SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Spara på miljön genom att köpa begagnade städmaskiner

En smart affär för renlighet och plånbok
När det kommer till att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö är städmaskiner en oumbärlig tillgång. De kan spara tid, ansträngning och bidra till att skapa en hälsosam atmosfär. Men att investera i nya städmaskiner kan vara en kostsam affär. Här kommer begagnade städmaskiner in i bilden som ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ. Här är några överväganden som kan hjälpa dig att förstå fördelarna med att köpa begagnade städmaskiner.

Kostnadsbesparingar


Den mest uppenbara fördelen med att köpa begagnade städmaskiner är besparingar. Begagnade maskiner kostar betydligt mindre än nya, och du kan få utrustning av hög kvalitet till en bråkdel av priset. Detta är särskilt fördelaktigt om du har en begränsad budget eller om du behöver flera städmaskiner för olika ändamål.

Högkvalitativa alternativ


Många begagnade städmaskiner är fortfarande i utmärkt skick och kan prestera på toppnivå under många år framöver. Detta innebär att du kan skaffa högkvalitativa maskiner som har beprövad prestanda och tillförlitlighet utan att bryta din bank.

Minskad miljöpåverkan


Genom att köpa begagnade städmaskiner gör du också en insats för miljön. Att använda befintlig utrustning istället för att producera nya minskar mängden avfall och energi som krävs för tillverkning och transport av nya maskiner. Det är ett hållbart val som kan hjälpa till att minska din miljöpåverkan.

Större utbud


Begagnade städmaskiner är oftast tillgängliga i ett större urval än nya. Detta ger dig möjlighet att hitta en maskin som är perfekt anpassad till dina specifika behov och budget.

Begagnade städmaskiner från Combiclean


CombiClean erbjuder ett brett utbud av begagnade städmaskiner som är både prisvärda och pålitliga. Deras begagnade städmaskiner har noggrant granskats och renoverats för att säkerställa att de presterar på högsta nivå. Detta ger kunder möjlighet att skaffa högkvalitativa städmaskiner till betydligt lägre priser än nya maskiner. CombiClean erbjuder också ett varierat urval av begagnade maskiner för olika ändamål, inklusive dammsugare, sopmaskiner, kombiskurmaskiner och mer. Med begagnade städmaskiner från CombiClean kan du upprätthålla renlighet och hygien utan att överskrida din budget, vilket gör det till ett klokt och kostnadseffektivt val.
Kontaktinformation

Rent Combiclean i Göteborg AB

Postadress
Bergums Karlslund 1
42491 Olofstorp
Besöksadress
C/o Clean Center Sverige Ab, Export­gatan 1 B
42246 Hisings Backa
Region
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556752-7311
Grundat: 2008
Anställda: 4
Nya och begagnade städmaskiner hos Rent Combiclean i Göteborg.

Vi på Rent Combiclean i Göteborg AB kan städmaskiner och vi har både nya och begagnade maskiner i vårt sortiment. Vi skräddarsyr en städmaskin för just era behov och önskemål. Vi har alltid ett stort antal städmaskiner, skurmaskiner och kombiskurmaskiner från olika tillverkare på lager till försäljning, långtidshyra samt korttidshyra.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Antonio Stojanov
031-7953100
Stojanov, Ilija
031-7953100

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-26
Stolt leverantör av mark & va-material
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp