SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Swift-E rekonfigurerbar 3D-sensor

Gör det möjligt att anpassa sig till nya marknadstrender
Allen-Bradley nya Swift-E är en helt konfigurerbar 3D-sensor som gör det möjligt för maskinbyggare och produktionsanläggningar att anpassa sig till nya marknadstrender.

Konfigurerbar 3D-sensor

Branschen utvecklas och konsumenternas förväntningar på personifiering har resulterat i en efterfrågan på större produktvariabilitet, vilket i slutändan skapar ett behov av mer flexibel produktion.

Nya Swift-E är en helt konfigurerbar 3D-sensor som gör det möjligt för maskinbyggare och produktionsanläggningar att anpassa sig till nya marknadstrender. Förmågan att anpassa sig till föränderliga produkter eller förhållanden gör Swift-E till en idealisk lösning för produktionslinjer som kräver hög flexibilitet.

Swift-E har inbyggda applikationsprofiler för avstånds- eller höjdmätning.

Sensorn är idealisk för att kontrollera fyllnadsnivåer i olika branscher där en mer exakt nivåprofil behövs. Andra tillämpningar kan handla om fullständighetskontroll inom livsmedels, dryckesindustrin, läkemedels och livscykelindustrin för att säkerställa att förpackningen är komplett.

Dessa lösningar kan enkelt anpassas genom ett användarvänligt, webbaserat gränssnitt som inte kräver ytterligare programvara.
Kontaktinformation
Postadress
Scheele­vägen 17
22370 Lund
Region
Lund
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559134-3404
Grundat: 2018
Anställda: 4
Välkommen till Wexoe AB!

Lokal automationspartner med fokus på produktivitet och driftsäkerhet
Som lokal partner och experter på ett av världens ledande automationsföretag väljer våra specialister rätt produkter från våra leverantörer för att utarbetar den optimala lösningen tillsammans med våra kunder. Wexoe kan utöver att hitta rätt teknisk lösning även ge en flexibel logistik och möjligheter för anpassning i egen montageverkstad.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakter

Tony Annell
Divisionschef
0706092610

Filmer

Vi är Wexoe AB

Vi är Wexoe AB
Intro video

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!