Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

UF-företaget som siktar högt!

Ted Strand, Ludwig Lilja och Linus Ernstsson. Grundarna bakom Candify.se
UF-företaget Candify UF slog i onsdags upp portarna till sin helt egna webbshop Candify.se, där det säljs godis, snacks och dryck. Hemsidan riktar sig till hela Sveriges godissugna befolkning med specialerbjudanden och kampanjer.

" - Det har hela tiden varit en dröm att få starta en egen webbshop och skapa erbjudanden som väcker intresse. Intresset för sötsaker ligger oss nära om hjärtat och med rätt förutsättningar och möjligheter så tog vi chansen att göra drömmen till verklighet, säger Ludwig Lilja, Kommunikatör på Candify UF, i ett pressmeddelande.

Med en väl genomtänkt hemsida och ett brett sortiment så ser killarna bakom Candify UF inga problem med att kunder ska hitta in på sidan och beställa sina favoriter.

" - Sortimentet har varit en tuff utmaning för oss att knåpa ihop men vi tycker vi har lyckats bra. Vår vision är att uppdatera sortimentet löpande med nyheter och egna erbjudanden för att alltid väcka kundens intresse, säger Ted Strand, Produktansvarig på Candify UF.

Candify UF meddelar att orderförväntningarna redan första veckan är slagna och ser fram mot resterande tid av UF-året.

" - Vi har en bra plan för hur vi ska genomföra UF-året och skapa historia. Med bra rådgivare, mentorer och samarbetspartners så är allt möjligt, säger Linus Ernstsson, VD på Candify UF.

Ludwig Lilja
Kommunikatör
ludwig@candify.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-24
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande