TISDAG 18 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Sticksågar med HiKOKIs smarta teknik

36V sticksåg CJ36DA och CJ36DB
Modellerna CJ36DA och CJ36DB är det senaste tillskottet i HiKOKIs 36V MULTI VOLT-serie.

Dubbel kraft. Mindre format. Snabba, smidiga och kraftfulla sticksågar.

HiKOKI satsar stort på att ge proffsanvändaren mobilitet på arbetsplatsen och en sladdlös arbetsdag. Det görs genom nya 36-volt MULTI VOLT verktyg och MULTI VOLT-batterier, som har samma storlek och låga vikt som dagens 18 volt.

Sticksågen är ett av det mest användbara verktyget och kan användas för många olika applikationer då den kan såga både i trä och olika metaller, grov eller fin sågning, böjda- och raka snitt. Byt bara blad för rätt applikation.

HiKOKI lanserar nu två nya sticksågar i mycket ergonomisk design för en utmärkt manövrering och åtkomlighet. Det som skiljer sågarna är greppet och brytarens placering. CJ36DA har ”topgrip” (bygelgrepp) med låsbar brytare på bygeln och CJ36DB har ”bodygrip” (stavgrepp) med återfjädrande On/Off brytare på båda sidor.

Båda modellerna har mycket hög såghastighet (snabbast i klassen för denna typ av verktyg). Med kraftfull kolborstfri motor med hög driftstid och effektivitet samt lång livslängd. Det tillsammans med MULTI VOLT-batteriet ger CJ36DB hela 40% högre såghastighet än HiKOKIs eldrivna modell CJ160VA.

Med kolborstfri motor säkerställs jämn sågning även under höga belastningar, vilket ytterligare minskar risken för en bränd motor. Variabel hastighet och Auto-mode funktion som minimerar ljud och vibrationer under belastning och garanterar en kontrollerad och säkrare start.

Båda sågarna har integrerat LED-ljus som ger bra sikt vid sågning, spånblås för att hålla såglinjen ren, pendelfunktion i fyra steg, universalfäste för sågblad och kan anslutas till dammsugare.

Sticksågarna levereras med 2 st MULTI VOLT-batterier (BSL36A18, effekt 1.080W), luftkyld snabbladdare (UC18YSL3, ca 32 min. laddtid), splitterskydd, utsugsadapter (för att ansluta till dammsugare) och stapelbar förvaringsväska (HSC). Verktygen kan även användas med det kraftfullare MULTI VOLT-batteriet BSL36B18, som har en max effekt på 1.440W. Detta batteri köps som separat tillbehör.

CJ36DA och CJ36DB finns även som “Tool only”, utan batterier och laddare men med stapelbar förvaringsväska.

Tryggt köp. HiKOKI tillämpar tre års garanti, på både verktyg, batterier och laddare som gäller direkt från inköpsdagen, utan föregående registrering.

För ytterligare information, besök HiKOKIs hemsida eller kontakta: Produktchef Måns Hermelin.


Diana Carlsson
Marknadsansvarig
diana.carlsson@hikoki-powertools.se
08-598 999 00
08-598 999 04

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-11
OutSystems fortsätter att växa i SverigeGapwaves lanserar ny fasstyrd 5G-antennSLU och RISE tecknar nytt samarbetsavtalFinja utsedd till årets leverantörspartner 2019!Tre procents bränslebespar­ing för Wiklund TransportHisstillverkaren Aritco väljer hållbar inredningSjälvfixerande märknings­slang för ledar- och kabelmärkning
2020-02-10
Slang med fuktutdrivande teknik förebygger kondens i tryckluftssystemAnpassning och flexibilitet utmärker norelems nya sortimentVolvos nya P8820D ABG asfaltläggare kombinerar storlek och flexibilitetVäxtvägg, DENIOS miljöbidrag till industrinReparbete med säkerheten i fokusDet började med en rostig amerikanare…Slipmedelstillverkare går samman för hållbarhet100 % tillverkarkompetens – innovativ och mångsidigHubSpots partnerprogram fyller 10 år – lanserar Solution Partner-programKährs träpellets certifierad enligt Sustainable Biomass Program för hållbar biomassaSolcellspark planeras för Hammarby SjöstadSchneider Electric vinnare av Elektroskandias utmärkelse – Årets leverantör 2019Helsingborgsregionen är i toppen av Sveriges viktigaste logistiklägen NCC renoverar bostäder i Danmark för en miljardÖrebroregionen utsedd till årets kompetenslyft av Intelligent LogistikTESAB företag fixar hållbar kyla till Ica supermarket butik
2020-02-07
Reparbete med säkerheten i fokusGillar du innovation och produktutveckling - då är det här något för dig!Gripen E och GlobalEye avslutar utvärdering i FinlandVolvo Cars rapporterar ökad rörelsevinst på SEK14.3 miljarder för helåret 2019Sverigepremiär för Fords laddhybrider på eCar ExpoSmal givar-, ställdonsplint för snabb och säker installationKONE lanserar världens första hissar med inbyggd uppkopplingCapgemini öppnar innovationscenter för att stötta företagÖresundskrafts nätunderhåll lockar internationell publikPremiär på svensk mässa för Volkswagens nya elbil ID.3B&R introducerar en industriel TSN switch för realtidsnätverk3D-printade fönster från NorDan sätter svensk innovation på världskartanKort e-bok ska få teknikrädda att våga börja programmeraHur energisektorn kan säkra driften och ett fungerande samhälleOplanerade stopp inom industrin i fokus på UnderhållsmässanSigma Recruit startar upp i SkövdeNy tjänst som hjälper fler företagare och förändrar branschenLi-ion batteri har framtiden för sigMercedes-Benz Unimog och Aebi Schmidt lanserar kompletta snöröjningsbilar i svenska paketVärldens största Comfort Hotel har öppnat på Arlanda flygplats.Elastisys vinner upphandling av molntjänster till Public Service-bolagVindkraften växer hos Sveaskog
2020-02-06
ABB hjälper till att maximera energieffektiviteten hos framtidens fossilfria stålpilotSäkerhets-PLC Safety SimplifierAnna Björklund går in som ny marknadsdirektör för Tikkurila Fler och fler ME-skolor startas runt om i SverigeJobb- och utbildningsmässa på Sjöängen 11 februariHögtryck i Radonovas instrumentverkstadNorwegian med högre enhetsintäkter, rekordhög punktlighet och högre kabinfaktor Ford Transit kör på gröna bränslen tillverkat av matoljaStark prestation för DAF 2019Biogas på plats i UmeåBatteriborrhammaren med avvibrerat handtagWürth Group fortsätter att växaEngcon firar 30 årGasum öppnar sin första tankstation för gas i UmeåRenault Trucks i historiskt avtal med Carlsberg om leverans av 20 elektrifierade lastbilarUPS storsatsar på eldrivna fordon
Annonser