SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Uniwater bjuder in media

Till VA-mässa i Filipstad 25 maj
Den 25 maj arrangerar koncernen Uniwater VA-mässa i Filipstad tillsammans med samtliga dotterbolag. Rostfria VA-system är värd för mässan och kommer bland annat bjuda på demonstration av sin fabrik. Utöver dotterbolagen deltar 43 utställare, bland andra Siemens, Wago, Swecon, Dahl och Xylem. Beräknat besökarantal är drygt 200 personer.

Mässan arrangeras av Uniwaters affärsområde Pumping Stations där Rostfria VA-system, som är värd för mässan, ingår. Det är första gången mässan är i Filipstad, tidigare år har Uniwater-bolaget Norvatek varit värd på en av sina produktionsenheter i Töreboda.

VA-mässan arrangeras för att möta kunder, knyta nya kontakter och diskutera gemensamma branschfrågor. Det finns ett stort behov av mötesplatser inom vatten- och avloppsbranschen efter åren med pandemi och många inställda mässor.

Henrik Hansson är vice VD för Rostfria VA-system och huvudansvarig för mässan.

– Det känns väldigt roligt att få visa upp vår fina produktionsanläggning och att få träffa både kunder och branschkollegor här hos oss i Filipstad. Vatten och avlopp är en stabil bransch med ett viktigt samhällsuppdrag och många arbetstillfällen, så det känns extra kul att vi lockar så många företag och kommuner att besöka oss här i regionen.

Alla Uniwaters dotterbolag är med på mässan. Utöver ovan nämnda företag ingår ABAT, ASB VA-automation, Dala Kommunalteknik, ELVA, Emendo, IBECO, Proco Services och Svanesunds rör i VA-koncernen. Bland de utställande företagen finns ABB, Ahlsell, Dahl, Danfoss, Siemens, Wago, Xylem och många fler. Totalt medverkar 43 företag.

Mässan pågår kl 10-15 den 25 maj.

Program

10.00 – 15.00 Utomhusmässa för besökare
10.00 – 14.45 Guidad tur i fabriken (löpande under dagen)
Lunch 11.30-13.30
13.30 Föreläsning om hållbarhet inom VA
13.30 Föreläsning med Theo Voulgaridis, Norconsult, om hållbarhet inom VA
15.00 Mässan avslutas
15.00-16.00 ”After Mässa”

Adress
Industrivägen 7
682 33 Filipstad

Kontaktpersoner
Henrik Hansson, vice VD och huvudansvarig för mässan 070 –267 27 12, henrik.hansson@rostfria.com
Carolina Jaworski, kommunikationsansvarig Uniwater, 0708-749489, carolina.jaworski@uniwater.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-02-19
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder
2024-02-16
ISCAR Sverige presenterarUtsätts dina kablar för kemikalier?Här är årets finalister i ”SM för unga plåtslagare”Resultatet efter Eco Operator-utbildningenMQTT-protokoll sätter ny standard
2024-02-15
Nya ELESA vakuum­sugkoppar för automation Ny certifiering för SafeReachVälkommen till Cobot Roadshow i VärnamoSkydda anslutna apparater från störningarInvestera i den senaste tekniken
2024-02-14
En inblick i varför begagnade truckar kan vara rätt för dig Polarbröd driftsäkert med RP3 90W systemgaranti Dematek erbjuder gratis traversutbildning Lär dig mer om nätfilterHar ni också fått ökade krav på teknisk renhet?
2024-02-13
Intercut har installerat ELEMENT skärmaskin Ännu en fantastisk kundresa att lyfta framVälkomnar Reality Capture till DynaMate-familjenVägen mot mer ansvarsfull produktionRF-System återlanserar extra tålig sopskopa