SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Truckdatorer framtiden inom transport- och logistik

En viktig komponent för transport- och logistikindustrin
Truckdatorer har länge varit en viktig teknologi inom transport- och logistiksektorn, och deras betydelse fortsätter att växa. Med den snabba framstegen inom teknik och datahantering förutspås truckdatorer göra ännu större framsteg och möta de växande behoven och utmaningarna inom branschen.

Automation och AIEn tydlig framtidstrend är den ökade användningen av artificiell intelligens (AI) och maskininlärning. Genom att integrera avancerade AI-algoritmer kan truckdatorer lära sig och anpassa sig till olika arbetsmiljöer, förutsäga framtida behov och identifiera mönster och avvikelser i godsflödet. Detta ger företag möjligheten att vidta proaktiva åtgärder och kontinuerligt förbättra effektiviteten och produktiviteten i sina operationer.

Autonomi är också en nyckelaspekt för framtidens truckdatorer. Med utvecklingen av självkörande teknik förväntas truckdatorer kunna utföra vissa uppgifter och rörelser autonomt, allt under övervakning av förare eller operatörer. Genom att minimera risken för mänskliga fel och ytterligare förbättra säkerheten kan autonoma truckdatorer optimera rutten, hantera lagerplacering och utföra uppgifter med oöverträffad precision och hastighet.

AR & VREn annan spännande utveckling är användningen av augmented reality (AR) och virtuell verklighet (VR) i samband med truckdatorer. Genom att tillhandahålla visuell information och realtidsinstruktioner kan AR- och VR-teknikerna dramatiskt förbättra förarnas och operatörernas prestationer och minimera fel. Denna banbrytande teknik kan särskilt vara användbar vid utbildning och rekrytering av nya förare, där de kan få en interaktiv och realistisk upplevelse för att snabbt och säkert behärska sina arbetsuppgifter.

Framtiden inom transport- och logistikindustrinFramtidens truckdatorer lovar att revolutionera transport- och logistikindustrin genom att maximera effektivitet, förbättra säkerhet och minska kostnader. Med AI, autonomi och AR/VR som drivkrafter kommer dessa avancerade enheter att förena teknik och industriell verksamhet på ett sätt som tidigare var otänkbart. Transport- och logistikföretag över hela världen bör vara uppmärksamma på dessa spännande framsteg och förbereda sig för en framtid där truckdatorer tar dem till nya höjder av prestanda och konkurrenskraft.
Kontaktinformation
Postadress
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556664-6344
Grundat: 2004
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Filmer

Tactiles VMR12A at Unibrew

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-07-02
Ny avfallskraftanläggning nära PragHertz och RedLocker på sommarturnéIVECO S-Way har tilldelats prisRamirent öppnar nytt kundcenter i KungsbackaVi rustar för framtiden
2024-07-01
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
2024-06-28
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
2024-06-27
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
2024-06-26
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige