SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Varför köpa transport­fordon på auktion hos Fabeo

En mångsidig plattform att välja från
Att köpa transportfordonauktion hos Fabeo är ett smart val för både företag och privatpersoner som är ute efter pålitliga och kostnadseffektiva lösningar för sitt transportbehov. Genom att erbjuda både tunga och lätta fordon, ger Fabeo köpare en mångsidig plattform att välja från.

Fördelar med att köpa transportfordon från Fabeo


Kostnadseffektivt


Auktioner är en utmärkt möjlighet att köpa transportfordon till ett pris som ofta är lägre än det marknadsvärde som erbjuds på andra platser. Fabeos auktioner gör det möjligt för köpare att spara pengar genom att bjuda på fordon som de är intresserade av. Detta är särskilt fördelaktigt för små företag och privatpersoner med begränsad budget.

Inspekterade och kvalitetssäkrade fordon


För att säkerställa kvaliteten på de fordon som erbjuds på auktion, genomgår varje fordon en noggrann inspektion och utvärdering. Detta minskar risken för oönskade överraskningar efter köpet. Kunder kan vara säkra på att de köper transportfordon av hög kvalitet.

Smidig process


Att köpa transportfordon på auktion hos Fabeo är en smidig och enkel process. All information om varje fordon, inklusive detaljerad beskrivning och bilder, finns tillgänglig online. Dessutom finns kundsupport tillgänglig för att besvara frågor och hjälpa köpare genom auktionsprocessen.

Miljömedvetenhet


Genom att köpa begagnade transportfordon på auktion bidrar du till att minska ditt ekologiska fotavtryck. Återanvändning av fordon minskar behovet av nyproduktion, vilket i sin tur minskar resursförbrukningen och utsläppen av koldioxid.

Oavsett om du behöver ett tungt lastfordon för industriella ändamål eller en lättare skåpbil för ditt företags leveranser, erbjuder Fabeo en bred variation av transportfordon på sina auktioner. Fördelarna med att köpa på auktion inkluderar kostnadseffektivitet, inspekterade fordon av hög kvalitet och en smidig köpprocess. Dessutom stödjer du miljömedvetenheten genom att välja begagnade fordon. Gå med i Fabeos auktioner och hitta det perfekta transportfordonet som passar dina behov och budget.

Kontaktinformation
Postadress
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne län
Sverige
Organisationsnummer:
559373-5722
Grundat: 2022
Anställda: 10
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Kontakter

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Filmer

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-05-22
Ny turbiditetssensorSäkerhet i varje steg Eaton lanserar ny UPS-lösning för datacenter Fotoelektrisk sensor­lösning från norelemTCS globala AI-undersökning
2024-05-21
Framtidens industrimaskiner Bli en luftens hjälteDamaskus Maskinskydd är involverad Scania öppnar för order Närproducerat i norr
2024-05-20
Milltool AB lanserar MT22DIRA Robotbrag 30-31 MajVolvo L110H och L120H uppdateras Ny undersökningNewsec exklusiv rådgivare
2024-05-17
Volvo CE presenterar omfattande rapporterMinimera produktspill Grundstenen för pålitliga VVS-systemEaton lanserar inbytes­kampanj för UPS-system Besök Swecons digitala monter
2024-05-16
Dessa fyra cyberhot växer extra snabbtONE startar ny containerlinjeIVECO Göteborg fyller 25 årSmart och klimatanpass­ad vattenhantering Byggföretag i Umeå på frammarsch