livslängden för tunga applikationer inom bl. a sten- och gruvindustrinHem med solceller på taken från BoKlok säljstartas i Linköping!Altech breddar sortimentet av diffusionstäta anslutningsslangarNytt nätverk skall stärka europeisk edtechMakita lanserar nytt 18V multiverktygLeverans av Komatsu WA500-8 Stone Handler till Bilfrakt Bothnia AB.Hydroscand ser ett ökat intresse för att förebygga slangbrott
2021-05-28
Välkommen till vårt andra webbinarium om stållinorTraktorer för 200 miljoner kronor – försäljningen på Klaravik fortsätter att ökaEtt nytt flaggskepp bland svarvsorter bildar en ny generationNy Pneumatisk slipmaskin för smalbandNy version av ePI – uppdaterad och förbättrad design!Marknadens bredaste kedje- och kabelsortiment för robotapplikationerFlexibla produkter med hjälp av Prodtimes produktkonfiguratorStora Enso avyttrar bruk i tyska SachsenVägen till framgång byggs med en Komatsu väghyvelNy försäljningschef på LAPP Miltronic ABFantasi och gedigna material möts när Lisebergs upplevelsehotell växer framNu startar Sveriges modernaste fyllnings­anläggning för köldmediaNy VD för XL-BYGG Lundgrens i KalmarRabbalshede Kraft och Solkompaniet erbjuder investeringsfri solel
2021-05-27
SMC gillar IO-LinkIndustrilås expanderar i FrankrikeVäderstad köper USA-baserade AGCO-AMITY JV LLC. Ny lösning förenklar tidsregistrering och löneadministration för små och medelstora företagKRAUSZ väljer IBECO som exklusiv agent för HYMAX produkter även i NorgeBosch lanserar ny ergonomisk kap-/geringssåg i BITURBO-serienDet fortsätter uppåt!Arevo släpper världens första 3D-printade elsparkcykel – helt i kolfiberkomposit
Annonser