SÖNDAG 18 APRIL 2021
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Veeam offentliggör nya förbättringar i sitt ProPartner-nätverk i EMEA

Veeam planerar att investera ytterligare flera miljoner dollar i sitt VAR ProPartner-program i EMEA för fortsatt ökat stöd för prenumerationsbaserad IT med förbättrat kundvärde.

Veeam® Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för Cloud Data Management™, meddelar idag att de har förbättrat sitt ProPartner-program för VAR-partners i EMEA, med ytterligare en investering på flera miljoner dollar. I linje med Veeams kanalstrategi för 2021 kommer förbättringarna att främja de samarbetspartners som uppvisar kärnkompetens. Veeam stärker sitt gemensamma nätverk för sina VAR, moln- och tjänsteleverantörer (VCSP), samt systemintegratörer, för att möjliggöra för alla samarbetspartners att dra nytta av marknadens växande antagande av abonnemangslicenser och att erbjuda lösningar som ökar kundvärdet.

Veeam, vars försäljning till 100 procent sker via samarbetspartners, betjänar alla sina kunder via sitt ProPartner-nätverk. Veeam förstår att övergången till molnarkitekturer, agil OpEx och prenumerationsbaserad IT är betydande drivkrafter för förändringar. Moderna företag behöver mer än bara hjälp med implementering, då de också efterfrågar strategisk rådgivning, högre servicenivåer och fortlöpande konsultation. Genom kompetens, enkelhet och konsekvens stödjer Veeam sina samarbetspartners i att kunna möta kundernas föränderliga behov, samt att accelerera verksamheten och stärka deras intäkter - allt för att de ska kunna säkerställa sina kunders fortsatta framgång och uppfylla affärsmålen.

Allt sedan de första kompetenserna introducerades under andra halvåret 2020, har 43 procent av Veeams samarbetspartners redan konverterat sina intjänade poäng till incitamentsrabatter, vilket förbättrar deras lönsamhet.

”100 procent av vår försäljning sker via kanalen, och våra samarbetspartners är avgörande för accelerationen av den andra delen av vår resa in i hybridmolnet. Vi är fast beslutna att kontinuerligt investera i våra samarbetspartners, hjälpa dem att utvidga sina egna erbjudanden för att öka kundvärdet och lönsamheten, säger Daniel Fried, General Manager (GM) och Senior Vice President (SVP), EMEA och Worldwide Channels, Veeam. ”Med kunder som fokuserar på att maximera sina avkastningar genom digital transformation och avriskering genom att addera mer robusta dataskydd och cybersäkerhetsåtgärder, kommer abonnemangsbaserad IT att bli normen. Vårt nyckelfokus kommer alltid att vara på kunden. De beslut och investeringar som de gör baseras i slutändan på råd och åtgärder mellan leverantörerna och dem. Veeam hjälper samarbetspartners att kunna erbjuda högre servicenivåer än bara implementering, och att leverera mot dessa accelererande kundbehov på ett sätt som är kommersiellt hållbart och hjälper till att bygga starkare och mer strategiska relationer.”
Viktiga förbättringar i Veeam ProPartner-programmet för VAR inkluderar:

Förstärkning av partnernätverket
För att uppnå det strategiska målet att stärka sitt nätverk av Tier-1-partners, utökar Veeam fördelarna för VAR, VCSP och systemintegratörer i sina ProPartner-program. Detta kommer att inkludera ytterligare åtgärder utformade för att hjälpa Guld- och Platinum-partners att öka vinstmarginalerna vid försäljning av Veeams produkter och tjänster, samt skapa starkare incitament för nya affärer genom att belöna prestation och lojalitet.

Optimera för prenumerationsbaserad licensiering
Kunder letar alltmer efter att använda sig av IT-tjänster via prenumerationsbaserad licensiering och OpEx-prissättningsmodeller och att betala för tjänster som de använder, snarare än att göra förhandsköp på CapEx-basis. Veeam stöder sina partners genom att möjliggöra för dem att generera högre marginaler när de säljer prenumerationsbaserade tjänster.

VAR och VCSP-partnerskap
Veeam ger ytterligare stöd till VARs som vill använda en hybrid återförsäljningsmodell och samarbeta med VCSP:er - genom att addera några VCSP-molntjänster i deras portfölj för att bättre möta kundernas molntjänstförfrågningar och generera en extra intäktsström.

Belönar lojalitet och prestation
Veeam har introducerat två nya kompetenser i sitt ProPartner-program för VARs för att belöna de partners som utnyttjar verktyg som tillhandahålls genom Veeams Marketing Center och de som driver erbjudanden för specifika produkter inom Veeams strategiska portfölj.

Veeam investerar också i sina VARs och distributörer via en Management by Objectives (MBO), som belönar toppresterande partners baserat på en mängd olika prestationsrelaterade mätvärden.

Veeam introducerar en särskild gruppering av enterprise-partners som kommer att belönas för hur deras inflytande på kunder bidrar till utveckling av nya affärer.

Det nya programmet är byggt främst med slutkundernas behov i åtanke och kommer att förse partners med verktyg för att kunna möta de ökande kundkraven kring digital transformation, dataskydd och cybersäkerhet. Dessutom kommer Veeam att erbjuda ytterligare fördelar och skydd till partners, samt belöna sina bäst presterande VARs och distributörer.

