TORSDAG 20 FEBRUARI 2020

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Veterankraft växer så det knakar och söker nya franchisetagare

Veterankraft söker franchisetagare i bland annat Sundsvall, Helsingborg, Kalmar, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg.
Som Franchisetagare hos Veterankraft har du ditt egna företag, och samtidigt ett supportteam i ryggen och ett färdigt framgångsrikt koncept att arbeta med.

Hur många franchisekontor har Veterankraft?
Vi har 24 franchisekontor runt om i landet och dessutom 10 kontor som Veterankraft äger själva.

Vad arbetar era franchisetagare med?
Vi jobbar med bemanning, så den viktigaste uppgiften för våra franchisetagare är att hitta och hålla kontakt med kunder och veteraner. Vi stöttar upp med exempelvis marknadsföring och ekonomi. Något som är väldigt positivt är att du har kollegor på andra kontor att byta erfarenheter med. Du ingår i en kedja och kan utbyta alla former av lärdomar, samtidigt som du är egenföretagare och kan ta dina egna beslut.

Vad är dina tips till den som är intresserad av att bli franchisetagare?
Fundera på om du vill driva eget, om du är självgående, har ett driv och är motiverad. Du bör absolut tycka om försäljning. Franchising är bra för dig som vill ta ett personligt kliv och starta eget företag, men ändå ingå i ett sammanhang. Mitt absolut bästa tips är förstås att kontakta mig för att ställa dina frågor.

Vilka egenskaper är bra att ha?
Det är viktigt att vara social, tycka om att arbeta med människor, vara duktig på försäljning, ha en administrativ ådra och vara självgående.

Vad är absolut viktigast att tänka på innan man startar?
Det kostar inte mycket att dra igång. Hälften återinvesterar dessutom Veterankraft i bland annat marknadsföring. Däremot behöver du ha ett kapital för din egen försörjning eftersom det kan ta lite tid att få lönsamhet. Det kan också vara viktigt att prata med familjen eftersom det är en investering i tid. Att driva eget är sällan något för en person som behöver ha fasta tider. Å andra sidan kan man säga att du har mycket flexibilitet. Dessutom har vi väldigt roligt på Veterankraft och vi kan erbjuda härliga och duktiga kollegor.

Veterankraft är ett av Sveriges snabbast växande företag och har blivit utnämnd som Di Gasell hela fem år i rad. Läs mer här.
news.cision.com/se/veterankraft/r/veterankraft-ett-av-sveriges-snabbast-vaxande-foretag---fem-ar-i-rad,c2777051

Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som varje år hjälper tusentals privatkunder och företag över hela landet. Privatkunder kan anlita erfarna veteraner som vill fortsätta att arbeta efter pensionen med allt från trädgårdsarbete, hantverksjobb, städning, barnpassning och komplement till hemtjänst. Företag kan välja en av marknadens mest effektiva bemanningslösningar i form av pensionärer och 55-plussare med lång arbetserfarenhet. Bolaget har 34 kontor, 40 anställda och 14 000 veteraner.

Mer information finns på www.veterankraft.se. Följ Veterankraft på det digitala nyhetsrummet Cision och på Facebook.

För mer information, var god kontakta:

Magdalena Höglund, presskontakt, Highland PR,
tel: 0733-338840 eller e-post: magdalena@highlandpr.se

Peter Ljungberg, Franchise Manager, Veterankraft
tel: 08-520 018 05, e-post: peter.ljungberg@veterankraft.se

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2020-02-13
Produktnyhet Februari 2020 - Kulventil med högt handtagLys upp tillvaron i vintermörkret!Lätt, billigt att framställa och miljövänligt – ett nytt textilt material ser dagens ljusHydroscand utökar sortimentet med saneringssugslang M44Optimering på systemnivå gör internet energisnålareNytt eldrivet arbetsfordon gör fastighetsskötseln tyst och avgasfriSecure Meter AB säljer sin svenska undermätnings­verksamhet Cewe till Infometric ABTechbolaget Codemill tar in 30 miljoner och går globaltArbetsgivarna med de mest engagerade medarbetarna Konstfacks-elev vann skulpturtävling i Einar Mattssons kvarter SkulpturparkenXenits medarbetare får prestigefull utmärkelseTelenor Sverige och Ericsson rustar industrin för 5GECCO blixtljus klass 2 för dig med högre krav
2020-02-12
ABUS Kransystem ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020Midroc deltar på Underhållsmässan!Energisnål pneumatisk närvarogivare lanseras med IO-linkDen är snabb, exakt och har låga vibrationer!Converflex väljer trygg fjärrvärme från ÖrnsköldsvikStor potential i den nya generationens elmätareByxan som förändrar förutsättningarnaAddSecure fortsätter att öka sin geografiska närvaro i EuropaeSite Power Systems får nya ägareProtolabs lanserar nya toleransgarantier för formsprutningSofthouse expanderar och växer ur 3 kontor samtidigtBesked från Mercedes-Benz, sopbilsfavoriten blir eldriven.Hydroscands SlangExpress växer i MalmöNu lanseras Galaxy Z Flip – Samsungs första mobil med vikbar glasskärmBravida förvärvar ventilationsföretag i Kiruna3 steg för att undvika phishing-bedrägerier om coronaviruset Optimera fortsätter att växa, köper Arboga Byggtjänst ABSvenska örter året om!
2020-02-11
Blinto expanderar inom nätauktionshandeln Verizon expanderar sitt internationella 5G-ekosystem med nya 5G Lab i LondonLesjöfors nya vd: ”Vi har både utmaningar och möjligheter för 2020”Nyhet! 1-skärig planfräs som ger en mycket fin ytkvalitetVakuumpumpar från Busch till kinesiska sjukhusOQTR-E – Helt nya tiltrotatorer från OilquickKompakt strypbackventil för trånga utrymmenMaskininvesteringar och ökat miljötänk viktiga prio­riteringar på Emballator i HjoFör att öka nöjdheten storsatsar Engcon på sina slutkunder genom sitt gedigna ambassadörsprogramNu byter vi till framtidens elmätare - ger bättre koll på förbrukningenOutSystems fortsätter att växa i SverigeGapwaves lanserar ny fasstyrd 5G-antennSLU och RISE tecknar nytt samarbetsavtalFinja utsedd till årets leverantörspartner 2019!Tre procents bränslebespar­ing för Wiklund TransportHisstillverkaren Aritco väljer hållbar inredningSticksågar med HiKOKIs smarta teknikSjälvfixerande märknings­slang för ledar- och kabelmärkning
2020-02-10
Slang med fuktutdrivande teknik förebygger kondens i tryckluftssystemAnpassning och flexibilitet utmärker norelems nya sortimentVolvos nya P8820D ABG asfaltläggare kombinerar storlek och flexibilitetVäxtvägg, DENIOS miljöbidrag till industrinReparbete med säkerheten i fokusDet började med en rostig amerikanare…Slipmedelstillverkare går samman för hållbarhet100 % tillverkarkompetens – innovativ och mångsidigHubSpots partnerprogram fyller 10 år – lanserar Solution Partner-programKährs träpellets certifierad enligt Sustainable Biomass Program för hållbar biomassaSolcellspark planeras för Hammarby SjöstadSchneider Electric vinnare av Elektroskandias utmärkelse – Årets leverantör 2019Helsingborgsregionen är i toppen av Sveriges viktigaste logistiklägen
Annonser