SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tillgänglighet och digitala personliga möten i fokus när DBT lanserar ny tech-plattform

Sedan DBT grundades 2017 har bolaget haft ett tydligt mål om att bli en ledande finansieringspartner för Sveriges växande företag.
Den stora kundutmaningen idag inom finanssektorn är att vara både digital och personligt nära kunden. Företagskunder söker personlig dialog och tillgänglighet hos sin finansieringspartner*, vilket DBT nu möter upp med sin nya digitala plattform.

”Nu kan företag direkt på DBT.se söka finansiering och boka in online-möten med erfarna finansieringsexperter. Den personen följer sedan med hela processen från första mötet ända till lånet är återbetalt. Företagets finansiella information och annan relevant data samlas i vår digitala plattform som även integreras med företagets bokföringssystem, så vi i realtid kan följa företagets finansiella utveckling under hela låneperioden”, säger Alexis Kopylov, VD för DBT.

För DBT handlar företagsfinansiering om trovärdighet, goda relationer och hög kreditkvalitet. Personlig kommunikation med professionella och kompetenta rådgivare som förstår företagarnas situation är nyckeln. Samtidigt är det viktigt att ha järnkoll på riskerna och få tidiga indikationer omföretagets verksamhet inte mår bra. Som en del ingår verktyget ”DBT Business Wellness” som syftar till att i realtid kunna följa kundernas tillväxt och finansiella resultat.

”Nya DBT.se med uppdaterad varumärkesprofil och helt ny design möjliggör en automatiserad prospektbearbetning och en enkel digital ansökningsprocess med online mötesbokning för tillväxtföretag i behov av finansiering. Vi har genom noggranna användartester säkrat att vi kan erbjuda företagen en unik kundupplevelse.”, säger Annika Vangstad, CMO på DBT.

Varumärkesbyrån Kurppa Hosk har tillsammans med Curamando och Conversionista, alla delar av konsultgruppen ARC, hjälpt DBT att ta fram den digitala kundupplevelsen med design, innehåll, UX och struktur för nya DBT.se. Själva implementeringen och genomförandet av nya plattformen står byrån Digital Fans för. Utöver den digitala kundupplevelsen möjliggörs även ett datadrivet arbetssätt för trafikanskaffning, konvertering och mätbarhet. Framåt kommer plattformen, kundresan och dess tillhörande smarta data-drivna automatiseringar vidareutvecklas för att fortsätta ligga i teknisk framkant, där Digital Fans fortsätter stötta DBT.

”Varumärken och produkter är inte starkare än upplevelsen de ger sina kunder. Vi fick möjligheten att jobba med DBT för att skapa en helhetsupplevelse för deras kunder. Den digitala upplevelsen blir en möjliggörare för och en förlängning av DBT:s personliga bemötande”, säger Måns Jacobsson Hosk, VD på Kurppa Hosk.

Under året har DBT ägnat stort fokus för att bygga den nya plattformen då efterfrågan av finansiering från små och medelstora företag fortsatt är stor.

”Den nya plattformen vi har implementerat sätter en helt ny standard för finansindustrin. Den allra senaste tekniken är på sin plats för att driva maximalt värde till både DBT själva samt, ännu viktigare, gentemot deras kunder. Plattformen är ett fullfjärdrat martech och salestech system som framtidssäkrar deras affärer, möjliggör ett proaktivt data-drivet tillvägagångssätt samt effektiviserar DBTs dagliga arbete väsentligt.” Säger Johan Matsgård, medgrundare och VD på Digital Fans.

Logotyp och grafisk profil har sedan tidigare tagits fram av byrån Tomorro. Bilder står fotografen Rickard Liljero Eriksson för.

Om DBT
DBT grundades med ambitionen om att skapa bättre tillväxtförutsättningar för Sveriges små- och medelstora företag genom att bygga nästa generations digitala och personliga företagsbank. Vi vill ge tillväxtbolagen den finansiering de behöver och förtjänar. DBT är registrerat hos finansinspektionen och är utvald samarbetspartner till Europeiska Investeringsfonden. DBT listades nyligen av Stifted som ett fintechbolag att hålla koll på under 2020. www.dbt.se.

Om ARC
ARC är en grupp managementkonsulter, varumärkeskonsulter, kreatörer och digitala experter som i kombinerade team stöttar företagens omställning till digital konkurrenskraft och tillväxt. Genom dotterbolagen Curamando, Kurppa Hosk, Animal, Conversionista, Keybroker och Cupole erbjuder ARC ett konsulthus med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och New York. www.arc.inc

Om Digital Fans
Digital Fans är en data-driven byrå vars styrka ligger i att driva väsentlig tillväxt åt sina kunder. Detta uppnås genom att optimera de digitala kundresorna på både marknad- & säljsidan med ny banbrytande teknik och kraftfulla strategier. Det innebär vinstdrivande digitala annonser, högkonverterande hemsidor, och smarta automatiseringar & säljkonversationer. Digital Fans kunder har i snitt sett 5.8 gånger ROI i sitt samarbete. www.digitalfans.se.

