SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Stärker relationen mellan kund och tillverkare

Besök av Neousys Technology
Nyligen hade vi förmånen att välkomna Neousys Technology, experter inom industridatorer, på besök hos oss och några av våra kunder i Sverige och Danmark. Det här är precis vad vi älskar att göra – att koppla samman de bästa tillverkarna med de rätta kunderna och samarbeta för att uppnå framgångsrika lösningar. Att som kund ha möjlighet att resonera om sina specifika behov och önskemål direkt med en tillverkare är värdefullt.

På OEM Automatic strävar vi alltid efter att ge våra kunder det allra bästa. Ett viktigt sätt vi gör det på är genom att samarbeta med marknadsledande tillverkare. Nyligen hade vi förmånen att välkomna Neousys Technology, experter inom industridatorer, på besök hos oss och några av våra kunder i Sverige och Danmark.

Utbildning med Neousys Technology för att stärka vår tekniska expertis
Vi brinner för att erbjuda högkvalitativa produkter och bidra med vår kunskap till våra kunder. Och när vi pratar om samarbetspartners, då är Neousys Technology ett namn vi är stolta över att vara förknippade med. De är kända för sin tekniska skicklighet, och i oktober 2023 besökte de oss från Taiwan för att bland annat utbilda vårt säljteam och våra produktansvariga. Det var en fördjupning i Neousys Technology’s industridatorer, där vi noggrant utforskade deras produktportfölj, analyserade deras unika egenskaper och diskuterade möjligheterna de kan skapa för våra kunder.

Om Neousys Technology och deras industridatorer
Neousys Technology specialiserar sig på att designa och tillverka robusta inbyggda datorer och system av industriell kvalitet med expertis som sträcker sig från inbyggd databehandling till datainsamling och bearbetning. De har varit en viktig del av vår framgång när det kommer till datorseende/computer vision och deras produkter utgör idealiska lösningar inom områden som automation, maskinsyn/machine vision/optisk läsning, transport, GPU-databehandling, övervakning och videoanalys. Deras system med tillämpningsfokus har visat sig vara särskilt framgångsrika inom följande områden:

• Datorer utan fläkt med ett brett temperaturområde
• Robust inbyggd industriell databehandling
• Kontrollsystem för maskinsyn/machine vision/optisk läsning
• Fläktlösa datorer för fordon
• Ultrakompakta fläktlösa inbyggda datorer
• Databehandling för övervakning och videoanalys
• Plattformar för GPU-databehandling
• Brett sortiment av NVIDIA® Jetson plattform

Kontakt mellan tillverkare och kunder i praktiken
Besöket handlade inte bara om utbildning. Neousys Technology följde även med oss ut för att möta några av våra kunder. Det här är precis vad vi älskar att göra – att koppla samman de bästa tillverkarna med de rätta kunderna och samarbeta för att uppnå framgångsrika lösningar. Att kunderna fick träffa Neousys Technology personligen var värdefullt då de på så sätt kan resonera om sina specifika behov och önskemål direkt med tillverkaren.

I vår värld är möten mellan kunder och tillverkare allt annat än ovanliga. Vad som särskiljer oss på marknaden är just vårt sätt att bygga en stark och sammanhållen samarbetskedja. Våra kunder har exempelvis möjlighet att komma i kontakt med oss redan idag och potential att kommunicera med tillverkare, såsom Bruce och Andrew, över Teams redan imorgon. Vi sätter stort värde på det nära samarbetet med våra tillverkare och ser till att de är en integrerad del av hela processen.

Fokus på att skapa mervärde för kunderna
Vår primära målsättning är att generera mervärde som går utöver det traditionella och som hjälper dig att lyfta dina utvecklingsprojekt till nästa nivå. Med vår tekniska kompetens och en bred produktportfölj strävar vi ständigt efter att förbättra dina produkter och processer. Våra säljare fungerar inte enbart som försäljningsrepresentanter, utan som samarbetspartners och rådgivare som arbetar tätt tillsammans med dig för att hitta de mest optimerade lösningarna.

Vi är fast övertygade om vikten av att förstå varje kunds unika behov och utmaningar, särskilt när det handlar om små och medelstora företag. Genom noggranna behovsanalyser strävar vi alltid efter att erbjuda den absolut bästa lösningen. Med vår expertis är det möjligt för våra kunder att snabbt ta stora kliv framåt på ett betydligt mer effektivt sätt.

För oss är det därför extra bra att vara delaktiga i processen från allra första början. Vi skickar aldrig bara ett prisförslag, istället investerar vi våra experttimmar i att utveckla den optimala lösningen. En av våra främsta styrkor ligger i vår förmåga att fungera som ett pålitligt bollplank och rådgivare i projekt, och det är då vi gör den mest påtagliga skillnaden.

"Samarbetet med OEM Automatic har visat sig vara mycket framgångsrikt och givande för båda parter. Vi värdesätter deras engagemang för att leverera högkvalitativa produkter och expertis till sina kunder. Deras betoning på att skapa mervärde och deras djupa tekniska kompetens har etablerat dem som en idealisk samarbetspartner för oss." - Andrew Hsu, Neousys Technology.

