Vehco byter namn till AddSecure - industritorget.se
SÖNDAG 31 MAJ 2020
Följ oss i sociala medier

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Vehco byter namn till AddSecure

Både kunder och medarbetare kommer att dra nytta av ett företag med ett starkt varumärke.
Vehco, en del av AddSecure sedan 2018, byter namn till AddSecure. Detta är ett logiskt namnbyte och kommer att knyta det datadrivna erbjudandet till transportsektorn närmare AddSecures kärnverksamhet, som är att tillhandahålla säker data och kritisk kommunikation. Kunderna kommer att dra nytta av stabiliteten, det långsiktiga värdet och den framtida tillväxten som följer med ett företag och ett varumärke.

AddSecure, en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar för säker kritisk kommunikation och data, förvärvade Vehco i maj 2018. Idag meddelade de båda företagen att Vehco kommer att byta namn till AddSecure.

Detta är ett logiskt namnbyte för Vehco och kommer att knyta det datadrivna erbjudandet till transportsektorn närmare AddSecures kärnverksamhet, som är att tillhandahålla säker data och kritisk kommunikation i en uppkopplad värld.

Namnändringen förstärker Vehcos åtagande att utöka sina kund- och branschbaserade lösningar för transportsektorn. Eftersom logistikbranschen kräver mer affärskritiska mjukvarulösningar, kommer "säker data och kritisk kommunikation" att bli allt viktigare för logistikföretagen och tydligt särskilja erbjudandet från övriga lösningar på marknaden.

Namnändringen ligger i linje med Vehcos uppdrag, som är att förenkla transportföretagens logistikvärdekedja för att frigöra kapital, tid och resurser.

– Även om företaget har bytt namn, så har vår personal och vårt syfte inte gjort det. Våra kunder kommer att ha tillgång till det bredaste och mest kompletta erbjudandet på marknaden idag, säger Johan Frilund, chef för AddSecure Smart Transport.

Det breddade erbjudandet kommer att korta tiden det tar att komma igång och nyttja en komplett lösning, samtidigt som transportföretagens verksamhet förenklas. Corona-pandemin har visat att det är kritiskt för transportföretagen att vara flexibla, och att de kan fortsätta att bedriva verksamheten med personal som arbetar hemifrån.

– Både kunder och medarbetare kommer att dra nytta av den stabilitet, det långsiktiga värdet och den framtida tillväxten som följer av att vara ett företag med ett varumärke. Och eftersom dagens transportsystem är allt mer datadrivna, är det av största vikt att data och kritisk kommunikation är säkrad. Detta är AddSecures kärnkompetens, säger Stefan Albertsson, VD på AddSecure.

Vehcos nuvarande VD, Johan Frilund, kommer att fortsätta i sin roll som chef för AddSecure Smart Transport och rapporterar precis som tidigare direkt till AddSecures VD, Stefan Albertsson.

Läs mer om AddSecure här
www.addsecure.se/

och om Smart Transport här.
www.addsecure.se/smart-transport-mo-start-page/

Kristina Grandin
Corporate Marketing Manager
Media and Analyst Contact, PR, Communications
kristina.grandin@addsecure.com
+46 70 689 52 08

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-05-25
Veidekke bygger vindkraftpark åt Stena RenewableTele2 har lanserat Sveriges första publika 5G-nätAllblästring AB förvärvar Britab ABRenta certifierar sin verk­samhet för kunder och miljöSvebio nöjda med Klimatpolitiska vägvalsutredningen men avvisar två av utredningens förslagBolt lanserar elsparkcyklar i Stockholm
2020-05-22
Technima NORDIC har utvecklat säkerhetshattar för sina aerosoler för säkrare och enklare användning28 nya Volvo hjullastare redo för tjänstgöringABB erbjuder skräddarsydda digitala verktyg och uppstartsservice i takt med att världen återvänder till arbetetSvårigheterna kring finansiering under den fjärde industriella revolutionenDanska personsökarsystem ger säkerhet och snabbare åtkomst till ramperna vid produktions- och logistikplatser.Färsk data från HubSpot visar positiva tecken på återhämtning i SverigePeanta Inventions AB ökar omsättningen med flera miljoner efter juridisk storsegerVattenfall tecknar avtal om klimatsmart fjärrvärme i London5G kommer revolutionera tillverkningsindustrin och driva digital transformation Från problem till lösning – Östersjöns alger ska förädlas till en biobaserad råvara för hygien- och rengöringsprodukter100 dagar med corona - antalet cyberhot har ökat med 33 procentKavli väljer Rejlers som helhetsleverantör av IT-tjänster
2020-05-20
Väderstad lanserar ett nytt innovativt stopphjul till TempoLyckade tester med Litiumjonbatterier Gnosjö Automatsvarvning nomineras till årets klimatprisNu lanseras Verizon Business Data Breach Investigations Report 2020 ABB Power Grids och Stena Recycling i cirkulärt samarbete kring transformatorerFörhoppningsfulla grabbar som investerar för framtidenOKQ8 hjälper Fastighetsägarna MittNords medlemmar till en grönare vardag Ohlssons är den enda certifierade aktören i Skandinavien för underhåll av hydrofilter Dränerande isolerskiva miljövarudeklarerad för ökad transparensLeica Geosystems satsar på uthyrning genom Leica RentalMirola lägger produktionen i SverigeMakita lanserar ny bilningshammare LXT®SeaTwirl får patent i USADells nya Precision Workstations: Mindre, Snabbare, CoolareAtt bygga med limträ har aldrig varit enklareProtolabs utökar kapacitet för 3D-print investerar 12 miljoner euro Tre leveransutmaningar att hantera i CoronatiderLogistic Contractor har rekryterat Johanna Kindlund som teknisk chefMätverktyg för hållbarhetsdata nu tillgängligt för IT produkter
2020-05-19
Finansierings möjlighet för Sveriges industriMagnetgripdon kan lösa uppgifter som andra lyftmetoder inte klararVälj rätt dykrörnorelems nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedje­drivare i tunga tillämpningarSaknar du också känslan av att få gå runt på mässor och inspireras?Kommuninvest emitterar 5 miljarder kr i grön obligationPlastförpackningar hetare än någonsin! – Ny förpacknings­konferens i Malmö!Wibax säkrar tillgången till färskt dricksvattenKalmars hittills största sedumtak är på plats!Arbetskraft fördelas om för att hjälpa skogsbruk och lantbruk​Nytt högteknologiskt automationslabb i SkellefteåKalibrering av elsäkerhets­provare hos CA Mätsystem!Smarta val med hållbara lösningar från Procurator PackagingHCL lanserar Virtual Distributed Agile-ramverkDriftsäkerheten avgörande när Borås Schakt AB valde Manitou teleskoplastareZüblin Scandinavia AB och Renta har skrivit ett rikstäckande avtalLK Systems lanserar nytt PushFit-sortiment för både PE-X och PAL
2020-05-18
Ny serie fästen till robotarmarABB levererar laddinfra­struktur till norska ASKOProtek Norr växer genom förvärvVar tredje bil är nu laddbar hos Europcar!Xylem Emmaboda donerar 5000 ansiktsmasker ​Mercedes-Benz bästa generalagent för lastbilar i Sverige. För tredje året i rad!Makita lanserar kolborstfri kapmaskin​Areco Profiles fabrik i Finland återvinner allt
Annonser