Sortimo lanserar mobil depå för att underlätta byggarbetarens arbetsdag - industritorget.se
MÅNDAG 06 JULI 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Sortimo lanserar mobil depå för att underlätta byggarbetarens arbetsdag

Under loppet av en arbetsdag använder hantverkare och byggarbetare ett stort antal olika verktyg, material och förbrukningsvaror.
Men ibland är det svårt att få med sig allting på samma gång, särskilt om man ska befinna sig på en arbetsplats under en längre tid.

För att undvika att behöva köra fram och tillbaka för att hämta det man behöver, samt för att hålla allting säkert, kommer Sortimo nu med en ny lösning – sContainer.
För att smidiggöra byggprocessen och förbättra arbetsmiljön på byggarbetsplatsen är det A och O att minska antalet transporter mellan arbetsplats och verkstad. Därför lanserar nu Sortimo, Europas ledande tillverkare av fordonsinredning, sin sContainer: en lösning som fungerar som en mobil depå på byggarbetsplatser eller vid servicearbeten.
Med sContainern kan du ha verktyg och förbrukningsmaterial tillgängliga direkt på arbetsplatsen, vilket är tidseffektivt och praktiskt på såväl byggarbetsplatser som vid arbeten i stadsmiljö där nyttofordon har begränsad åtkomst.
Minimal uppställningsyta, maximalt utrymme
Grundytan på sContainer är inte större än en Europapall, vilket gör att den enkelt kan integreras i alla standardiserade transport- och logistikkedjor. Servicecontainern kan transporteras med antingen lastbil, fartyg eller flygplan. Dessutom har den ett fäste för vanliga industritruckar, som garanterar enkel hantering och gör den idealisk för global användning. Johan Ernst, Country Manager för Sortimo Sverige, berättar:
- Vi har märkt att fler och fler försöker att undvika onödiga transporter under arbetsdagen, man vill slippa ödsla både tid och pengar på att åka och hämta fler verktyg eller mer förbrukningsmaterial. Med sContainern har du allt på plats, vilket är extra fördelaktigt om du ska vara på en byggarbetsplats länge. Tack vare lastöglorna kan du placera containern där du önskar med hjälp av kran. Och när den väl står på plats kan du, genom att montera ett av våra SR5-hyllsystem, skapa utrymme på flera plan och få plats med ännu fler verktyg.
Han fortsätter:
- Containern finns i två olika höjder, 1600 mm och 1900 mm. Den är tillverkad av robust material, där ett massivt stativ som tillåter en tillsatsvikt på upp till 500 kg utgör basen. För ökad säkerhet kan du anpassa låset baserat på behov, och det går att välja mellan tre lås: ett hänglås, ett cylinderlås eller det elektroniska låset som innebär att du slipper hantera nycklar. Vi utvecklade containern med flexibilitet och anpassningsbarhet i fokus, liksom vi gör med alla våra lösningar. Produkten ska helt enkelt passa just dig och din arbetsdag.
Kostnadseffektivt reklammedium
Utöver säker förvaring erbjuder sContainern även en optimal möjlighet att exponera ditt namn, ditt varumärke eller ditt företag. Johan Ernst avslutar:
- Containerns sidoväggar erbjuder en stor yta för firmalogotyper eller reklamgrafik, vilket vi gärna är med och tar fram tillsammans med dig. På så sätt kan lagringsutrymmet även utnyttjas som ett kostnadseffektivt reklammedium – ett perfekt sätt att visa upp vem du är och vad du gör, med minimal ansträngning.

