ONSDAG 04 AUGUSTI 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Veeam har nu över 400 000 kunder som använder dess backup-lösningar för att skydda, hantera och frigöra sina data

Veeam omfamnar nya Kubernetes-teknologier med sitt senaste förvärv och rapporterar en betydande ökning av prenumerationsbaserad försäljning och fortsatt marknadsledande tillväxt.
Veeam® Software, det ledande företaget för backup-lösningar för Cloud Data Management, rapporterar ännu ett kvartal av tvåsiffrig tillväxt med en ökning på 21 procent av den årligen återkommande intäkten (ARR) jämfört med samma period förra året, för tredje kvartalet 2020,

Med över 400 000 kunder världen över driver Veeam sin tillväxt genom att fortsätta att vara en del av kärnmarknaden för säkerhetskopiering och återställning av datacenter, samtidigt som företaget omfamnar nya lösningar för att stödja organisationers behov av att skydda data i molnet. Veeams snabbast växande produkt, Veeam Backup for Microsoft Office 365, fortsätter sin starka progression med 85 procent produkttillväxt jämfört med samma period förra året. Ytterligare ett bevis på Veeams skarpa tillväxtkurva belystes i IDCs senaste halvårsrapport för Software Tracker for Data Replication & Protection, där Veeam rankades som nummer 1 i EMEA sett till marknadsandelar genom intäkter, samt att Veeam levererade den snabbaste intäktsökningen under den första hälften av 2020, jämfört med samma period föregående år, bland de fem främsta leverantörerna, övriga leverantörer och det totala marknadsgenomsnittet.

"Vi förstår att, förutom människor, är data den viktigaste tillgången för företag, och vårt uppdrag är att möjliggöra skydd för våra kunder", säger Bill Largent, CEO på Veeam. ”Moln, cybersäkerhet och ett modernt dataskydd är de tre pelarna som utgör grunden för Digital Transformation (DX) och möjligör för organisationer att frigöra kraften i deras data för att leverera en rik kundupplevelse. Veeam fortsätter att förnya sig och ligga steget före - oavsett om det handlar om moln eller Kubernetes. Vårt senaste förvärv av Kasten är ett bevis på det. Vårt senaste kvartal var mycket starkt och vi ser fram emot en fantastisk avslutning på 2020, när vi fortsätter att tillkännage nya lösningar som kommer att fortsätta att möta våra kunders behov. ”

"De fortsatta resultaten från IDC-data illustrerar Veeams styrka i EMEA, där vi fortsätter att vara nummer 1 när det kommer till marknadsandelar genom intäkter", säger Daniel Fried, General Manager (GM) och Senior Vice President (SVP), EMEA och Worldwide Channels, Veeam. ”Detta bekräftar även vår position som den snabbast växande verksamheten i EMEA inom denna kategori, när det kommer till intäktsökning. Vi kommer att fortsätta att befästa vår marknadsledande position i EMEA genom att radikalt förenkla Cloud Data Management för företag, tillhandahålla tekniska lösningar, färdigheter och expertis i världsklass till våra partners, samt stödja kundernas affärsövergångar mot framtidsfärdiga arkitekturer.”

Med förvärvet av Kasten, marknadsledare för Kubernetes miljöer för backup och katastofåterställning, arbetar Veeam för att integrera Kasten i sin marknadsledande Cloud Data Management-plattform för modernt dataskydd och för att radikalt förenkla företags datahantering. Med Kastens K10 Data Management-plattform kan Veeam nu erbjuda företag ett lättanvänt, skalbart och säkert system för Kubernetes-backup och applikationsmobilitet med oöverträffad lätthanterlighet.

Veeam inser den strategiska betydelsen av att stödja denna miljö för våra kunder, den ökande betydelsen av att erbjuda modern datahantering som är djupt integrerad i Kubernetes, samt att utveckla DevOps för att förbättra kvaliteten, öka skalbarheten och påskynda applikationsleveransen, samtidigt som den dagliga hanteringen minskas.

