SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Välj rätt arbetströjor för industrisektorn

Vad man ska tänka på när man väljer arbetströjor
En skön och bekväm arbetströja är alltid bra att ha till hands. Särskilt nu när vi går mot kyligare tider. För att säkerställa att dina arbetströjor är passande din arbetsuppgift tänkte vi gå igenom några saker att tänka på när man ska välja arbetströjor.

Om du kan, välj kvalitet


Om du vill att dina arbetströjor eller kläder ska hålla längre är det viktigt att du väljer kläder med hög kvalitet. Några kända märken som utstrålar kvalitet är till exempel Projob som har arbetat med kläder i över 100 år. Så om du kan välja kläder med kvalitet, även fast det kan vara dyrare så är det oftast värt det i slutändan.

Rätt kläder för rätt arbetsplats


Den svenska industrin har många olika områden med flera olika arbetskrav. Det vi menar med detta är att det också är viktigt att du tänker igenom och analyserar vilka krav du dina arbetströjor ska täcka. Tänk också på att det ofta är arbetsgivaren som bestämmer vad som räknas som arbetskläder för den specifika arbetsplatsen. En annan sak att tänka på är att arbetskläder och profilkläder som arbetströjor inte räknas som skyddskläder enligt arbetsmiljöverket. Detta går också hand i hand med nästa del, att välja kläder som stämmer överens med lagen.

Vad säger lagen om arbetströjor


Du behöver ta reda på om dina kläder du bär på arbetstid uppfyller de lager som finns i din bransch. Till exempel finns det särskilda krav på arbetskläder om du arbetar med eller nära kemikalier eller maskiner vilket är mycket vanligt inom industrin. Då måste till exempel alla kläder inklusive arbetströjan vara CE-märkt.

Glöm inte bort komforten


Eftersom dessa arbetströjor kommer att användas och bäras under hela arbetsdagen är det också för din egen skull viktigt att tröjan är skön och säkerställer komfort. Det är viktigt för att du känner dig bekväma under din arbetsdag.

VRMD Solutions har rätt arbetströjor för dig


Nu har vi gått igenom vad du bör tänka på innan du skaffar dig några sköna arbetströjor. Men vart kan man hitta dessa? De flesta väljer idag att handla arbetskläder online och det finns inget bättre ställe som säljer kvalitativa arbetskläder som VRMD Solutions. Här kan du hitta arbetströjor som både uppfyller de krav som finns på din arbetsplats samt är bekväma och snygga. Skulle du ha några frågor kan du alltid kontakta VRMD Solutions så hjälper dom dig att välja rätt arbetströja.
Kontaktinformation

VRMD Solutions AB

Postadress
Hök­stigen 3
69531 Laxå
Region
Laxå
Örebro län
Sverige
Organisationsnummer:
559300-0432
Grundat: 2017
Anställda: Ej angivet
Välkommen till VRMD Solutions!

VRMD får dig att synas! Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 30.000 produkter i vår webbshop har vi något för alla företag och alla tillfällen!

Sortimentet
På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av arbetskläder och arbetsskor, reklam- och profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla produkter i alla prisklasser.

Din profil är viktig
Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Vi utför även legoarbeten inom lasermärkning, lasergravering och UV-print.

Service
Vi har valt att satsa på en modern webblösning för att du oavsett dag och tid ska kunna titta på våra produkter i lugn och ro när du vill. Behöver du hjälp är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller mail. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakter

Staffan Nordlund
010-333 0 555
Order
010-333 0 555

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2022-11-23
Advenica lanserar ZoneGuard PE250
2022-11-22
Kan CAM-system bidra till bättre miljö?En ny marknad växer framVåra specialister blir ännu bättre!Överens om att gemensamt undersöka lösningarFrån mötesapp till kommunikations­plattform
2022-11-21
Experten om de nya eldrivna maskinerna Bättre hälsa och säkerhet inom trävaruindustrinÖkad oro för IT-attackerFörändring i Stora Ensos koncernledningNimos måleriavdelning fördubblar produktionen
2022-11-18
Utsläppsfri återvinning i Bayern Maskin- och fixtur­konstruktioner blir säkrareLyfta och flytta gods smidigtEdge Gateway - Industri 4.0 har aldrig varit enklareHydro elektrifierar aluminiumtransporter
2022-11-17
Amada erbjuder kantpressar i mellansegmentetÄr chatbots standardalter­nativet för kundtjänst?Ny fabrik med rörlaser i spetsen ökar produktion TAWIs lyftanordningar hos PostnordVolvo klarar de hårda kraven hos SSAB