*Källa: www.kvalitetsindex.se/wp-content/uploads/2020/09/SKI-Bank-2020

För mer information, kontakta gärna:
Alexis Kopylov, vd DBT, mail: alexis@dbt.se eller telefon: 073-352 33 79.
Kontaktinformation
Postadress
Epicenter, Mäster Samuels­gatan 36
11157 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
559074-9361
Grundat: 2017
Anställda: 11
Vi får företag att växa. Många svenska små och medelstora bolag upplever att det är svårt att hitta finansiering. Att varken kortsiktiga dyra lån eller långdragna bankprocesser är lockande alternativ. Därför är vår drivkraft att skapa riktigt bra finansieringslösningar för Sveriges företag och entreprenörer. Vi erbjuder företagslån från 3 till 30 miljoner kronor. Effektiv ränta 5-9%, inga övriga avgifter.

Tillväxtlån till expansiva och innovativa företag i alla branscher i samarbete med Europeiska Investeringsfonden.
Likviditetslån för att växa utan begränsning av betaltider och likviditetsutmaningar. Både billigare och smidigare än factoring.
Förvärvslån. Att köpa ett etablerat företag kan vara den mest ekonomiska och snabbaste vägen till att bli egen företagare. Vi hjälper dig förverkliga drömmen.
Investeringslån. Frigör utvecklingspotentialen i din verksamhet. Vårt investeringslån möjliggör inköp av allt från nya maskiner till utökat lager.

Vi på DBT har själva lång erfarenhet av entreprenörskap och företagsbyggande. Vi ger dig tillgång till både vår personliga kontakt med våra moderna digitala system. Det betyder skräddarsydda analyser och snabba beslut. Kapitalet som vi lånar ut kommer från större institutionella investerare och stiftelser. Tack vare ett unikt stöd från Europeiska Investeringsfonden kan vi dessutom ge dig bra ränta och trygga villkor.

Kontakter

Ida Taube
0707209270

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-09-10
Ny branschstandard för elbilarVarner expanderar sitt distributionslager och Inhouse Tech är med igen!Bjelin tar produktionen av trägolv till en ny nivå
2021-09-09
Koncernsynergier ger globala leveranser till elbilstillverkareTeleskoplastare – ett perfekt val för skidanläggningenMycket prestanda i litet format – poc datorserie från neousysFramtiden är härTingstad Rörinstallationer får Higabs EntreprenörsprisNy tjänst från Greenely gör det billigare att köra elbilVindskyddsskivan Glasroc X Storm tillverkas på Gyproc i BålstaBalanserade godsflöden öppnar vägar för svensk exportNovedo förvärvar VE Sten AB samt Valter Eklund Stenentreprenader ABRedClean lanserar tvättsystem för rengöring av komponenter till elfordon
2021-09-08
SFDA – Smidigt bakterie­filter med hög reningsgradSchneider Electric lanserar nästa generation motor­startare i serien TeSys Deca ABB presenterar banbrytande ABB Ability™ eMine för snabb övergång till helt eldrivna gruvorMöjlighet till miljardvinster tack vare ökad “reshoring”, visar ny rapport Vi kundanpassar din tryckknappslådaSnart tar tusentals robotar över 100,000 svenska jobbNy serie fordonskopplingar hos HydroscandKraftringen erbjuder lokalproducerad el från Örtoftaverket i EslövProjektstart för bioflyg­bränsle av skogsrester vid SandviksverketFortum och Uniper inleder samarbete inom nedmontering och rivning av kärnkraftPeab Asfalt asfalterar med 97,6% återvunnen asfaltEmballator lanserar monotub i 100% aluminiumGratis startpaket till UF – unga företagareParker Hannifin presenterar ett nytt 2-dagars online­evenemang om olja och gasUtan kvinnor stannar industrinCamptoo slår sig samman med konkurrenten Out2Camp för fortsatt tillväxt i SverigeRejlers hjälper Gävle Energi i unikt fjärrvärmeprojektTillgänglighet byggs in i verktyg för redaktörer
2021-09-07
Den minsta ytmonterade plinten från Sauro CMM-laserskanning 70 % snabbare inspektion och ultrahög noggrannhetSkanska tecknar nytt rikstäckande avtal med AhlsellVägservice centralen i Norden AB InvesterarABB moderniserar schweizisk pappersmaskin som modell för energieffektivitetInvestera i innovation och säkra ditt företags konkurrensfördelarSkyddande luftrenare från KärcherDana Lim stärker personal­styrkan och storsatsar på svenska industrinEldriven Mercedes-Benz G-Klass på vägHORSCH och Swedish Agro satsar på gemensam Roadshow för att visa årets nyheter5G router för proffsEaton och Microsoft hjälper datacenter minska koldioxidutsläppen och förbättra systemstabilitetenSverige får fortsatt skattebefrielse för flytande biodrivmedel
2021-09-06
Borret som blivit en legend – 20 år med A002Styrka och säkerhet förankras med rostfria komponenterVolvo EW160E - Henriks blå drömmaskinEtt upplyftande samarbeteVertiv presenterar lösningar när utrymmeskrisen slår till i datacentretScanStar till Boxon för briljant förpackningslösningDuni Group först i världen med biogasol i pappersproduktionen Procurator och Supplies Direct introducerar - nya generationens städrobotMicroGroup rekryterar i en spännande branschBara tre av tio småföretagare har en hållbarhetsplanNytt smidigt eldrivet arbetsfordon ser dagens ljus - PRO Litium CarrierFrån konsultaffär till mjukvarubolagMareld lanserar frostade ledslingor som är skonsammare för ögonen Samarbetet mellan Maskin Väst och Söderberg & Haak återupptas
2021-09-03
Kabel efter dina behovSvenskt, innovativt och hållbartHüllert Maskin ser fram emot att träffa kunder på Entreprenad LiveElmässan Stockholm arrangeras den 19-20 oktober 2022