SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Våra första Inspodagar - någonsin!

Vårt Inspo har fått ett eget event, ”INSPODAGARNA”!
Vi kan inte annat än vara stolt över vad detta koncept vi lanserade 2020 har utvecklats till. Tre riktigt härliga sensommardagar med våra kunder och besökare.

Du har ju säkert hört talas om vårt Inspo. Det är egentligen mer av ett koncept med flera olika kanaler med samma mål, att dela med oss av produkt- och branschnyheter och kunskap till våra kunder. Du finner det på vår webb, som kundtidning, nyhetsbrev och nu även som ett event! I år, 2022, invigdes våra första Inspodagar med vårt produktområde Sensor & Maskinsäkerhet i spetsen!

Mässa och utbildningar

Två dagar med minimässa, med alla våra produktområden, i våra lokaler på Höganloft som även inkluderade en guidad rundtur på logistiken och vår förädlingsavdelning. Ett av våra produktområden, Sensor & Maskinsäkerhet, som denna gång höll i rodret, ordnade även en förmiddag med utbildningar för deras kunder då tillverkare bjöds in för att föreläsa.

Alla våra produktområden på plats

Vi är 6 olika områden men samarbetet är tätt. Martin jobbar på område Maskin och Patrik på Kabel, vi passade på att sälla lite frågor om eventet.

Ett par ord om Inspodagarna?

Martin:

Framför allt, roligt att kunderna tar sig tid att komma till oss. Det var dagar med bra och intressanta diskussioner som även gav mer tid till de kunder som ville fråga mer tekniska detaljer.

Vi hade även möjlighet att visa både bredden och djupet på vårt sortiment, tillsammans med förädlingen och logistiken. Det är lättare både för besökare och för oss själva att inse synergier och få ett helhetsgrepp över vad vi kan tillföra våra kunder.

Patrik:

Som alltid är det otroligt kul att få träffa våra kunder. Möjligheten att få visa sina produkter, vår förädling och logistiklösning på samma gång tror jag uppskattades av de flesta.

Hade ni bra möten med kunderna?

Martin:

Både roliga och utvecklande samtal från kunder i flera olika branscher, alltid lika roligt att möta våra kunder och höra vad de har på gång och vilka utmaningar de möter.
Patrik:

Alla typer av möten är givande, i detta fall hade våra kunder tid då de avsatt en eller flera dagar. Det gjorde att man antingen kunde djupdyka i vissa produkter alternativt se en ny bredd av vårt sortiment.

Blir det en till mässa?

Martin:

Då upplevelsen från både kunder och kollegor var positiv skulle jag bli förvånad om vi inte bjuder in till liknande dagar.

Patrik:

Det tror jag absolut! Mässan var väldigt uppskattad av oss och våra kunder!

Vilken var den coolaste produkten ni visade upp?

Martin:

Varumärket Exolöf har kommit med en del nya produkter inom exteriörbelysning. Vi har många andra leverantörer som utvecklar sina produkter för att möta mer allsidiga lösningar. Vilket är en häftig utveckling och de närmaste åren kommer vi se mer av detta.

Patrik:

Vi fick möjligheten att visa både nya produkter från befintliga leverantörer och presentera nya samarbeten med leverantörer som vi tidigare inte haft i vårt sortiment.

Missa inte nästa inspodagar - Signa upp dig här
Kontaktinformation
Postadress
Box 1011
57328 Tranås
Besöksadress
Dala­gatan 4
SE-57342 Tranås
Region
Tranås
Jönköpings län
Sverige
Organisationsnummer:
556187-1012
Grundat: 1974
Anställda: 170
Välkommen till OEM Automatic AB!

Vi strävar efter att vara en av de ledande aktörerna i norra Europa inom försäljning av komponenter för industriautomation. Vi fungerar som våra leverantörers sälj- och marknadsorganisation på den svenska marknaden.