"Vi har en stark ledarposition för virtualiserade miljöer och molnmiljöer", säger Largent. "Och när vi går in i vår ’Act II’, ett fokus på moln och containers, är jag exalterad inför framtiden och vad vi kan erbjuda våra kunder och partners för att fortsätta hjälpa dem att skydda och återanvända sina data för att få konkurrensfördelar. Veeam kommer även framgent att stärka ett redan kraftfullt team av nya talanger och fortsätta tillföra ny marknadsföringskompetens inifrån.”

Ytterliga höjdpunkter under det tredje kvartalet 2020:
• Återförsäljningsavtal av Veeam-teknologi med Cisco, Hewlett Packard Enterprise (HPE), NetApp och Lenovo rapporterade 17 procent tillväxt på årsbasis och en ökning med 20 procent på kvartalsbasis i antal avslutade affärer.
• Över en halv miljon kunder har laddat ner Veeam Backup and Replication ™ v10 sedan den lanserades i februari. Med över 150 nya funktioner och förbättringar, inklusive modernt NAS-stöd, Multi-VM Instant Recovery och utökat ransomware-skydd, inkluderar v10 dataskyddsfunktioner som ökar tillgängligheten, flyttbarheten och utbyggnadsmöjligheten för Cloud Data Management.
• För femte året i rad ingick Veeam i Forbes Cloud 100, rankningen över de 100 bästa privata molnföretagen i världen, som publiceras av Forbes i samarbete med Bessemer Venture Partners och Salesforce Ventures.
• Veeam har nu över 400 000 kunder världen över, inklusive 83 procent av Fortune Global 500-företagen och 69 procent av Forbes Global 2000-företagen.

För mer information, vänligen besök www.veeam.com.
Stödjande citat
"Trots den pågående pandemin och de utmaningar den har inneburit för företag och privatpersoner globalt, har Veeam lyckats påskynda sin tillväxt och öka sin kundbas. Veeams förvärv av Kasten demonstrerar företagets avsikt att möta kundernas växande efterfrågan efter en enda lösning som tillåter dem att skydda data och applikationer, oavsett om dessa är molnautentiska container-applikationer, virtuella eller fysiska workloads. ” - Phil Goodwin, Research Director på IDC

"Veeam stödjer vår banking-verksamhet och våra högsta affärsprioriteringar - dataskydd, BC och DR, regelefterlevnad och TCO - på högsta nivå med minimal ansträngning." - Efthymios Bekas, Assistant Manager, IT Systems Division, Alpha Bank

”Med rötter som sträcker sig mer än ett sekel tillbaka har Dutch State Mines (DSM) utvecklats till ett specialstyrt vetenskapsföretag som sysselsätter 23 000 personer världen över och specialiserar sig på hållbara lösningar för hälso-, närings- och materialbranschen. Genom att samarbeta med Veeam har vår organisation nu en konsoliderad datahanteringsplattform som skyddar företagsapplikationer i fysiska, virtuella och offentliga molnmiljöer. Dessutom garanterar de förbättrade funktionerna i Veeam V10 drifttid och dataåterställning, vilket ger vår organisation en tro på att fortsätta fokusera på att erbjuda våra kunder erbjudanden som kommer att gynna deras välbefinnande och lycka. ” - Marcel Janssen, Delivery Coordinator Local Business Applications, DSM Group Business Services

”I en katastrofsituation vet vi att vi kan ställa om till en kopia på vår DR-webbplats och sedan återvända till vår produktionsplats och starta om verksamheten snabbt. Jag vet inte vad vi skulle göra utan Veeam. ” - Asaf Frid, IT System Manager, Hertz

"Veeam ger företagets den skalbarhet och produktmognad som krävs för att tillgodose behoven hos våra bankkunder. Våra kunder förväntar sig 100% dataintegritet och Veeam stöder vår förmåga att tillhandahålla den." - Colin Chatelier, Manager of Storage and Compute, Europe, Rabobank