För mer information, vänligen besök: https://propartner.veeam.com/partner-levels-program-reseller.

Jenny Widing | PR consultant
jenny@nlpr.se | +46 70 985 30 20
Northern Link PR
Banérgatan 12, 115 23 Stockholm
www.northernlinkpr.se
Kontaktinformation

Northern Link PR i Sverige AB

Postadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Besöksadress
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms län
Sverige
Orgnr:
556834-7198
Grundat: Ej angivet
Anställda: Ej angivet
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Kontakter

Henrik Aare
Kontaktperson
070-598 22 82

Nyheter med koppling till företaget

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2021-04-07
Alfing investerar!Ahlsell AB publicerar hållbarhetsrapport för 2020Nordomatic öppnar nytt “Service Excellence Center” i SverigeABB Azipod[®] elektriska framdrivningssystem markerar 30 års spetskompetens till havsUnit4 släpper ERPx – en ny generations affärssystemBolt ny taxiaktör i Västerås och Eskilstuna – ska konkurrera med prisvärda resor Här är Kalle 2.0Ny beräkning av mineralresurserna i Huatalampi i Finland inleds
2021-04-06
Hur ska man tänka när man väljer ärendehanteringssystem? Schneider Electric utökar Easy UPS 3L från 250 kVA till 600 kVA för ännu säkrare verksamhetskontinuitetVakuumteknik från Busch för optimal kylning av CoronavaccinExtrem ökning av ransomware för konsumenter under 2020 – 485 procent!RamiCheck gör det enkelt att hålla koll på maskinernaUponor lanserar ny väggskena och monterings­plåt för Aqua PLUSNytt rekord för nyföretagandet i SverigeVerizon Business signerar sitt första privata 5G-kontrakt i Europa med Associated British PortsHCL ska modernisera och omvandla Tennecos tekniklandskap
2021-04-01
Momentum Group förvärvar tre elektromekaniska serviceverkstäder från AssemblinLEFS_F – Korta cykeltiderna med ny högpresterande variant av linjärenhetUppfyller ditt företag försäkringskraven hos ditt försäkringsbolag?Han är hjärnan bakom designen på Alfing SeatingEnklare att få yrkesbevis för ventilationsmontörer NCC bygger nytt VA-nät och gator i stadsdelen Vårvik, TrollhättanCyberkriminella nöjer sig inte längre med att låsa data - att läcka data är den nya trendenSTIHL investerar i nytt bolag för säkrad tillgång av elektroniska komponenter
2021-03-31
Sponsrade fjädrar i lovande svenskt hyperloop-projekt Världens första trådlösa laserscanner för mätning av detaljer inuti CNC-maskiner eliminerar delinspektion och justering av flaskhalsarAlfing AB sålt till Jönköpingsföretaget InevVeeam uppmärksammar vinnarna i 2020 års ProPartner Awards i SverigeFler än 220 000 svenskar har utvecklat sin digitala kompetens med hjälp av LinkedIn och MicrosoftNy undersökning visar bristerna i att använda flera olika cyberskyddslösningar simultant
2021-03-30
Väderstad utökar sin labbverksamhetUnik helsvensk intelligent robust radiostyrning inom 433-434MHzVolvo P2870D - en liten asfaltläggare med bred repertoarABB och Amazon Web Services styr fordonsflottor mot en helt eldriven framtidArval lanserar Arval Mobility Consulting-modellenVertiv och Green Mountain höjer ribban för hållbarhet i datacenterTetra Pak agerar mot nedskräpning och för en hållbar framtidSwerock lanserar ECO-Ballast
2021-03-29
OilQuick bäst igen!Utvidgningen fortsätter Material och miljö Mambu blir den första sharia-kompatibla SaaS-bankplattformenViya från SAS Institute ger dataanalys åt alla – nu också på Microsoft AzureCTEK lanserar en ny elbilsladdare - NJORD GO NJORD GO är en liten och smidig laddare som erbjuder snabb och säker EV-laddning Vanliga varningstecken på dataintrång ignoreras alltför oftaMikael 3D-printar innovativ skidstav av råvaror från skogenKB Components expanderar i Centraleuropa
2021-03-26
SourceMe:s vision om tillverkningsindustrins nästa generationABUS utvidgar radiostyrningsprogrammet ABURemoteLesjöfors Fjädrar ställer om till fossilfritt och sänker utsläpp med upp till 90 procentÄr ditt företag intresserad av formeln för en IT-driftslösning som verkligen gör skillnad?HCL Technologies lanserar ASM 2.0-ramverk för att omvandla applikations­hanteringen i den digitala eranSafe Control Materialteknik 2021 – firar 20 år och 2 miljoner framgångarAlicat scientific lanserar coda – en ny typ av coriolis massflödesinstrumentProtolabs lanserar ett unikt hackathon i hållbarhet för designingenjörerHar ergonomin hos industri­arbetare glömts bort?Coval GVMAX HD, Mångsidigt vakuum för alla branscherNy rapport från F-Secure: CISO-rollen har skiftat från IQ till EQNy rapport om cybersäkerhet för styrelseledamöter
2021-03-25
Ny HR-roll behövs i pandemins kölvattenAC-D – Ny modulär luftbehandling, helt utifrån dina behov
Annonser