Genom vår marknadsnärvaro, kunskap och service tillför vi ett mervärde till produkterna och blir på så sätt en värdeskapande länk mellan tillverkare och kunder.

Välkommen att kontakta oss!

Företagets tjänster/produkter

Datorutrustning & Mjukvara: Industridatorer
Elektromekaniska tjänster/produkter: Elautomation, Elkablage, Energikontroll, Frekvensomriktare, Kopplingsutrustning, Manöverpaneler, PLC-system, Reläer, Styr och reglerteknik, Transformatorer
Elmaterial : AC/DC-omvandlare, Arbetsbelysning, Automatsäkringar, Batteribackup, DC/DC-omvandlare, DC-källor, Digitala displayer, Elkablar, Fjärrstyrsystem, Frekvensmätare, Frekvensomriktare, Förskruvningar, Genomföringar, Gränslägesbrytare, Induktorer, Kabelkedjor, Kabelutrustning, Kabelverktyg, Kablage, Kanalskenor, Kapslingar, Kontaktdon, Kontaktorer, Kraftfilter, Magnetventiler, Manometer, Membranswitchar, Mikrobrytare, Mjukstartare, Motorskydd, Nivåvippor, Positionsgivare, Reglerprodukter, Regulatorer, Reläer, Sensorer, Signalomvandlare, Skärmad slang, Spiralslang, Strömställare, Switchregulatorer, Tidur-elektromekaniska, Tidur-mekaniska, Transformatorer, Tryckgivare, Tröga säkringar, Överspänningsskydd
Fordonsutrustning: Backkamera, LED Strålkastare, Monteringsmaterial, Reglage
Industriautomation: Automationsutrustning, Avsyningssystem, Förarlösa truckar, Robotautomation, Styrsystem, Visionsystem
Processutrustning för livsmedelsindustrin: CIP-system, Separatorer, Tryckmätare
Produkter: Belysning, Gasfjädrar, Givare, Gångjärn, Hydraulcylindrar, Hydraulik, LED-strålkastare, Lås & Beslag, Låsspakar, Magneter, Maskinkomponenter, Maskinskydd/Maskinsäkerhet, Mekaniska låssystem, Pneumatik, Reglerventiler, Regulatorer, Sugkoppar, Tryckluft, Vakuumkomponenter, Ventiler

Certifieringar

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Kontakter

Markus Hyltbring
Marknadschef
070-6553093
Viktoria Tell
Marknadskommunikatör
070-7503329

Filmer

Hallå där med Pierre Bengtsson

Hallå där med Pierre Bengtsson
Hallå där med Johan Lind
Hallå där med Johan Löfgren
Produktpresentation - Aventics pneumatiksortiment
Produktpresentation - Inxpect Radarsystem
Produktpresentation - Industriell LED-belysning från Sangel
Produktpresentation - Välj rätt dykrör
Produktpresentation - Partex märkmaskin EOS2

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-01-20
KONE utrustar nya Haga­stadens tunnelbanestation
2023-01-19
Lämnar rollen som CFO i AhlsellkoncernenLivet med ett smart låsStor internationell efterfrågan på maskinerProjekterar byggnad till nytt kraftvärmeverk i ÖrtoftaByggArvid gjorde det omöjliga möjligt
2023-01-18
Visste du att LOCTITE® erbjuder mer än bara lim? Inbjudan till Stora Ensos Q4 2022ABB investerar i ny automationsprogramvaraVäljer Zoom X som kommunikationslösning Claudio Christensen blir del av Ahlsells koncernledning
2023-01-17
Laserpåsvetsade skruvarTuff och jämn kamp om platsen till EuroSkillsNu lanseras ett nytt regelverkUtsläpp och onödiga kostnaderBakom ratten – om bristen på chaufförer
2023-01-16
Essentra når ny milstolpe Ödesfrågor i fokus på Automässan 2023Golvboxen som tål vatten och 1000 kiloAltech lanserar kopparrörVäxjö Energi bygger nya laddstolpar i hela kommunen