För mer information, kontakta:
Johan Ernst | Country Manager Sverige, Sortimo | T +46 708 54 00 75 | E-mail: jernst@sortimo.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-06-22
​Näringsutskottets viktiga besked till gruvnäringenSchneider Electric levererar säkerhetslösningar till prestigeprojektet
2020-06-18
S-Rental blir en del av KH-Koneet GroupAGILOX Autonomous Mobile Robots sparar väsentliga kostnader genom Artificial Swarm IntelligenceSOTI gör företags IoT-ägande enklare med nytt enhetsstödVeeam visar hur de hjälper verksamheter att ta sina molndatastrategier till nya nivåer på VeeamON 2020 Logistik finns överallt - oavsett om du är logistiker eller inte Vindkraftsparken i Sunne tas i drift lagom till midsommarHär utvecklas nästa generations 5G-nät Henrik Johannesson ny styrelseordförande för Eurobattery MineralsNominera en gruvinnovation till Swedish Mining Innovation Award 2020
2020-06-17
Stor amerikansk efterfrågan på tråddetaljer i medicinsk utrustningMOTOMAN MH900Elfordon skapar nya risker för landets verkstäderSafe Control Materialteknik utökar sin ackreditering med två nya metoderAdvanced Engineering flyttar till våren 2021Ny VD på ELKO - Peter Wotz tar över från 1 juli Reviderad standard för bränslecellerFörnyat avtal resulterar i minskade utsläpp om 6 500 ton koldioxid årligenLEJS – Animation av elektrisk linjärenhet med korta cykeltiderMartin & Servera inför strategisk ruttplanering för optimerade transporter – tar hjälp av DescartesSäkra lasten lätt, snabbt och säkert med ErgolashWibax rengör för maximal produktionskapacitet på SunpineÅTERHÄMTNINGEN DRÖJER FÖR KEMI- OCH PLAST- OCH GUMMIINDUSTRINWibax fortsätter jobba för ett fossilfritt Sverige
2020-06-16
EDMOLIFT TILLKÄNNAGER NYTT DIGITALT KONCEPTPumpen som först skär sönder och sedan pumpar iväg, Netzsch såklart.Stålproduktionen minskade i majKonditionsanalys – Vad gäller egentligen?Framtidstron i handeln på väg tillbaka efter coronarasetSommarens största järnvägsarbeten – för punktligare tågresorPressinbjudan till Elmiadalen
2020-06-15
Energihantering allt viktigare i företagens hållbarhetsarbete, rapport från Schneider Electric​Miljonstöd för att nå helt fossilfria byggskivor och byggelement i träMRF justerar prognosen för tunga lastbilar (>16 ton)141 startup-bolag får dela på 42 miljonerAlgeco förvärvar WexusDEHNclip – ny klämma för armeringsjärn som halverar monteringstiden vid installation!Internationellt logistikföretag skapar hållbara transporter i Malmö hamnSolör Bioenergi förvärvar Vasa Värme
2020-06-12
Standardmässigt traverser upp till 42 m. spännvidd.CiRo XL maximerar livslängden på robotkablage Protolabs lanserar ny tjänst - levererar CNC-frästa delar från stora block på bara en dagSpridarplattor – höjer prestanda och sänker kostnader!Lansering av unik kunskapsdatabas för produktion och tillverkningKoldioxidavtryck från olika typer av avloppsreningsverkAluminium i slutet kretslopp har sparat 350.000 ton CO2-utläpp Tillverkningsindustrin drabbas hårt i andra vågen av pandemin
2020-06-11
Effektiv montering av små komponenter i medicinsk utrustning och elektronikprodukterStora Enso Paper AB, Nymölla Mill, har förlängt sitt avtal med JernbroFöråldrade teknologier hindrar IT-moderniseringNy uppfinning gör grävmaskinsförare 30 % snabbareHur mobil teknik kan lätta på bördan av covid-19 för transport- och logistikföretagNu byggs Beijers nya IT-organisation – ”Vi ska stärka våra kunder”
2020-06-10
VBN Components ökar takten med Swedish ScaleupsJMHZ2 – Animation av kompakt parallellgripdonPaulig-koncernen går över till CHEP:s koldioxidneutrala lastpallarOzon i ventilationskanaler och dess hälsoeffekterYstaMaskiner AB presenterar den helt nya släntklippare serien Scorpion 530/630 S samt 530/630 Plus modeller från GreenTec A/S.Poly presenterar ny flaggskeppsprodukt inom Blackwire-familjen – Blackwire 8225Vilka är de tretton största säkerhetshoten i din inkorg?
Annonser