Teknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn Twitter - industritorget.se
MÅNDAG 25 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Teknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn Twitter

Teknikutbildarna och C-con offentliggör sitt samarbete, där företaget C-con utökar sitt marknadserbjudande med Teknikutbildarnas webbkurser.
Webbkurser som behandlar arbetsmiljöområdet och kemikaliehanteringsfrågor.

- Vi är både stolta och glada för vårt nya samarbete, säger Anna Lundbäck Produktchef, Teknikutbildarna. Vi ser tydligt att vår webbkurskatalog går hand i hand med C-cons affärsmodell. Tillsammans representerar vi två bolag med höga ambitioner att lyfta kunskapen om regelverket kring arbetsmiljö och säkerhet. I ett nästa steg har vi även möjlighet till ett fördjupat samarbete med C-con. Bolagets expertkunskap vad det gäller bland annat märkning av kemikalier kan ge ytterligare dimensioner i våra gemensamma samarbeten framåt.

- Det här avtalet ligger helt i linje med vår strategi för ett komplett erbjudande. Vi vill kunna bidra på bästa sätt med en hög säkerhet då vi under många år arbetat med farliga kemikalier under svåra förhållanden och i tuffa miljöer, då är just kunskap och kompetens en vital del. Avtalet stärker även vår marknadsposition som ett specialiserat konsultbolag inom arbetsmiljö och säkerhet rörande kemikalier och kemikaliehantering, säger Clas Bergman, Vd, C-con.

C-con AB har sedan 2013 arbetat med att dokumentera, utreda, inventera och montera märkning på rör, tankar och övrig kringutrustning. C-con erbjuder tjänster inom rörmärkning, märkning av cisterner, övrig processutrustning samt kemikaliehantering. De arbetar med etablerade standarder så som SSG och SIS, vilka följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

- Det är både bra och utvecklande att vi nu får ett avtal på plats. Det är positivt att vi gemensamt hittat långsiktiga former för samarbete i frågor vi brinner för, säger Anna Lundbäck.

Kontaktpersoner:
Anna Lundbäck, Produktchef, Teknikutbildarna
E-post: anna.lundback@teknikutbildarna.se

Clas Bergman, Vd C-con
E-post: clas@c-con.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-15
Nyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
2020-05-14
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljernaPeab bygger bostäder i EsboStålproduktionen minskade i april
2020-05-13
Med 40 års erfarenhet och ny teknik skapas nya möjligheterDigital körjournal ger mer tid till kundernaFörsta IOT OUT OF THE BOX levererade till kundHydroscands smidiga tryck­luftslang finns nu i butik och webbutikInnovativ konsulting med inriktning på användandet av ConTech inom byggbranschen.Nya Hyundai i10 lanseras i samarbete med Rädda BarnenDet nya Gotlandsflyget presenterar sin VDNatali Engstam Phalén utsedd till en av framtidens kvinnliga ledareVehco byter namn till AddSecureMischa Moszkowicz ny marknadschef på XL-BYGGHär är årets Drömjobbare!Ingen extra kostnad att gå över till elfärjorSpecial-Elektronik förstärker sin position inom AV-teknik och utökar sin säljkår​Renault största elbilsmärket i aprilLindab lanserar TEKNOsim 6.0Gaser centrala i världens största polarexpedition
2020-05-12
Kompakt lösning för kantpressrobotiseringSträckfilmsmaskinen PallPack 2000F ökar plantskolans produktivitetProducera mer konkurrens­kraftigt med en CobotPrima Power presenterar Prima@HomeSwecons diplomerade servicetekniker gör kundupplevelsen ännu mer premiumFörsta vindkraftstornet i trä står klartParker lanserar IQAN-XC4x-expansionsmodulfamiljen för att utöka de hydrauliska maskinstyrningsfunktionernaUponor lanserar nytt värme- och kabelskyddsrörFörsta spadtaget för Örebro läns största markförlagda solparkGyproc Monteringshandbok i ny upplagaNorconsult samarbetar internationellt i nytt uppdrag för Svenska KraftnätViktiga standarder för ångturbiner under omarbetningRobotar kan hjälpa företag i regionenNya krav när litiumjonbatterierna tar över50% mer utrymme i distributionsboxar med Siemens nya RCBO-switcharFörarlösa transportsystem (AGV) vilka är möjligheterna?
Annonser