I innovationens framkant
Att vara i frontlinjen av innovation är vad vi älskar, och samarbetet med våra tillverkare gör det möjligt för oss att hålla oss där. Genom att vi ständigt håller oss uppdaterade om de senaste trenderna inom kamera- och datorbranschen, gör det oss till en värdefull partner i ett utvecklingsprojekt. Vår målsättning är att lyfta ditt projekt till en ännu högre nivå genom att säkerställa att du har tillgång till den mest avancerade och effektiva teknologin.

OEM Automatic - Din primära partner för automation
I en tid då tekniken är avgörande, är vi redo att vara din primära partner för allt som har med automation att göra. Vår inriktning är att vara nära, kreativa och problemlösare. Besöket från Neousys Technology är bara ett av alla exempel på hur vi samarbetar med framstående tillverkare för att förenkla och förbättra våra kunders arbetsprocesser och lösningar.
Kontaktinformation
Postadress
Box 1011
57328 Tranås
Besöksadress
Dala­gatan 4
SE-57342 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556187-1012
Grundat: 1974
Anställda: 170
Välkommen till OEM Automatic AB!

Vi strävar efter att vara en av de ledande aktörerna i norra Europa inom försäljning av komponenter för industriautomation. Vi fungerar som våra leverantörers sälj- och marknadsorganisation på den svenska marknaden.

Genom vår marknadsnärvaro, kunskap och service tillför vi ett mervärde till produkterna och blir på så sätt en värdeskapande länk mellan tillverkare och kunder.

Välkommen att kontakta oss!

Företagets tjänster/produkter

Datorutrustning & Mjukvara: Industridatorer
Elektromekaniska tjänster/produkter: Elautomation, Elkablage, Energikontroll, Frekvensomriktare, Kopplingsutrustning, Manöverpaneler, PLC-system, Reläer, Styr och reglerteknik, Transformatorer
Elmaterial : AC/DC-omvandlare, Arbetsbelysning, Automatsäkringar, Batteribackup, DC/DC-omvandlare, DC-källor, Digitala displayer, Elkablar, Fjärrstyrsystem, Frekvensmätare, Frekvensomriktare, Förskruvningar, Genomföringar, Gränslägesbrytare, Induktorer, Kabelkedjor, Kabelutrustning, Kabelverktyg, Kablage, Kanalskenor, Kapslingar, Kontaktdon, Kontaktorer, Kraftfilter, Magnetventiler, Manometer, Membranswitchar, Mikrobrytare, Mjukstartare, Motorskydd, Nivåvippor, Positionsgivare, Reglerprodukter, Regulatorer, Reläer, Sensorer, Signalomvandlare, Skärmad slang, Spiralslang, Strömställare, Switchregulatorer, Tidur-elektromekaniska, Tidur-mekaniska, Transformatorer, Tryckgivare, Tröga säkringar, Överspänningsskydd
Fordonsutrustning: Backkamera, LED Strålkastare, Monteringsmaterial, Reglage
Industriautomation: Automationsutrustning, Avsyningssystem, Förarlösa truckar, Robotautomation, Styrsystem, Visionsystem
Processutrustning för livsmedelsindustrin: CIP-system, Separatorer, Tryckmätare
Produkter: Belysning, Gasfjädrar, Givare, Gångjärn, Hydraulcylindrar, Hydraulik, LED-strålkastare, Lås & Beslag, Låsspakar, Magneter, Maskinkomponenter, Maskinskydd/Maskinsäkerhet, Mekaniska låssystem, Pneumatik, Reglerventiler, Regulatorer, Sugkoppar, Tryckluft, Vakuumkomponenter, Ventiler

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Markus Hyltbring
Marknadschef
070-6553093
Viktoria Tell
Marknadskommunikatör
070-7503329

Filmer

Hallå där med Pierre Bengtsson

Hallå där med Pierre Bengtsson
Hallå där med Johan Lind
Hallå där med Johan Löfgren
Produktpresentation - Aventics pneumatiksortiment
Produktpresentation - Inxpect Radarsystem
Produktpresentation - Industriell LED-belysning från Sangel
Produktpresentation - Välj rätt dykrör
Produktpresentation - Partex märkmaskin EOS2

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-26
Klarar snöröjning i tuffa förhållandenSkärande verktyg för precision och effektivitetSäkerhetsoro bland svenska konsumenter Eaton lanserar DC snabb­laddare för elfordonBröderna Sjögrens Trafik firar 100 år som företag
2024-02-23
Forma framtiden med plåtbockning i 3DLuftfilterlösningar och aggregat för extrema miljöerUtforska vattenskärares mångsidighet och precisionISOBUS: En revolution för jordbruksmaskinerengcon lanserar ny storlek på markvibrator
2024-02-22
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2024-02-21
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2024-02-20
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar