Annons

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Verksamheten är i full gång efter branden

Hos XL-BYGG A-TRÄ i Landskrona
Under lördagen bröt en brand ut i butiken hos XL-BYGG A-TRÄ i Landskrona. Räddningstjänsten var snabbt på plats och hanterade situationen och inga personer har kommit till skada. Verksamheten håller öppet som vanligt.

-För oss är det viktigaste att ingen har kommit till skada, varken kunder eller personal. Branden orsakade dock väldigt stora skador i vår butik men brädgården klarade sig undan. Under helgen var det många personer som gjorde ett fantastiskt arbete utöver det vanliga som sedan gjorde att vi kunde öppna som vanligt igen på måndag morgon, säger Fredrik Lindh, Platschef på XL-BYGG A-TRÄ.

Anläggningen håller öppet som vanligt och man har redan fått upp provisoriska kontor. Nu arbetar butiken hårt för att få igång ett nerskalat butikssortiment i tillfälliga lokaler på brädgården.

-I denna svåra stund finns det dock några ljusglimtar som värmer extra och som gör en både stolt och glad men även rörd. Det är väldigt många som har sträckt ut sin hand för att hjälpa till, alltifrån räddningstjänsten som var först på plats till kommunen och vår personal och andra XL-butiker men även till Optimera som vi normalt sett konkurrerar med. Det känns verkligen som att tillsammans kan vi fixa allt, säger Fredrik Lindh.

Vad som orsakade branden är ännu inte klarlagt men det finns inga misstankar om brott och försäkringsbolaget har redan varit på plats för att hjälpa till för att kunna fortsätta verksamheten som vanligt.

-Vi kommer att fortsätta kämpa för att kunna återgå till en normal verksamhet och vi har redan tagit flera viktiga steg. Vårt mål är fortsätta leverera en hög servicenivå till våra kunder, säger Fredrik Lindh.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2023-05-24
Specialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanserasM-Files når Centaur-status
2023-05-23
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
2023-05-22
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
2023-05-19
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
2023-05-17
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande