SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tennant T16 AMR – Robotskurmaskin

För industriella miljöer. Boka demo!!
Tennant T16 AMR 90 cm är en sop och skurmaskin som rengör golvet med cylindervalsar. Den klarar större partiklar tex pallspill och grus som hamnar i en utdragbar soplåda vid skurhuvudet.

På den stora touchdisplayen får man en bra överblick och där sparar man enkelt körprogram/städområden. QR koder är starten och man kan totalt ha 10 st, varje QR kod kan ha 6 olika program. Till telefonen finns en app som talar om status och när den är klar.

Maskinen har våta batterier eller Lithium. Fördelen med Lithium, det går att stödladda vilket gör att maskinen kan köras under längre tid.

Ech20 Nanoclean är ett patenterat system som omvandlar kranvattnet till rengöringslösning och sänker vattenförbrukningen upp till 70 %. Detta gör att större ytor kan avverkas på varje tank vatten innan man behöver tömma/fylla på.

Är du/ni intresserade av en kostnadsfri demo i era lokaler? Ta kontakt med någon av våra säljare.
Kontaktinformation

Clean Machine i Falkenberg AB

Postadress
Falkenerare­vägen 38
31136 Falkenberg
Besöksadress
Nydala­vägen 16
33140 Värnamo
Region
Falkenberg
Hallands län
Sverige
Organisationsnummer:
556536-4527
Grundat: 1996
Anställda: 9
Välkommen till Clean Machine i Falkenberg AB

Vi erbjuder ett stort urval av skurmaskiner (kombiskurmaskiner), singelskurmaskiner, sopmaskiner, städmaskiner, dammsugare, polermaskiner, mattrengöring, utomhusmaskiner och uthyrningsmaskiner.

Vi säljer både nya och begagnade städmaskiner som håller hög kvalite samt golven rena och tilltalande.

Vi har vårt huvudkontor och lager i Falkenberg, med lokalkontor i Kungsbacka och Värnamo


Vi utför service och underhåll på alla Tennant, I-MOP, IPC, Excentr och övriga städmaskinsmärken

Vi kan skräddarsy ett förebyggande underhåll och vi har ett stort utbud av reservdelar. Vi beaktar våra leverantörers miljöpolicy och vi strävar efter att ständigt förbättra företagets miljöprestanda. På Clean Machine arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner för att behålla er som partner i framtiden.

Vi har en bra eftermarknad med pålitliga och korta leveranstider direkt från fabrik. Köper du en städmaskin från Clean Machine får du en trygg helhetslösning.

Välkommen till oss!

Certifieringar

UC Guld - Riskklass 5

Kontakter

Robert Petersson
073-376 48 58
Martin
073 320 27 37
Joakim Reuter
076-341 74 44

Filmer

Kemikaliefri rengöring

Kemikaliefri rengöring
Tennant T500 gå-bakom skurmaskin
Tennant T12 åkbar skurmaskin
Tennant M17 åkbar sop-skurmaskin
Tennant S20 åkbar sopmaskin

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-12-04
Biogasanläggningen i Karlskoga firar 10 år Utsläppsminskning med flera hundra tonInnovativ metod för framtidens avloppsreningImpact-bolagets succétjänst AI-expert till styrelsen för HusmanHagberg
2023-12-01
Kombinera styva och flexibla material Collision Sentry Multi-ZoneStålåret 2023: Världsliga ting?Stärker relationen mellan kund och tillverkareNSK arrangerade European Distributor Convention 2023
2023-11-30
Viktigt med reservdelar för vattenskärmaskinerDra tunga laster mer mobilt Höj precisionen med krysslaser Varför du måste ha rätt analysinstrument Optimera din verksamhet med svarv och fräsverktyg
2023-11-29
En extra tia per dag – ger enorma fördelarEffektiv formmätning för precision Nitdragarens funktion och användningsområde Rätt kläder när du svetsar Ont i armen under och efter arbetsdagen?
2023-11-28
Idealiska maskiner för stora arbetsstycken Plasmaskärbord är en revolution inom skärning Undvik skador från fukt och mögel Brandmanschetter för över­gången från metall till plast Vår verkstadsinredning samlat på ett ställe!