"Säker och pålitlig produktion i världsklass är kärnan i Shells verksamhet. PCD-applikationer (Process Control Domain), som direkt övervakar, kontrollerar och skyddar produktionsverksamheten, är viktiga för en förstklassig och effektiv prestanda. Med Veeam v10-lösningens fysiska till virtuella återställningsfunktioner har vi flexibiliteten att återuppta operationer utan att vara låsta vid en specifik hårdvara. ” - Niels Spieard, Functional Expert PCD-IT Shell Information Technology International B.V.
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Organisationsnummer:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-07-01
Accelerera digitaliseringen genom “the power of integration”Förlängt partneravtal med HV71Infinidat lanserar storage-as-a-service (STaaS) som förenklar och effektiviserar AIOps i stora IT-miljöerSweco blir teknisk rådgivare för utformning av energiö i NordsjönJessica Öberg ny vd för CombitechSolör Bioenergy Group förvärvar framgångsrikt fjärrvärmeverksamhet från Veolia NordicMVS ansluter sig till nätverk för smart elektrifieringSciety-nätverket och Segulah Medical Acceleration investerar 106 MSEK i SAGA DiagnosticsBOLIST Svedala byter ägare
2021-06-30
Semi-automatiserade plocktruckar effektiviserar plockprocessernaSwedish Agro Machinery blir ny återförsäljare för MetsjöEcoStruxure Security Expert från Schneider Electric nu SSF-certifierat i samtliga larmklasserHybrit har producerat världens första vätgas­reducerade järnsvampNexans Aurora: Byggd för framtiden, redo för världs­haven, nyss namngiven i NorgeVerizon och Digital Catapult lanserar Retail Accelerator-program med uppslukande 5G-teknologi Företags- och privatlån under pandeminCTEK stärker sin styrelse och utser två nya medlemmarMålbilder för miljöhänsyn utvärderasEn företagscykel har många fördelar!Coronapandemin har gjort svenskarna mer hygienmedvetna
2021-06-29
Överväg gärna keramiska standardkomponenter för att minska nötning och slitageVolvo EC530E och EC550E - 50-tons grävmaskiner med idéer som är större än deras storleksklassKaeser förvärvar Kompressorservice i SkövdeHållbarhet är kärnan i Mirkas verksamhetFyra fällor att undvika när du vill lånaSensor Control Nordic AB har tecknat ett partneravtal med RealWearHelene Åsander tillträder som inköpschef på Wästbygg GruppenAdvenica får order värd 19,2 MSEKVolvo Cars utökar sitt samarbete med BluJay W3 Energy ska förvalta Fu-Gens första vindkraftparker i SverigeNy tvätthall i Sjöbo med klimatsmart uppvärmningTECE lanserar prefabskåp för golvvärmeFörändrade krav i spåren av pandeminNya Ducato 2021Scandinavian Carbide Company – Ny aktör med lång erfarenhet på hårdmetallprodukter
2021-06-28
I datacentren är det ingen som vill ha varmt väder – så här går kylning till på bästa sättSkanska investerar cirka 540 miljoner kronor i logistikprojekt i HelsingborgMSB ska bidra till ökad kontroll över explosiva varorWorld Trade Center Göteborg expanderar – tar över top floor på Mässans gata 10Halmstad digitaliseras – väljer AddMobile som leverantörIngenjörsstudenter vidareutvecklade Skövdeföretagets prototypKlimatpåverkan en viktig fråga i utvecklingen av Frihamnen i GöteborgTelia testar livestreaming för drönare
2021-06-24
SMC Automation tecknar avtal med Bravida CoolingNy generation plasma­skärare från SPARTUS!Binar och Standby sponsrar Trollhättan City Trail96 % av svenska företag planerar fortsatt hybridarbeteDuroc Machine Tool utökar i Västra Götaland.David lämnar över till PeterSchneider Electrics koncernchef Jean-Pascal Tricoire har utsetts till “Glassdoor Top CEO” 2021Sweco förvärvar Boydens EngineeringTidernas investeringslyft i MoelvenMinskade energileveranser av fasta biobränslen 2020Veeam stärker sitt ProPartner-nätverk i EMEA med nya strategiska rekryteringar
2021-06-23
Elektronikföretaget som vågar ta plats Nya kulrullar och rullöverföringsenheter i teknopolymerSå kan du jobba mer aktivt Ahlsell förvärvar Kartecon OyHon ska öka intresset för ventilation HCL Technologies uppmärksammas av Great Place to Work Institute Stora utsläppsminskningar vid återvinning av plastförpackningar Connect Companies växer – anställer två nya experter på integration och systemutveckling