SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Swegon och Bevego samarbetar på vägen

Roadshow från Östersund till Kalmar
Swegon CASA roadshow har rullat igång och det innebär att en utställningstrailer fyllts med produkter för att åka ut och hälsa på filialer och kunder runt om i landet. En roadshow är ett uppskattat koncept där leverantören kommer ut till kunderna. Turnén som Swegon gör tillsammans med Bevego innebär ett stärkt samarbete, ökad kännedom om Swegon CASA, utbildning för Bevegos medarbetare, och dessutom en trevlig lunch med korv och bröd! Under hösten gör Swegons roadshow flera stopp hos Bevego.

Roadshow från Östersund till Kalmar
Under en vecka i september stannade roadshowen till i Östersund, Sundsvall och Västerås. Sedan åker turnén vidare för att första veckan i oktober besöka Södertälje (3/10), Jönköping (4/10) och Kalmar (5/10). Joakim Ersson är platschef på Bevego i Sundsvall och berättar att de gjorde flera olika insatser för att sprida ordet om roadshowen.

”Här på filialen i Sundsvall rullade reklam för roadshowen en månad innan eventet, och vi skickade ut både sms och e-post till kunderna om att Swegon skulle komma hit. Folk gillar när det händer något, det blev ett lyckat event och efteråt lät det som att alla var nöjda. Det kom kunder som var nyfikna på att veta mer om Swegons produkter, men också kunder som redan handlar deras produkter genom oss och har koll på sortimentet.” berättar Joakim.

Fokus på Swegon CASA
På besök hos Bevego i Sundsvall öppnade Swegon upp sin trailer utanför butiken kl 8.00 och bjöd in de kunder som hade hunnit dit. Trailern var fylld med produkter från det så kallade CASA-sortimentet och fram till kl 13.00 fanns Peter Wiklund, regionansvarig norr på Swegon CASA, på plats som expert för att svara på frågor och berätta om produkternas egenskaper.

Swegon är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem, och är en av Bevegos största leverantörer inom ventilation. De har ett brett sortiment med premiumprodukter och erbjuder allt från luftdon till aggregat. Bevego och Swegon har under lång tid haft ett bra samarbete, och med satsningen på CASA utvecklas det nu ytterligare.

Aggregat i lager för snabb leverans
CASA är ett sortiment med ventilationsaggregat för villor och lägenheter som Swegon arbetat med under många år. Under 2022 beslutade sig Bevego för att göra en satsning på sortimentet och tog in en stor del av bostadsaggregaten för lagerhållning på centrallagret i Landvetter. Den centrala lagerhållningen gör att Bevegos kunder kan beställa ett CASA-aggregat för omgående leverans, och ha det på närmaste filial inom några arbetsdagar.

Stärkt samarbete mellan Swegon och Bevego
”Satsningen på CASA-sortimentet har gjort att vi kommit ännu närmare varandra, Bevego och Swegon. Vi är glada över att Swegon väljer att visa upp sig tillsammans med oss som återförsäljare, och att vi kan göra aktiviteter tillsammans som denna roadshow. Visst gynnar det båda parter att vi samarbetar!” säger Christer Hermansson som är KAM inom ventilation på Bevego.

Samarbete och ökad kompetens
”Denna roadshow som vi gör tillsammans med Bevego består av två delar. Dels vill vi visa upp vårt samarbete, vi är inte okända inom bostadsventilation men det man kanske inte känner till är att våra grejer finns tillgängliga hos Bevego för snabb och smidig leverans. Vi bjöd in kunder till eventet gemensamt och det kom mycket folk, det var roligt att visa upp produkterna och samarbetet.” säger Stefan Nilsson som är återförsäljaransvarig på Swegon och fortsätter.

”Den andra delen i Swegon roadshow är att vi har en kortfattad produktutbildning för Bevegos medarbetare när vi besöker filialerna. Då går vi till exempel igenom de viktigaste egenskaperna hos produkterna i CASA-sortimentet och vad man ska tänka på när man lägger en order. Det gör det enklare för medarbetarna att guida kunderna rätt och prata för produkterna.”

Har du inte möjlighet att besöka Swegon roadshow och vill veta mer om villa- och lägenhetsaggregaten CASA? Då är du varmt välkommen in till din närmaste Bevegofilial. Förutom att aggregaten finns med omgående leverans från centrallagret har samtliga filialer i Sverige välfyllda hyllor med produkter från Swegon.

Annika Lincoln
Marketing Manager
annika.lincoln@bevego.se
Kontaktinformation

BEVEGO Byggplåt & Ventilation AB

Postadress
Box 168
44124 Alingsås
Besöksadress
Malm­gatan 8
44124 Alingsås
Region
Alingsås
Västra Götalands län
Sverige
Organisationsnummer:
556396-5713
Grundat: 1990
Anställda: 430
Välkommen till Bevego!

Om du inte redan känner till oss är vi ett av landets ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation.

Bland våra kunder anses vi vara en tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är mycket stolta över och jobbar hårt för. Vi kavlar gärna upp ärmarna och ser till att vårt sortiment ständigt uppdateras, att vår kvalité är den högsta och våra medarbetare de mest kompetenta.

Verksam på den professionella marknaden
Vi vänder oss till dig som är verksam på den professionella marknaden och arbetar alltid långsiktigt med ledande och stabila leverantörer och tillverkare. Våra främsta kundgrupper är plåtslagare, ventilationsmontörer, isoleringsentreprenörer och småskalig industri.

Kvalitet och erfarenhet
Vårt förhållande till omvärlden bygger på specialisering, tillgänglighet, kompetens och produkter. Vi eftersträvar att varje uppdrag leder till förnyat förtroende och fortsatta affärer.

Den naturliga länken!

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Annika Lincoln
0730-63 57 65

Filmer

Bevego - Våra Värderingar

Bevego - Våra Värderingar
Bevego hållbarhets Event, Karlstad. El-Louise

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats prisRamirent öppnar nytt kundcenter i KungsbackaVi rustar för framtiden
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige